mimi jako dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
eliva
16.12.09 11:42

mimi jako dárek

Ahoj všichni, právě jsem zjistila, že čekáme mimi, mám ohromnou radost a ráda bych tu zprávu dala partnerovi jako dárek pod stromeček. Jenže nevím, jak to ten týden ještě utajit - jde mi hlavně o pití alkoholu :-), teď to vypadá, že jsem nějaká alkoholička, to vůbec, naopak, ale přece jen před Vánocemi podnikneme pár návštěv, zajdeme na vánoční trh a tedy i tradiční svařák a já absolutně nevím, jak se z toho vykroutit. Nikdy jsem nebyla nějak nemocná, neměla jsem žádný vážný zdravotní problémy, takže prosím poraďte někdo. že právě nemám chuť - to asi moc neobstojí. Díky a všem krásné Vánoce!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
16.12.09 11:46

Ahoj, napadá mě leda to, že si před Vánoci chceš pročistit organismus a koupit si kopřivový čaj. Neměl by Ti nějak ublížit. Ale určitě se už někdo v podobné situaci ocitl tak poradí líp než já. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
16.12.09 11:48

Ahojky,tak nejdřive moc gratujuji a přeji krásný těhulkováni a at je vše v pořadku.
Napadá mě jenom se třeba vymluvit na bolest hlavy,že jsi si musela vzit prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
16.12.09 11:58

Asi tady budu vypadat jak alkoholik já, ale já se to dověděla na Velikonoční pondělí kdy jsem si udělala testy a byla si už jistá, ten den máme merendu a pijeme, lehce jsem pila pivko (cucala jsem 2 malý za den) a pak i v těhu jsem si občas dala 1-2 dvojky červenýho vína, paní dokt mi pak řekla že jestli nepiju jak duha že to mimikovi nevadí že první týdny se stejně utváří a formují ty buňky z čehož pak mimik vznikne, takže můj názor je ten, mixni si 2vína do vody, acucej to celý večer atd… nebo prostě výmluvy, není chuť atd:-)))), jinak gratulace a hodně štěstí v dalších měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.12.09 12:01

vymluvit se na průjem zvracení s přejedení… To má občas každej a jistě tě nikdo do kyselého svařáčku nutit nebude… Prostě střevní dieta :palec: a taky gratuluji a držím palečky ať to vyjde a v září záříš jako lampion :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
16.12.09 12:10

tak se vymluv na to že to máš a boeleo tě břicho a bereš prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.12.09 12:15

Osobne si myslim, ze ti jeden svarak neublizi, beztak je na trhach svarenej tolikrat, ze v nem zadny alkohol neni. :wink: A jinak, ja se vymlouvala na problemy s mocakem = prasky na ktery se nesmi pit. :wink: Ale ty strevni potize jsou dobrej napad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.12.09 12:21

svarak ti nic neudela…davala jsem si taky…i horkou medovinu…nic se nema prehanet…ale jeden kelimek neuskodi :-) mam ozkouseno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
16.12.09 12:25

Já si taky myslím, že jeden svařák nebo sklenička vína někde na přípitek ti neuškodí… A jinak výmluva na močák nebo střevní potíže zabere určitě, jen nezapomeň simulovat poctivě a chodit dost často na wc ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.12.09 12:26

To si taky myslím, když dáš trošku medovinky, nebo svařáčku, decku vína… Hele né že bysme byli alkoholici,ale protože mám nepravidelný pracovní režim, tak né každý večer jsem doma, tak když jsem dávali jsem si lahvinku vína. Teď jsem sice doma pořád, ale když jsi dáme víno (teda myslím kvalitní, né žádnou litrovku za 30 kč, i když to někomu může chtnat) tak zvládám tak max to deci, páč mě toho víc nechutná, to deci mi pomůže na trávení, fakt se mi po něm udělá lepší, ale zbytek dopíjí manža, dokonce někdy i z mé skelničky, když mi chce víc dopřát, ale mě to pak už nechutná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
16.12.09 12:30

Také souhlasím, jedna sklenička by ti neměla ublížit. Já si také k nedělnímu obědu od manžela odliju malou skleničku piva :lol: na lepší trávení. ALe nic se nemá přehánět. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
16.12.09 12:38

Taky se přidávám k ucucávání vína, svařáku či tak podobně…jen teda nevím, jestli jsou střevní potíže ideální výmluva…u nás je totiž na toto nejlepší medicína panák slivovice :lol:
Jinak gratuluju k těhu a ať to s tím překvápkem vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
16.12.09 12:56

Elivo, taky gratuluji a preji pohodove tehulkovani a zdravicko pro tebe i mimiska. Napadlo me, ze by ses mohla vymluvit na bolest hlavy a pro dobry dojem si vzit platicko ibuprofenu, jeden vymacknout, misto nej dat ruzovou lentilku a vzit si napadne nenapadne pred ostatnimi na to boleni hlavy. Pozdeji to vsem vysvetlit, aby si nemysleli, ze jsi uzivala leky, kdyz jsi tehu.
Na navsteve si muzes nechat nalit vino, dvakrat si cucnout a proste to nedopit. Ja jsem pred dvema lety taky chtela dat tehu jako vanocni darek, ale ja to zjistila uz v listopadu a do vanoc jsem to proste nevydrzela.
Tak at ti prekvapko vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
16.12.09 14:12

Veliké gratulace k děťátku :kytka:
také jsem byla v takové situaci, otěhotněla jsem v listopadu,rodině a nejbližším známím jsme to chtěli říct až o štědrém dnu, a jak na to, když jsme byli pozvaní na večeře a různé piatiky :think:
S lékařem jsem se domluvila jestli si skleničku mohu dát a nebyl v tom žádný problém, samozřejmě jsem to dělala opatrně,deci bílého a vodu-prý to nemůže uškodit ani ve vyšším stupni těhotenství, samozřejmě s mírou…
Tak ať to vyjde a máš pro muže nejkrásnější dárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.12.09 14:30

taky gratulujem :kytka:
já to tajila jednoduše - alkohol jsem neodmítala, ale pouze jsem hrála, že piju, jen jsem si smáčela rty.
nebo si párkrát cucla. a zbytek nechala a neupozorňovala na to, děsně nenápadně :mrgreen:
a když si někdo všimnul - taky výmluva, že mám zánět močáku a beru antibiotika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí