Mimčo a pečení cukroví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9709
14.12.10 18:36
lleennttiillkkaa píše:
Já se loni těšila na to, jak mi malý bude při pečení pomáhat a ono houby. Zkoušela jsem s ním dělat perníčky a dopadlo to tak, že formičky rozházel a těsto snědl a já se pak celou noc bála, aby mu nebylo blbě :D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
14.12.10 19:04
madlicka píše:
lulushka píše:
Já mám 2,5 měsíční dvojčata(občas jsou hodní, jen to vystihnout :mrgreen: ) a mám 5 druhů, teď už na to dlabu, ještě udělám max něco nepečeného, letos to stačí. Jestli nestíháš, tak se na to vykašli, prcek je důležitější
lulush já měla loni taky tak nějak, mám pocit, že letos je to daleko horší
:mrgreen: :mrgreen: no já myslím, že příští rok to bude divočina, abych pak neupekla ty děti :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
14.12.10 19:05
Micus píše:
MMartina1 píše:
xangel87 píše:
lulushka píše:
Já mám 2,5 měsíční dvojčata(občas jsou hodní, jen to vystihnout :mrgreen: ) a mám 5 druhů, teď už na to dlabu, ještě udělám max něco nepečeného, letos to stačí. Jestli nestíháš, tak se na to vykašli, prcek je důležitější
8-o Tak to máš můj obdiv, já co se malej narodil obdivuju, že někdo zvládá dvojčata, natož nějaké cukroví.. :mrgreen:
přidávám se, hned po porodu jsem říkala, že obdivuju ženy co mají dvě a více dětí. Ten začátek byl fakt záhul. :lol: .
Přesně!!! :pankac:

Holky, ono to není tak hrozné jak to vypadá, fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
14.12.10 19:05
lleennttiillkkaa píše:
Já se loni těšila na to, jak mi malý bude při pečení pomáhat a ono houby. Zkoušela jsem s ním dělat perníčky a dopadlo to tak, že formičky rozházel a těsto snědl a já se pak celou noc bála, aby mu nebylo blbě :D

to znám,přesně takhle to u nás probíhalo letos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
14.12.10 22:38

Kašli na cukroví!!!! 8-o S tak malým miminkem, které má navíc bolení a je tudíž hodně náročné, máš spát, když spí prtě a ne dělat nějaký cukroví! Tchýni bych poslala někam :cert: :cert: Jasně, že to nejde… Tak se jí pokus aspoň ignorovat :wink: Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí