Jaké kraviny vás dokážou vytočit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
5.8.11 20:02

když jsem vaše příspěvky četla tak jsem se neskonale bavila :mrgreen: zjistila jsem ,že to mame všechny stejně a asi ty naše polovičky nepředělame.řikala jsem si ani to sem nebudu psát.je to opravdu stejné.ALE musela jsem odjet na nakup,měla jsem uklizeno,děti v pohodě.přijela jsem za hodku ověnčena taškama.doma neskutečný bordel o malého se naštěsti starala babička,ktera mezitim přišla na návštěvu.manžel koupal malou a pak to bylo.vlezla jsem do obyváku všude brajgl,vyčurano a nakanděno od psa.proč by mu aspon otevřel dveře,at se jde vyvenčit sam na zahradu.jak si toho nikdo nevšml tak to ještě krásně rozmatlali po celem bytě.no dopadlo to dobře,děti spí a už mam zase uklizeno.lehce mě vytočil tím,že jde zitra na pivo. :cert: jsem rada,že odjíždí do práce a ja mam svuj klid. :mrgreen: a otazky,kde to je??,kam jsi to zase dala??a jiné a jiné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
5.8.11 21:01

chlapi by URČITĚ napsali,že je nejvíc štve,že jejich "ženy jsou naprosto dokonalá stvoření a že se bez nás nemůžou žít!!!

:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
5.8.11 21:27

Když manžel načíná nový pytlík koření tak, že ho utrhne až POD tím kovovým páskem na zavírání. To bych fakt vraždila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.8.11 21:36
saiiimona píše:
Tak klasika, záchodový prkýnko nahoře :mrgreen: A když se moje drahá polovička svlíkne a tak jak mu to upadne na zem, tak to tam prostě zůstane!! :pocitac:

Hehe, taky mě to točilo, takže chlap si pořídil svoji mušli :mrgreen: Teď mě točí syn, že chce dělat vše sám - zejména vylévat nočník s hovnajzem a rozmatlat to všude - i po té nové mušli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.8.11 21:40
1simona1 píše:
Carmen6 píše:
a taky kdyz se mu nelibi nejaka reklama, tak mi zakaze ten urcity vyrobek kupovat, ze ho nechce doma nikdy videt :cert: to si snad ma zenska rozmyslet sama, ne??? prasek na prani atd. :roll:
napr. bonux :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak uz si nekde psala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To spíš dělám já - jakmile mě nasere reklama, vydám na produkt embargo. :oops:
Mmch jak se vám líbí ta děsná reklama na Old spice s tím hnusným machistickým černochem? To vždycky říkám přítelovi - opovaž se smrdět jako on, naštěstí on Old spice nepoužíval nikdy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
5.8.11 21:54

Taky mě vytáčí to,že manžel leží u televize a kouká na nějakou kravinu a u toho usne a já přepnu jinam,v tom se probudí a začne prudit proč jsem mu to jako přepla,když na to kouká.. :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.8.11 22:36

Jinak u nás to samé. Nejvíc mě točí když se někam chystáme a on v posledních 5ti minutách před odchodem začne stahovat hudbu do auta,nebo různé důležité věci,které nemohl udělat dřív. Tisíckrát otázky, kde co je? Přepínání televize, když se na něco dívám, adt adt. S prkýnkem problém nemáme, my wc zavíráme celé při splachování :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
5.8.11 22:58

:potlesk: :mrgreen: :lol:
Tak to je super tema, myslim, ze sem by se dalo prispivat kazdy den s necim novym :mrgreen: Muj pritel je teda nastesti hodne cistotny, takze se mi doma nic nevali, nesmrdi a v podstate ani nic moc nezaspini :jazyk: Ovsem zvedle prkynko, pouzity talir nad (!) myckou a rulicka jsou u nas taky na skoro dennim poradku. Co me ale dokaze fakt vytocit je, kdyz mame nekam jet, on kolem mne pul hodiny stepuje a pak kdyz sedame do auta si „vzpomene“ ze musi dolit odstrikovac, zmerit oleje a kapaliny, mezitim uvidi nejaky mikroskrabanecek a zacne nadavat, ze lidi neumi otvirat dvere… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
6.8.11 09:39

ještě mě napadá - nikdy si nic nezbalí, když někam jedem, ale vždycky nadává, že něco nemá!!!
taky mě sere, když najdu boty VEDLE podložky na boty! Hlavně když je třeba venku marast a z těch bot tečou sračky na mojí vycíděnou podlahu!!! To je tak těžké udělat ten krok navíc, aby si je zul na tý podložce? :nevim: Uááááá!!!!
a pak taky sportovní kanály… on se nedívá vůbec na nic jinýho! Jo vlastně zapíná ještě ČT2 - aby si tam přečetl na teletextu sportovní výsledky!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
6.8.11 09:53

jo a jeste mi vadi, kdyz necha tect vodu, kdyz si cisti zuby :cert: a ze si mysli, ze co je nejdrazsi, je taky nejlepsi :roll: a taky ze nechape, ze aby byl zdravej, tak musi jist i nejake vitaminy (ovoce, zeleninu), coz neji, to bych vrazdila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
6.8.11 09:56
Jarka K píše:
a pak taky sportovní kanály… on se nedívá vůbec na nic jinýho!

presne tak, i ten muj :roll:

a taky kdyz odklada pouzite nadobi nad mycku, to nechapu, proc… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
6.8.11 09:57

jo a nejde o to, ze je v te reklame cernoch, nic proti nim nemam, ale o to, jak je ta reklama udelana. Manza doted nechape, o co v ni jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
6.8.11 10:10

a jeste jednou si postezuju :mrgreen: vytaci me, ze manzel v 99% pripadu neni schopnej si ohrat jidlo z lednicky. Ze pokud mu to nedonesu pripraveny a ohraty primo do pokoje pod nos, tak je radsi hlady :cert: a jsme u dalsi veci - odmita jist v kuchyni :cert:
ale stejne ho miluju :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
6.8.11 10:20

malem bych zapomnela - jeste mi vadi, ze pije colu misto vody :cert: a nechape, proc mi to vadi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.8.11 10:33

Co mě štve?? Že přítel není schopen zavřít skříň, takže za ním neustále chodím a zavírám skříně, šuplíky to samé.. Pravidelně odložené spodky na pračce, když jde do sprchy, které už není schopen dát do koše na prádlo, který je hned vedle.. Kelímky od jogurtů na lince, opět koš je vzdálen asi tak 30 cm :D.. A taky to, že když hraje poker na netu, tak bych mu zřejmě mohla i říct, že jsem si to právě rozdala se sousedem a on jen houkne: „hmmm“ :D.. to totiž vždycky krmím malou večer a vždycky u toho říkám: „mňam mňam banánová kašička“ a ještě mu říkám, že po té druhé měla hroznou zácpu, proto jsem ji schovala.. Pak přijdu domů po posezení u vína, umývám lahvičky a ejhle, vidím, že ji nakrmil tou blbou kaší :pocitac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová