Mimčo v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
12.3.24 07:49

Mimčo v postýlce

Dobrý den, náš Mirko táhne 9.měsíc. Od narození spinkal v postýlce ale od od té doby jak začal lézt a být aktivní tak máme s postýlkou problém (nebo teda nevim zda vyloženě problém ale…) večer ho uspim u sebe, přendám do postýlky a tak do půlnoci kolikrát spinká nehnutě. Pak se ale začne mrskat a vehementně se snaží hlavičkou prorazit skrz šprusle nebo leží na široko a nožičky mu trčí ven skrz šprusle a podobně…mám tam mantinel ale je dost nízký. Pred ty šprusle kde ma hlavičku jsem mu naskládala i plyšáky aby se nedostal až k nim ale stejne se tam probojuje.Pak se začne budit a hulakat tak že vždycky skončí u mě v posteli kde spíme až do rána…Myslíte že bude mít efekt když pořídim vysoké lepší mantinely??? Aby to zas jen nebyl další kram do baráku jako u spousty jiných věcí co jsem pro malého musela mít :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35443
12.3.24 07:58

Ne nepomůže. Potřebuje kontakt. A plyšáky bych do postýlky úplně nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
12.3.24 08:16

Jemu ale jde o Tvoji přítomnost, takže změna mantinelu nepomůže :lol:

• Citovat
  • Upravit
4600
12.3.24 08:31

Plysaky nedavat, neni to bezpecny. Jde mu o to, ze chce spat s tebou :lol: pochybuju, ze jine mantinely pomuzou…mam stejne stareho syna, mit ho v postylce, tak by nespal skoro vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
12.3.24 08:32

Nepomůže, mám vysoké mantinely odjakživa a děti narvane u sebe v posteli jeste v batolecim věku :D dcera má dva roky a nevypadá, ze by se chystala změna, usne ve svoji postýlce ale kolem půlnoci už chce ke mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16146
12.3.24 09:24

Chce kontakt, takže ničím v postýlce nepomůžeš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
12.3.24 09:26

Když mu tam dáš vyšší mantinely, tak se to bude snažit přelézt, tak jak píší ostatní, chce být s tebou, ne zabarikádovaný v postýlce za mantinely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.24 13:40

No nic, tak díky za názory :) :) tak budee spinkat s maminou dál :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí