Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Týýý jo, holky. čím víc o tom přemýšlím, tak bych mohla psát psát psát!!!
Nesnáším taky to, jak neumí prohrávat, hraje na počítači hru, vyhrává a je samej humor, ale prohraje a to to lítá, řve, buší do všeho, jak malej fracek! Takhle je to se všim!
a taky kdyz se mu nelibi nejaka reklama, tak mi zakaze ten urcity vyrobek kupovat, ze ho nechce doma nikdy videt
to si snad ma zenska rozmyslet sama, ne??? prasek na prani atd. ![]()
Carmen6 píše:
a taky kdyz se mu nelibi nejaka reklama, tak mi zakaze ten urcity vyrobek kupovat, ze ho nechce doma nikdy videtto si snad ma zenska rozmyslet sama, ne??? prasek na prani atd.
Taky dobrý ![]()
Ještě jsem si vzpomněla. Taky mě vytáčí, když se mnou mamka nebo tchýně mluví jakoby mi bylo 5 nebo jako bych byla mentálně postižená nebo když mi tchýně vnucuje něco, co se líbí jí( proč nechceš záclony, vždy't jsou pěkné.....nebo máte to tady takové prázdné, mám doma dva obrazy, ty by s evám tady hodily
)
a víte co mi ještě vadí?? Když najde někde ponožky a čuchá, jestli jsou „čerstvý“
Mokro v koupelně, kuchyni, takový to jeho „natáhnout se po obědě“ a jsou z toho 2 hodiny. A nebo když se desetkrát ptá, co bude k večeři ![]()
By mě zajímalo,co by napsali naši miláčkové
Nebo mě štve když mi volá máma, já jí to zvednu, ale hned říkám, že nemůžu mluvit, že nesu dítě do vany a ona „Počkej já ti jen chci říct......“
Nebo když mi máma volá,já jí to vymáčknu, protože zrovna nemůžu mluvit a ona volá třeba ještě 3×
Jo a taky mě vytáčí, když vyperu dítěti hrací deku a ona ji druhý den poblije ![]()
A to ale opravdu už používám přirovnání k hospodářským zvířatům
…když jdu v noci na záchod (a že já chodím celkem často)a kolikrát si ani nerozsvítím, vykonám a chci si jít zase lehnout a při příchodu na onu místnost do něčeho šlápnu..pár kapek, ale i tak…to je takovej humus…!!!
Řikam manželovi, jestli je malej, že se nedokáže trefit.. On mi na to s úsměvem odpoví, že ať se nezlobím, že toho svýho dlouhána nějak nezvládl…
![]()
Verca182 píše:
a víte co mi ještě vadí?? Když najde někde ponožky a čuchá, jestli jsou „čerstvý“Mokro v koupelně, kuchyni, takový to jeho „natáhnout se po obědě“ a jsou z toho 2 hodiny. A nebo když se desetkrát ptá, co bude k večeři
By mě zajímalo,co by napsali naši miláčkovéNebo mě štve když mi volá máma, já jí to zvednu, ale hned říkám, že nemůžu mluvit, že nesu dítě do vany a ona „Počkej já ti jen chci říct......“
Nebo když mi máma volá,já jí to vymáčknu, protože zrovna nemůžu mluvit a ona volá třeba ještě 3×
Jo a taky mě vytáčí, když vyperu dítěti hrací deku a ona ji druhý den poblije
Nemáme doma jednoho a toho samýho chlapa???
![]()
Taky by mě zajímalo, co by pánové napsali ![]()
Pikulenka píše:
Ještě jsem si vzpomněla. Taky mě vytáčí, když se mnou mamka nebo tchýně mluví jakoby mi bylo 5 nebo jako bych byla mentálně postižená nebo když mi tchýně vnucuje něco, co se líbí jí( proč nechceš záclony, vždy't jsou pěkné.....nebo máte to tady takové prázdné, mám doma dva obrazy, ty by s evám tady hodily)
přesně!! „vy nemáte pohovku?? KAŽDEJ má pohovku“ „Ty to vaříš takhle??Já to dělám takhle,tak se to dělá.“
A ještě nejhorší věta od „pratchýně“ "**Děláš už tý holce to mlíko silnější?
**
S_h_a_n_i_e píše:
A to ale opravdu už používám přirovnání k hospodářským zvířatům…když jdu v noci na záchod (a že já chodím celkem často)a kolikrát si ani nerozsvítím, vykonám a chci si jít zase lehnout a při příchodu na onu místnost do něčeho šlápnu..pár kapek, ale i tak…to je takovej humus…!!!
Řikam manželovi, jestli je malej, že se nedokáže trefit.. On mi na to s úsměvem odpoví, že ať se nezlobím, že toho svýho dlouhána nějak nezvládl…
![]()
jo a ještě by se mohli divit, že pereme záchodovej kobereček ![]()
u manzela? kdyz pracuje do pulnoci a pak cely vikend…kdyz rok slibuje, ze povesi hodiny…kdyz rekne ze prijde za 10 minut a trva mu to 25
![]()
a jinak lidska blbost a nepritomnost alespon minimalni slusnosti, to jsem nepricetna ![]()
Jéé,tak tohle téma je super.Mě vadí cpaní nádobí do dřezu,když máme myčku,plný odpadkový koš,který nejde ani zavřít,ale manželovi se zdá o.k.
po osprchování plná vana chlupů a vlasů,věčné povalování u televize,něco mi slíbí a pak to trvá několik měsíců.. ![]()
ještě budu přemýšlet… ![]()
ahoj,zajímavé téma…mě úplně točí,když se dojí šunka a prazdný papír se dá zas do lednice,mlaskání u jídla,o myčce ani nemluvím,použité ponožky pod polštářem…kolikrát si říkám,že se na ten úklid vy… a nechám rodinku,at si mezi tím žijou,a uvidíme. ( bohužel jsme to nikdy nevydržela a vždy uklidila) a o zlozvycích ani nemluvím…točí mě kde co.. ![]()
S_h_a_n_i_e píše:
A to ale opravdu už používám přirovnání k hospodářským zvířatům…když jdu v noci na záchod (a že já chodím celkem často)a kolikrát si ani nerozsvítím, vykonám a chci si jít zase lehnout a při příchodu na onu místnost do něčeho šlápnu..pár kapek, ale i tak…to je takovej humus…!!!
![]()
ten můj už od ledna věší polici v kuchyni a do porodnice pojedeme spraveným autem…malé už jsou 4 měsíce ![]()
Jo a můj táta,když semnou mluví jak s malinkou holčičkou..Prosím tě,zamkla si byt?Zavřela si tam okno,aby nenastydnul?Není ti zima?On to zle nemyslí,ale občas je to jak s dětskem ![]()