Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
lleennttiillkkaa píše:
Já se loni těšila na to, jak mi malý bude při pečení pomáhat a ono houby. Zkoušela jsem s ním dělat perníčky a dopadlo to tak, že formičky rozházel a těsto snědl a já se pak celou noc bála, aby mu nebylo blbě
madlicka píše:lulushka píše:lulush já měla loni taky tak nějak, mám pocit, že letos je to daleko horší
Já mám 2,5 měsíční dvojčata(občas jsou hodní, jen to vystihnout) a mám 5 druhů, teď už na to dlabu, ještě udělám max něco nepečeného, letos to stačí. Jestli nestíháš, tak se na to vykašli, prcek je důležitější
Micus píše:MMartina1 píše:Přesně!!!xangel87 píše:přidávám se, hned po porodu jsem říkala, že obdivuju ženy co mají dvě a více dětí. Ten začátek byl fakt záhul.lulushka píše:
Já mám 2,5 měsíční dvojčata(občas jsou hodní, jen to vystihnout) a mám 5 druhů, teď už na to dlabu, ještě udělám max něco nepečeného, letos to stačí. Jestli nestíháš, tak se na to vykašli, prcek je důležitější
Tak to máš můj obdiv, já co se malej narodil obdivuju, že někdo zvládá dvojčata, natož nějaké cukroví..
.
Holky, ono to není tak hrozné jak to vypadá, fakt ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Já se loni těšila na to, jak mi malý bude při pečení pomáhat a ono houby. Zkoušela jsem s ním dělat perníčky a dopadlo to tak, že formičky rozházel a těsto snědl a já se pak celou noc bála, aby mu nebylo blbě
to znám,přesně takhle to u nás probíhalo letos ![]()
Kašli na cukroví!!!!
S tak malým miminkem, které má navíc bolení a je tudíž hodně náročné, máš spát, když spí prtě a ne dělat nějaký cukroví! Tchýni bych poslala někam
Jasně, že to nejde… Tak se jí pokus aspoň ignorovat
Držím palce!