Jaké kraviny vás dokážou vytočit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1626
5.8.11 14:56

Jaké kraviny vás dokážou vytočit?

Ahoj ženy ( i muži samozřejmě) :mavam:
Tak mě napadlo tohle téma, možná tak trochu proto, abych se ujistila, že nejsem jediná, kterou dokáže úplná maličkost rozpálit doběla :mrgreen:

Tak například já denně několikrát soptím, když přítel nezavře šoupačky od skříně, to pak zvoní pošťačka a kouká v chodbě na jeho rozkrámovaný hadry :pocitac:

jsem zvědavá na vaše příspěvky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
5.8.11 14:59

když se kluci pokaděnci chtějí ptáčet na záda při utírání bobana a pak je to rozmatloš všude, dneska jsem se neuhlídala a dostal flákoš na bobánoš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
5.8.11 15:03

mě vytáčí,že když už se náhodou nádobí ze stolu dopraví do myčky,tak se nikdo nekoukne že v tý myčce je nádobí už umytý a flákne se to mezi to :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.8.11 15:05

…když potencionální tchyně do mísy na stole dá neumyté ovoce ( jabka, broskve…)......a pak mi vypráví, jak dostala malá neteř vynadáno, že si vzala z mísy jahodu, která nebyla umytá… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.8.11 15:07

Tak klasika, záchodový prkýnko nahoře :mrgreen: A když se moje drahá polovička svlíkne a tak jak mu to upadne na zem, tak to tam prostě zůstane!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.8.11 15:10
saiiimona píše:
Tak klasika, záchodový prkýnko nahoře :mrgreen: A když se moje drahá polovička svlíkne a tak jak mu to upadne na zem, tak to tam prostě zůstane!! :pocitac:

jako u nás. Už jsem odnesla z obýváku dvě židle, aby to neměl kam odkládat:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.8.11 15:11

Ten můj: Slipy v koupelně, prázná rulička od toaleťáku, vycházení ven na cigáro jen ve spoďárách v mínus 20ti stupních, jeho hnusný rozdrbaný pantofle, který jsou slyšet na míle daleko(a nevzdá se jich :pocitac: ), když si krkne u jídla…atd atd…dlooouhej seznam :mrgreen:

Verča: Stejně jako Jizvíková-přebalit otáčející se batole je na medaili, když najde knížku se začne si jí číst (trhat stránky), když protestně drží rty u sebe, když se papá a pak se mi tlemí :pocitac: :mrgreen: , když se mi po tom, co jí lochtám surově zakousne do krku atd atd..

Já: nevyberu žádnou zatáčku bez újmy na zdraví(mám nohy i ruce plné modřin jako každý správný uličník), když už je tu na stole bordel takový že nelze v rychlosti dítěti udělat mlíko a vše padá na zem :oops: , když mi „spadne“ internet ve chvíli kdy už půl hodiny stahuju nějaký film a můžu začít znova…atd

Stačí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
5.8.11 15:11

asi bych se měla stydět, ale za mě je toho strašně moc..ve zkratce nejvíc mě asi vytáčí manžel… zvednutý prkýnko,neumytý nádobí,mokrá podlaha v koupelně,propocené triko na stole,drobky pod stolem,zablácený auto protože se jelo zkratkou..no je toho dost…a taky mě vytočí když mi někdo řekne že jsem hloupá..kráva, blbka a já nevím co ještě, to mi nevadí a neřeším, ale hloupá to prostě nase.e :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.08.11 v 15:18

• Citovat
  • Upravit
196
5.8.11 15:12

Ahojky, tak mě vytáčí přítelovy zlozvyky. Např. když pořád ( asi co 10 sekund) posmrkává a když mu řeknu, ať se vysmrká tak mi tvrdí, že se mu smrkat nechce, že ho v nose jen něco dráždí.....nebo- když kouše něco tvrdšího, strašně cvaká stoličkama o sebe a na závěr- když sedí u televize, dá si nohy na taburet a začne dělat palcem u nohy takové podivné pohyby…z těhle věcí zkrátka rostu a vždycky budu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
5.8.11 15:14
Pikulenka píše:
Ahojky, tak mě vytáčí přítelovy zlozvyky. Např. když pořád ( asi co 10 sekund) posmrkává a když mu řeknu, ať se vysmrká tak mi tvrdí, že se mu smrkat nechce, že ho v nose jen něco dráždí.....nebo- když kouše něco tvrdšího, strašně cvaká stoličkama o sebe a na závěr- když sedí u televize, dá si nohy na taburet a začne dělat palcem u nohy takové podivné pohyby…z těhle věcí zkrátka rostu a vždycky budu :pocitac:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: alergie na člověka? :-P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1382
5.8.11 15:14

kdyz manzel sproste nadava u hokeje a vubec vsech sportu a je u toho uplne nepricetny, to me dokaze vytocit a dobra nalada je tatam :pocitac: a nejen u sportu, ale nadava treba i u serialu atd, no je to na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.8.11 15:15

Mě vytáčí prázdná rulička od toaleťáku…on jí prostě nevyhodí a nedá tam nový toaleťák :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
5.8.11 15:16

jo a jeste kdyz je nervozni nebo nastvanej, tak trepe jednou nohou a to me neskutecne s… :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
Verca182 píše:
saiiimona píše:
Tak klasika, záchodový prkýnko nahoře :mrgreen: A když se moje drahá polovička svlíkne a tak jak mu to upadne na zem, tak to tam prostě zůstane!! :pocitac:
jako u nás. Už jsem odnesla z obýváku dvě židle, aby to neměl kam odkládat:pocitac:

Kdyby to bylo aspoň na židli, ale zrovna teď jsem překračovala ponožky uprostřed místnosti. Odmítám to pořád zvedat :cert: A taky z hlouby duše nesnáším jeho chrápání, to už fakt jdu do vrtule :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009

Jaj, tak mě nejvíc vytáčí dotazy ohledně malé - např.: nebude/není ji zima(teplo)? - Mám chuť odpovědět - ano, proto jsem ji tak oblíkla :cert: Další - co jí je? Nevím, neumím číst myšlenky :cert: Po vyrážce: a co jsi snědla? :cert: Asi naschvál jím alergeny, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová