Jaké kraviny vás dokážou vytočit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4760
6.8.11 11:29
werryjane píše:
Co mě štve?? Že přítel není schopen zavřít skříň, takže za ním neustále chodím a zavírám skříně, šuplíky to samé.. Pravidelně odložené spodky na pračce, když jde do sprchy, které už není schopen dát do koše na prádlo, který je hned vedle.. Kelímky od jogurtů na lince, opět koš je vzdálen asi tak 30 cm :D.. A taky to, že když hraje poker na netu, tak bych mu zřejmě mohla i říct, že jsem si to právě rozdala se sousedem a on jen houkne: „hmmm“ :D.. to totiž vždycky krmím malou večer a vždycky u toho říkám: „mňam mňam banánová kašička“ a ještě mu říkám, že po té druhé měla hroznou zácpu, proto jsem ji schovala.. Pak přijdu domů po posezení u vína, umývám lahvičky a ejhle, vidím, že ji nakrmil tou blbou kaší :pocitac: :D

jooo skříně! To je kapitola sama o sobě… a u nás prázdný kelímky od jogurtu zůstávají v obýváku na stolku, stejně jako vše, co tam manžel sežere!!! Mám po ránu vždy přehled, co zpucoval, když přijel v noci z práce!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.8.11 11:56
Jarka K píše:
werryjane píše:
Co mě štve?? Že přítel není schopen zavřít skříň, takže za ním neustále chodím a zavírám skříně, šuplíky to samé.. Pravidelně odložené spodky na pračce, když jde do sprchy, které už není schopen dát do koše na prádlo, který je hned vedle.. Kelímky od jogurtů na lince, opět koš je vzdálen asi tak 30 cm :D.. A taky to, že když hraje poker na netu, tak bych mu zřejmě mohla i říct, že jsem si to právě rozdala se sousedem a on jen houkne: „hmmm“ :D.. to totiž vždycky krmím malou večer a vždycky u toho říkám: „mňam mňam banánová kašička“ a ještě mu říkám, že po té druhé měla hroznou zácpu, proto jsem ji schovala.. Pak přijdu domů po posezení u vína, umývám lahvičky a ejhle, vidím, že ji nakrmil tou blbou kaší :pocitac: :D
jooo skříně! To je kapitola sama o sobě… a u nás prázdný kelímky od jogurtu zůstávají v obýváku na stolku, stejně jako vše, co tam manžel sežere!!! Mám po ránu vždy přehled, co zpucoval, když přijel v noci z práce!!! :lol:

No, abych ti pravdu řekla, já bych byla radši za to, kdyby to bylo v tom obýváku, tak mi to připadne logičtější, ale on to prostě donese až do té kuchyně a místo aby udělal jeden pohyb navíc, co mu zabere 1 vteřinu, tak to prostě mrskne na tu linku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.8.11 11:58
Macinka82 píše:
Mmch jak se vám líbí ta děsná reklama na Old spice s tím hnusným machistickým černochem? To vždycky říkám přítelovi - opovaž se smrdět jako on, naštěstí on Old spice nepoužíval nikdy.
JInak u nás to samé. Nejvíc mě točí když se někam chystáme a on v posledních 5ti minutách před odchodem začne stahovat hudbu do auta,nebo různé důležité věci,které nemohl udělat dřív. Tisíckrát otázky, kde co je? Přepínání televize, když se na něco dívám, adt adt. S prkýnkem problém nemáme, my wc zavíráme celé při splachování :mrgreen: :mrgreen:

Tu v té reklamě hraje tvůj manžel? 8-o Klídek, tvýho manžela neznám a tudíž o něm nic neprohlašuju. Bereš to moc osobně. :kytka:
Jde o to, že ta reklama je udělaná tak, že mě prostě sere a i kdyby tam byl albín, prohlásím o něm něco nelichotivého též. Vím, že je to kravina co mě točí, proto to sem píšu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
6.8.11 13:31

Gino neni to muj manžel a ano souhlas,ta reklama je příšerná, ten co jí dělá je chudák,protože i pro mě je to dilina, ale NEGR je rasistický a basta. Máš na výběr tolik nadávek a vybereš si tuhle,to mě na tom štve :roll: Asi proto,že vůbec netušíš,jaký mají život i tady v ČR,ale to už je hodně od tématu. JInak to že mě vytáčí když někdo používá tohle slovo je pravda :mrgreen: :mrgreen:

Taky mě vytáčí,když můj řekne že se TO (cokoliv) udělá později - jasně že TO pak musim udělat sama :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
7.8.11 13:24
kecačka píše:
Taky mě vytáčí to,že manžel leží u televize a kouká na nějakou kravinu a u toho usne a já přepnu jinam,v tom se probudí a začne prudit proč jsem mu to jako přepla,když na to kouká.. :roll: :cert:

tak nějak je to doma i u nás..
taky mě štve, že je celej tejden v práci celý dni, a přes víkend místo aby se trošku věnoval nám tak se jen válí a chrápe, když malej se vzteká tak chvíli čumí, a pak jde do kuchyně na cigáro, rulička od toaleťáku, to je snad klasika, ale nezavírá dveře když jde ze záchoda, po bytě mi chodí v botách, což přes týden chápu, smrděj mu nohy ale o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
7.8.11 13:32

Tak já jsem divná,mě se ta reklama líbí,a příjde mi vtipná,hlavně jak mu mizí ten ručník,a líbí se mi i ten černoch :huban:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
7.8.11 13:40

To mě teda víc vytáčelo Ta,ta,ta,ta :roll: ,to jsem myslela že proskočím stropem.

• Citovat
  • Upravit
6423
7.8.11 14:00
dada1511 píše:
To mě teda víc vytáčelo Ta,ta,ta,ta :roll: ,to jsem myslela že proskočím stropem.
:mrgreen: :mrgreen:
Joo to máme stejně,taky mám alergii na tuhle reklamu,jedině malýmu se líbí,ten pak furt říka Ta Ta Ta :zed:
Ale co se mi líbí rekalma je na mléko lactel,Tatíí jak se dělaj děti… :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
7.8.11 14:00

jj,to je vtipné :lol:

• Citovat
  • Upravit
3000
7.8.11 14:01

Já když čekám MS,tak mě vytočí i -Ahoj miláčku- :oops: :mrgreen: ,jinak jste to tu popsaly moc hezky,je vidět,že je to všude stejný :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
8.8.11 01:36

Tak já se fakt bavím,chlapi jsou prostě všichni stejný.Mě třeba vytáčí,že když někam jedeme ráno,samozřejmě nestíháme a když už jsme obutý a připravený,tak manžel začne přešlapovat a že ještě potřebuje na velkou :cert: A taky,že si vyčistí zuby,ale neučeše se(má hodně krátké vlasy,ale na rozcuchání to stačí) a v autě se koukne do zpětnýho zrcátka a vynadá mi,jak to,že jsem mu neřekla,že je rozcuchanej a že se má učesat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
8.8.11 13:03

Ahojky,

u mě je toho taky moc.

No, manžel trenky a ponožky všude po bytě, mokro v koupelně, kelínky od jogurtů, apod. okolo pc, rozdělaná zubní pasta, boty uprostřed chodby místo v botníku, prádlo mu visí všude, místo aby ho složil a uklidil, apod., je toho dost :-D

No a Terinka už bylo zmiňováno přetáčení u přebalování a následný rozepínání plínek, když u jídla dělá všechno možný jen nejí a nebo se hodlá patlat v misce a potom když má žízeň, ale nepije, protože nemá čas nebo chce dělat něco jinýho a pak řve žízní. Grrrrrrr, A skoro jsem zapomněla - oschápaná až hrůza, ale spát nejde a jen řve a řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.8.11 23:07

Jak to tady čtu, tak se fakt bavím. U nás doma, je to to samé :mrgreen:. Ti chlapi jsou všichni stejní. Taky ponožky po celém bytě, oblečení na všech židlích v bytě. Trenky v koupelně na zemi, mokro v koupelně, mokrý ručník pohozený na topení, však na co ho sušit. Fousy v umyvadle. Všechny talíře, skleničky a hrnky v obýváku na stole. Na co dávat jídlo zpátky do ledničky? Narvané špinavé nádobí ve dřezu. Když je čerstvě vysáto, tak dostane šílenou chuť na loupák, tak je znovu nastlané. Drobky v posteli… no a tak bych mohla pokračovat dál a dál :lol: . No ještě, že ho miluju, jinak bych ho musela zabít :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.8.11 23:14

Rulička od toaleťáku!!! Jo!! GRRRRRRRRRRRRRR!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
8.8.11 23:27

Me dokaze vytocit, kdyz zrovna umeju wc a do 2 minut tam nekdo akutne musi jit :cert:

Naopak o sobe bych si zde zcela jiste od sve polovicky precetla, ze jsem hysterka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (coz samozrejme mi podobne neni ani trochu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová