Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@aanysek ms přišla včera. Ale je slabší než normálně tak nevím 😏 🤔 😔 😔
Známá měla ms 3 měsíce když byla těhotná. Nevím jestli mám dělat test až ms skončí
@Terrka22 udělej test až po ms.. A uvidíš ale spís s tím nepočítej..
@Misasisi ms dnes už skončila. Když jsem si zmackla bradavku tak vylezlo trošku bílé hmoty. Mohlo by ti být mlezivo? Takže bych zkusila těšit a možná že bych byla tehu i když ms byla?
@Terrka22 zkus si udělat test.. Pochybuji že by ti něco teklo z bradavky.. Udělej test a uvidíš podle mě se ale neraduj když MS byla..
@Terrka22 a jaka byla ta ms se sliznici? Ono kdyz je zena tehu tak nema klasickou ms, takze tam nesmi byt kusy sliznice jak jsi zvykla ptze se neodlucuje vystelka delohy. Pokud jsi lehce krvacela nebo spinila nadeje je. Kup si clear blue ten ti ukaze s vetsi jistotou nez papirkovy. Ale ze by jako priznak tehu teklo z prsa mlezivo s tin jsem se nesetkala. Jestli nemas hodne prolaktinu treba, to pak jde i spatne otehotnet
@MonaSun
Jsem zmatená. Dnes jsme měli sex. Dle mého dnes nebyl tak divoký oproti normálu. A po šeku mi začala téct krev. Stále trošku spinim a teď mam pichlavou bolest nad pravým vaječníkem ![]()
@Terrka22 píše:
@Misasisi ms dnes už skončila. Když jsem si zmackla bradavku tak vylezlo trošku bílé hmoty. Mohlo by ti být mlezivo? Takže bych zkusila těšit a možná že bych byla tehu i když ms byla?
To rozhodně nebude na začátku těhotenství, já něco takovýho začala pociťovat až na konci 6.měsíce a to ještě s trochou snahy, protože sem byla zvědavá jestli je to opravdu už takhle brzy jak se píše,…moc se pozoruješ a upínáš se na věci který se možná dějou pokaždý, jen ses tak nepozorovala a nevšímala sis jich
@Terrka22 přestaň se takhle sledovat
Buď jsi těhotná, a není třeba e v tom takhle nimrat, nebo těhotná nejsi a nic to nezmění, ani vsugerované příznaky. Je mi líto
Udělej si test pokud je negativní nejsi těhotná… všechny příznaky se dají vsugerovat.. já dokonce jednu dobu blila ráno ![]()
@ludmilaadamkova mě teď prostě píchá v podbříšku jako před ms nebo při ní. Ms skončila už ve čtvrtek a dneska tohle
Fakt se z tohozblaznim
@Terrka22 udělej ten test jinak nevíš na čem ses a zbytečně dumas…
@Terrka22 pichani v podbrisku není ale po jídle 🤷🏼♀️ Hele já vždy když sem měla na 100% příznaky těhotenství vždy sem to stejně dostala a pak když sem si byla na 100% jistá ze ms dorazí tak už nepřišla.. nepozoruj se tolik, zblaznis se 😬 vyckej do ms nic jiného stejně dělat nemůžeš