Zrušení aukce na mimiaukce.cz

57
7.8.11 11:19

MIMIAUKCE PORADTE PROSIM MAMINKY

Hezky den holky, prosim Vas jak se da zrusit aukce na mimiaukci,je bez prihozu a nikdo ji nesleduje? Zbozicka ma bohuzel avdu tak chci aukci stahnout a fakt nevim jak dekuji moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
7.8.11 11:36

Napsat adminům prosbu o zrušení a nebo změnit popisek na - Aukce zrušena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.8.11 12:37

Staci vymazat obrazek a napsat aukce zrusena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
7.8.11 14:43
Akelei píše:
Hezky den holky, prosim Vas jak se da zrusit aukce na mimiaukci,je bez prihozu a nikdo ji nesleduje? Zbozicka ma bohuzel avdu tak chci aukci stahnout a fakt nevim jak dekuji moc za radu

Pod aukcí máš napsáno - UPRAVIT AUKCI, tak na to klikni, vymaž text, napiš tam aukce zrušena a můžeš změnit i fotku. Tím je to vyřízené :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.8.11 06:28

Já ještě pro jistotu do popisku napsala-aukce zrušena např. 8.8. 23.16, aby mi pak někdo nemohl napsat, že danou věc chce, že na ni přihodil dříve. Je to prkotina, ale raději jsem se tak kryla :nevim: Určitě by to šlo nějak dohledat adminům, ale pro jistotu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.5.17 16:48

Chtěla bych napsat admin., ale nevím jak. Již před Vánocemi jsem u Lucie Cigánkové /Ludy/ID 281514 vyhrála aukci na Mimi /knoflíky, bavlnky, stuhy, zipy/ i s poštovným za 301 Kč. Nedostala jsem od ní vůbec nic, i když mi slíbila, že peníze vrátí, ale doposud se nic neděje. Vím, že jsem měla reagovat hned. Jen jsem jí stačila napsat negativní hodnocení. Paní čile navštěvuje Mimiaukce i dále prodává, ale semnou nekomunikuje. Děkuji Zdeňka B./Dadic/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová