Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jéé mně vytáčí nejvíc moje drahá polovička,když přijde z práce ze stavby,tak jak zuje boty tak mu smrdej nohy a on nejde hned do koupelny,on se promenáduje po bytě,pozdraví děti a začne si s klukem povídat a já tu umíram smrady,zato dostává každý den vynadáno
Pak když omeju nádobí i večer abych ráno nemusela hned mejt a on večer jí a všechno mi to nahází do dřezu a nechá to tam ![]()
A jeho skříń,pořád ji uklízím a pořád vypadá jak po výbuchu a vedle postele má stojánek,kde si encháva oblečení,no tam taky jakoby se projelo tornádo a to doslova zuřim,nebo neni schopný si složit večer tepláky před spaním ![]()
A ještě mně vytáčí,že mu musím všechno připomínat jak malýmu děcku
Jak píšou holky tady ,mnš by zajímalo,co by napsal on ![]()
chlapi by nejspis napsali - nejvic me stve, jak me zena furt buzeruje kvuli ponozkam, mycce a podobnym kravinam
![]()
beruska9 píše:
chlapi by nejspis napsali - nejvic me stve, jak me zena furt buzeruje kvuli ponozkam, mycce a podobnym kravinam![]()
![]()
nebo by spíš napsali:„vadí mi,že mě moje žena buzeruje od rána do večera kůli blbostem“ ![]()
Veverysek píše:
mě vytáčí věta „za chvíli“. Protože to nikdy není chvíle.
tak tak, můj si šel na chvíli po jídle lehnout (v půl 2 a jsou 4) a za chvíli vyrážíme na švestky…
Jak tak marně přemýšlím, mě doběla nevytočí nic
Jo něco jo vlastně
Když David provokuje Kristinu a ona piští jak hysterka, ale na to už jsem si zvykla, takže v tu chvíli vypínám „příjem“ ![]()
Oba dva máme spousty zlozvyků a vzájemně si je s láskou tolerujeme.Po očistci s bývalým kdy mě buzeroval za každou ptákovinu je to balzám na duši.A přitom se vždy dokážeme dohodnout a doma pomáhá mnohem víc než kdybych ho pořád s něčím prudila.No asi jsme divný.
Ale mimi mě dovede rozčílit pěkně,tím jak mi zdrhá z posrajděný plínky,vzteká se při oblékání/svlékání,a nechce jíst a spát.To je na denním pořádku bohužel.
Když dítě leze psovi do pelechu, láduje se psíma granulema a rozlívá misku s vodou ![]()
Stokrát za den
![]()
Mě vytočila dcera před chvílí když vlezla posté pod stůl, kde je tiskárna a kabely…
čůchání k ponožkám, jestli jsou ještě dobrý,
strkání hlavy do pyžama či trenýrek a hledání zadní části
čepování vody na pití v koupelně místo v kuchyni,
když mi nacpe dřez k prasknutí a já nemám kde mejt a musím to vyndat
neustálé se ptaní, co bude k večeři, k obědu
když dítě padá únavou, a on si musí dojíst večeři a dokoukat seriál!!! (koupe manžel)
když se mě furt ptá, kde co je, co malá jí, co jí oblýct a tak
S_h_a_n_i_e píše:
A to ale opravdu už používám přirovnání k hospodářským zvířatům…když jdu v noci na záchod (a že já chodím celkem často)a kolikrát si ani nerozsvítím, vykonám a chci si jít zase lehnout a při příchodu na onu místnost do něčeho šlápnu..pár kapek, ale i tak…to je takovej humus…!!!
Řikam manželovi, jestli je malej, že se nedokáže trefit.. On mi na to s úsměvem odpoví, že ať se nezlobím, že toho svýho dlouhána nějak nezvládl…
![]()
toho je!!! A všechno se překvapivě týká manžela! Jak jinak ![]()
Když najdu před záchodem hromádku s trenkama a slipama a jdu to hodit do prádla a na koši na prádlo najdu ještě šortky a triko. To bych vraždila.
A jak tu již bylo řečeno - prázdná rulička od toaleťáku. Co se týče záchodu, tak ještě nepoužívání štětky!!! ![]()
Pak taky věčné dotazy, KDE TO JE? Občas mi přijde, že je u nás doma jen na návštěvě a neví, kde máme ručníky, kde má Jarin bodýčka, kde je toaleťák… vrrrrr ![]()
a když jde dopoledne spát s Jarinem a usne dřív než on a já tam potom musim pořád lítat obskakovat dítě, aby taky usnulo. A pak si ho musím vyzvednout, když se vzbudí, protože manžel chrápe dál!!!
A tak bych pokračovala a pokračovala… ale miluju ho, o tom žádná ![]()
Carmen6 píše:
a taky kdyz se mu nelibi nejaka reklama, tak mi zakaze ten urcity vyrobek kupovat, ze ho nechce doma nikdy videtto si snad ma zenska rozmyslet sama, ne??? prasek na prani atd.
napr. bonux
jak uz si nekde psala
![]()
pod většinu věcí, který tady padly, se můžu taky podepsat - včetně obrazů a podobnýho harampádí od tchýně
Akorát že kluci už nejsou úplně malí, takže doma likviduju binec x 3 (naivně jsem si myslela, že si je vychovám k obrazu svému
)
Když to shrnu - kde z nich co opadá, tam to leží (špinavý hadry se válejí většinou OKOLO koše apod.), ale to je všechno pohodička proti tomu, když začne naše mamina plánovat, čímž překazí původní program všem členům rodiny, který jsou právě v jejím dosahu ![]()
me vadi kdyz sa ma muj porad dokola pta tu samou vec a kdyz mu 100 krat odpovim tak za 10 min, sa pta zas to same…
nebo kdyz neco hleda tak mu reknu ze je tu na chodbe na policke taj sa mna zepta ze na kterej.. tak mu reknu ze su tam jed dve.. a on zas ze ju nevidi– tak vstanu a vezmu ju z pres jeho oci ..a on ze ju tam nevidel i kdyz sa nanu dival
![]()
nebo kdyz otevre lednicku a pta sa kde je salam tak reknu ze v lednici a on ze tam .. tak reknu ad otev re oci a on ze tam neni… tak vstanu posunu par veci a salam tam… a on ze .. si mela rict ze je az v zadu
![]()
mu snad dela problem aby neco posunul nabok ![]()