Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terrka22
Jestli to ještě není rok, tak klid. Až to rok bude, zacni to řešit s doktorem. Zatím to žádná doba není.
@Terrka22 po roce to pak začni řešit😊pokud to není ještě rok tak buď v klidu.
@Terrka22 tak se objednej na gynekologii a prober s lékařem možnosti. A naplánuj na léto nějaký výlety, ať přijdete na jiný myšlenky ![]()
Nevidím tam nic, ale testujes se moc brzo. Mne to ukázalo čárku až tak tři dny po vynechání. Jestli ti to pouze, tak o druhou holku jsme se taky snažili skoro rok a byla jsem z toho na mrtvici, že to nejde. A totéž jako ty. Nervy, stres, počítání ovulace..No a pak jsme šli kamarádce na svatbu, hrozně jsme se ztřískali a najednou to šlo.
Držím palce ![]()
@Terrka22
Promiň, ale jestli takhle denně stresuješ a pořád urgentně myslíš na mimčo, tak tomu moc nepřidáváš.
Opravdu se hoď do klidu a neřeš to, přijde to samo.
Opravdu mám kolem sebe tolik lidí, co to takhle hrotilo, furt bečelo nad negativním testem, pak už to „vzdali“, jeli někde na víkend a hned bylo mimčo v bříšku.
Přírodě neporučíš. Nevím, proč si lidi myslí, že když i usmyslí, že teď chcou dítě, tak hned zítra bude v bříšku. Ne, tak to nefunguje… ![]()
@aanysek dnes místo MS jen slabé špinění. (na tampon jen minimum) 😏
@Terrka22 píše:
@aanysek dnes místo MS jen slabé špinění. (na tampon jen minimum) 😏
Počkej do rána a udělej si test, minimálně náznak čárky už by tam být měl. Já 3 dny před ms měla sněhobílo (test byl z hecu od kamarádky) a v den ms už slaboučká čárka byla, tak uvidíš.
@aanysek teď mám i pichlavou bolest v žaludku.
Uvidím. Možná to tehu bude
a nebo ms přijde ![]()
@Terrka22 myslela sem že je pichani v podbříšku nebo aspoň já to tak u obou nevydarenych tehu měla 🤔
@Anonymní píše:
@Terrka22 myslela sem že je pichani v podbříšku nebo aspoň já to tak u obou nevydarenych tehu měla 🤔
Napsala jsem to blbě. Po jídle..mam i okolo bradavek popraskáno. Což jsem nikdy ani před ms neměla