Mimčo nebo nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9293
19.6.21 22:00
@Terrka22
@Terrka22 píše:
@ludmilaadamkova mě teď prostě píchá v podbříšku jako před ms nebo při ní. Ms skončila už ve čtvrtek a dneska tohle :? Fakt se z tohozblaznim

Ale je naprosto zbytečné z toho bláznit :roll: nejdřív si děláš test pomalu hned po styku a teď, když už by jsi věděla na čem jsi, tak raději hledáš nějaké příznaky těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.6.21 22:02

@kavenka hádám že test ke negativní… :think:

• Citovat
  • Upravit
30
19.6.21 22:21

@ludmilaadamkova proč myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
19.6.21 22:53

Já tě strašně chápu že si miminko tak strašně přeješ ale, ženy jsou opravdu schopné si těhotenství vsugerovat.
Teoreticky si vsugeruješ všechny příznaky těhu, myslím že opravdu můžeš mít i mléko…
Hloupej příklad ale pes od mojí tety teď třeba má tu vsugerovanou říji a opravdu má mlíko atd.
Pokus se psychicky uklidnit, je léto, udělejte si výlety, podnikejte společně věci.
Teď je konečně vše otevřený, takže depresivní časy jsou taky zatím za námi.
Pokus se prostě bojovat proti té posedlosti být těhu…Testovat už 7 dní přes ms…Promiň ale to je prostě posedlost jako prase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.6.21 23:07
@Terrka22 píše:
@ludmilaadamkova proč myslíš?

A už sis ten test udělala?

• Citovat
  • Upravit
2690
19.6.21 23:10

@ludmilaadamkova už jsem ji to taky psala… Bez testu neví na čem je a neustále o tom spekulovat je o ničem. 🤦🏻‍♀️ 👍🏻Příznaky se dají lehce vsugerovat… A to každý měsíc… To by se pak musela zblaznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí