Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemusím nezvladatelné a agresivní volně pobíhající psy, kteří mi útočí na koně a plaší je. A páníček samozřejmě někde v dáli.
Příspěvek upraven 13.12.15 v 12:28
@Bersaba jj. A pak se prý nemám divit, že je nemocná. Ale zajímavý je, že je nemocná jen když se vrací od nich.
Když říkám příteli,,Nelez na ten balkon jen v trenkách, je tam zima, budeš nemocnej".,,Ale…já určitě neeeeeee". O týden později kašle, smrká, v krku ho bolí a co je nejlepší? Že to od něj samozřejmě chytnu i já. Tak to mě opravdu vytáčí spolehlivě:D.
Vytáčí mně syn, když spěcháme a on začně dělat ty své šamanské tanečky s vystrčeným zadkem a opakuje „ťapťá, ťapťá“… případně "čapčá, čapčá…
Mě nejvíc vytáčí lidi, co sežrali všechnu moudrost světa a jen jejich názor je pravdivý a nenechají si nic vysvětlit..nebo taky když někomu něco milionkrát řeknu a on to i po 150 udělá naopak ![]()
Takže za mně- prasárny všeho druhu, chrchlání a flusání na chodník nebo smrkání( obliba starých dědků) že si ucpou nosní dírku a smrknou na chodník
to bych mu dala přes držku, starej nestarej…
Potom když stojim u pokladny v marketu ve frontě a ten za mnou do mě pořád ťuká svým košíkem…
@bessy píše:
Potom když stojim u pokladny v marketu ve frontě a ten za mnou do mě pořád ťuká svým košíkem…
Jo, to teda taky grrr… ![]()
No to je ale vtipná diskuze
koukám že všude stejný. Muj manžel má vyloženě blbej zvyk veme např. sklenici hrnek od kafe a lžičku- napustí půl dřezu studený vody"odmočí to" a pak to šoupne do myčky. Horší je, když na to narazim já…nebo ty hrnky jen tak postaví do dřezu a napustí je po okraj vodou!!! Xkrát jsem se polila…
![]()
Když vařím teplou večeři a manželovi řeknu „Za chvíli bude na stole“ a on si šudlí furt to svoje, o deset minut později říkám „Už je na stole“ a on se teprve p o m a l u zvedá, uklízí svoje šudlání, jde se umýt a prý „je to trochu studené“ ![]()
@Žirafa 69 píše:
Počkej - Ty takhle zadělaný psy pustíš do baráku bez toho, abys je nedjř. opucovala?
Očištění jsou, ale na postel to fakt není
nějaký nedostatek se vždycky najde!