Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezky den holky, prosim Vas jak se da zrusit aukce na mimiaukci,je bez prihozu a nikdo ji nesleduje? Zbozicka ma bohuzel avdu tak chci aukci stahnout a fakt nevim jak dekuji moc za radu
Napsat adminům prosbu o zrušení a nebo změnit popisek na - Aukce zrušena.
Akelei píše:
Hezky den holky, prosim Vas jak se da zrusit aukce na mimiaukci,je bez prihozu a nikdo ji nesleduje? Zbozicka ma bohuzel avdu tak chci aukci stahnout a fakt nevim jak dekuji moc za radu
Pod aukcí máš napsáno - UPRAVIT AUKCI, tak na to klikni, vymaž text, napiš tam aukce zrušena a můžeš změnit i fotku. Tím je to vyřízené ![]()
Já ještě pro jistotu do popisku napsala-aukce zrušena např. 8.8. 23.16, aby mi pak někdo nemohl napsat, že danou věc chce, že na ni přihodil dříve. Je to prkotina, ale raději jsem se tak kryla
Určitě by to šlo nějak dohledat adminům, ale pro jistotu ![]()
Chtěla bych napsat admin., ale nevím jak. Již před Vánocemi jsem u Lucie Cigánkové /Ludy/ID 281514 vyhrála aukci na Mimi /knoflíky, bavlnky, stuhy, zipy/ i s poštovným za 301 Kč. Nedostala jsem od ní vůbec nic, i když mi slíbila, že peníze vrátí, ale doposud se nic neděje. Vím, že jsem měla reagovat hned. Jen jsem jí stačila napsat negativní hodnocení. Paní čile navštěvuje Mimiaukce i dále prodává, ale semnou nekomunikuje. Děkuji Zdeňka B./Dadic/.