Mimčo nebo nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.6.21 05:56

@Terrka22 pichani v podbrisku není ale po jídle 🤷🏼‍♀️ Hele já vždy když sem měla na 100% příznaky těhotenství vždy sem to stejně dostala a pak když sem si byla na 100% jistá ze ms dorazí tak už nepřišla.. nepozoruj se tolik, zblaznis se 😬 vyckej do ms nic jiného stejně dělat nemůžeš

• Citovat
  • Upravit
2968
15.6.21 08:20

8o Opravdu nic. Ani s lupou bych druhou čárku neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
16.6.21 10:47

@Terrka22 jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.6.21 12:49

@aanysek ms přišla včera. Ale je slabší než normálně tak nevím 😏 🤔 😔 😔
Známá měla ms 3 měsíce když byla těhotná. Nevím jestli mám dělat test až ms skončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
16.6.21 12:58

@Terrka22 udělej test až po ms.. A uvidíš ale spís s tím nepočítej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.6.21 16:36

@Misasisi ms dnes už skončila. Když jsem si zmackla bradavku tak vylezlo trošku bílé hmoty. Mohlo by ti být mlezivo? Takže bych zkusila těšit a možná že bych byla tehu i když ms byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
17.6.21 16:38

@Terrka22 zkus si udělat test.. Pochybuji že by ti něco teklo z bradavky.. Udělej test a uvidíš podle mě se ale neraduj když MS byla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
17.6.21 16:57

@Terrka22 a jaka byla ta ms se sliznici? Ono kdyz je zena tehu tak nema klasickou ms, takze tam nesmi byt kusy sliznice jak jsi zvykla ptze se neodlucuje vystelka delohy. Pokud jsi lehce krvacela nebo spinila nadeje je. Kup si clear blue ten ti ukaze s vetsi jistotou nez papirkovy. Ale ze by jako priznak tehu teklo z prsa mlezivo s tin jsem se nesetkala. Jestli nemas hodne prolaktinu treba, to pak jde i spatne otehotnet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.6.21 15:06

@MonaSun
Jsem zmatená. Dnes jsme měli sex. Dle mého dnes nebyl tak divoký oproti normálu. A po šeku mi začala téct krev. Stále trošku spinim a teď mam pichlavou bolest nad pravým vaječníkem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
19.6.21 15:14
@Terrka22 píše:
@Misasisi ms dnes už skončila. Když jsem si zmackla bradavku tak vylezlo trošku bílé hmoty. Mohlo by ti být mlezivo? Takže bych zkusila těšit a možná že bych byla tehu i když ms byla?

To rozhodně nebude na začátku těhotenství, já něco takovýho začala pociťovat až na konci 6.měsíce a to ještě s trochou snahy, protože sem byla zvědavá jestli je to opravdu už takhle brzy jak se píše,…moc se pozoruješ a upínáš se na věci který se možná dějou pokaždý, jen ses tak nepozorovala a nevšímala sis jich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
19.6.21 16:16

@Terrka22 přestaň se takhle sledovat :nevim: Buď jsi těhotná, a není třeba e v tom takhle nimrat, nebo těhotná nejsi a nic to nezmění, ani vsugerované příznaky. Je mi líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
19.6.21 19:05

@Terrka22 tak si udělej test a hned budeš vědět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.6.21 19:23

Udělej si test pokud je negativní nejsi těhotná… všechny příznaky se dají vsugerovat.. já dokonce jednu dobu blila ráno :roll:

• Citovat
  • Upravit
30
19.6.21 19:39

@ludmilaadamkova mě teď prostě píchá v podbříšku jako před ms nebo při ní. Ms skončila už ve čtvrtek a dneska tohle :? Fakt se z tohozblaznim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
19.6.21 19:41

@Terrka22 udělej ten test jinak nevíš na čem ses a zbytečně dumas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí