Bývalé kuřačky, jak na tom jste?

4760
5.8.11 18:36

Bývalé kuřačky, jak na tom jste?

Byla jsem dost silná kuřačka a když jsme s manželem začali plánovat, že bysme chtěli miminko, tak jsem přestala kouřit. Šlo to překvapivě dost snadno, až mě to samotnou překvapilo, vzhledem k mé spotřebě 20 cigaret za den…
no a v září to bude dva roky, co nekouřím… malýmu je půl roku, já mám v plánu kojit maximálně do roku, když to půjde, a už teď se hrozně těším, až si budu moct dát cigáro!!! Celé těhotenství jsem na to ani nepomyslela. Už jsem začínat nehodlala a teď jak se blíží chvíle, kdy už budu moct, tak si jsem jistá, že do toho zase spadnu :-x
máte to někdo podobně? Nebo jste už nezačaly, i když jste zase mohly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
5.8.11 18:39

Z kraje roku to byly taky 2 roky co nekouřím :lol: Cigaretka mi chybí, ale začínat nechci. Přítel by se se mnou prý rozešel(ve slabé chvilce mi ale prozradil, že jen tak straší :-D ) Já úplně se slastí vzpomínám na to, jak jsem ten štiplavý kouř natáhla do plic a v tu chvíli jsem se cítila báječně :huban: Ach jo… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sabrine
5.8.11 18:40

Tak já ted v těhotenství nekouřím,ale přiznám se že se fakt na to cigáro těším :mrgreen: Nevěřím že už bych nekouřila vubec :oops:

• Citovat
  • Upravit
10679
5.8.11 18:43

Ahoj,já před těhotenstvím taky kouřila,ne teda 20 cigaret denně :lol: ,ale tak polovinu. Když jsem zjistila,že jsem těhu,okamžitě jsem přestala :lol: . Já měla i to štěstí,že se mi s toho dělalo špatně,nemohla jsem kouř ani cítit.
Při kojení jsem taky nekouřila,ale už jsem měla chuť si dát…no a co jsem přestala kojit jsem do toho zase spadla :oops: . Ale mě to nevadí,chutná mi to…až budu znovu těhu,vím že přestat dokážu! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
ww píše:
Z kraje roku to byly taky 2 roky co nekouřím :lol: Cigaretka mi chybí, ale začínat nechci. Přítel by se se mnou prý rozešel(ve slabé chvilce mi ale prozradil, že jen tak straší :-D ) Já úplně se slastí vzpomínám na to, jak jsem ten štiplavý kouř natáhla do plic a v tu chvíli jsem se cítila báječně :huban: Ach jo… :lol:

no mě se spíš manžel ptá, že by ho zajímalo, jak to pak chci financovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009

Také jsem před snažením přestala:) V těhotenství jsem občas měla chuť na vélkou sklenici červeného a doutník :mrgreen: Ale na cigarety už ne…ale také se těším až přestanu kojit a dám si sklenici červenýho, cuba libre, gintonic…každý má jinou drogu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
Jarka K píše:
Byla jsem dost silná kuřačka a když jsme s manželem začali plánovat, že bysme chtěli miminko, tak jsem přestala kouřit. Šlo to překvapivě dost snadno, až mě to samotnou překvapilo, vzhledem k mé spotřebě 20 cigaret za den…
no a v září to bude dva roky, co nekouřím… malýmu je půl roku, já mám v plánu kojit maximálně do roku, když to půjde, a už teď se hrozně těším, až si budu moct dát cigáro!!! Celé těhotenství jsem na to ani nepomyslela. Už jsem začínat nehodlala a teď jak se blíží chvíle, kdy už budu moct, tak si jsem jistá, že do toho zase spadnu :-x
máte to někdo podobně? Nebo jste už nezačaly, i když jste zase mohly?

ja jsem uspesna nekuracka uz rok a pul a nezacala bych zas.. podle me bys udelala chybu kdybys zacala zas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
5.8.11 18:44
bombdina píše:
Ahoj,já před těhotenstvím taky kouřila,ne teda 20 cigaret denně :lol: ,ale tak polovinu. Když jsem zjistila,že jsem těhu,okamžitě jsem přestala :lol: . Já měla i to štěstí,že se mi s toho dělalo špatně,nemohla jsem kouř ani cítit.
Při kojení jsem taky nekouřila,ale už jsem měla chuť si dát…no a co jsem přestala kojit jsem do toho zase spadla :oops: . Ale mě to nevadí,chutná mi to…až budu znovu těhu,vím že přestat dokážu! :-D

já vím, že mi to taky chutnat bude… co jsem porodila, tak kamarádkám pořád očuchávám krabičky a prostě mi to i voní!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
5.8.11 18:44

Při každém těhotenství jsem kouřit přestala a pak pokaždé zase začala,ale teď u třetího už jsem si nezapálila,manžel po narození Petříčka přestal a nekouříme a věříme tomu že už si nezapálíme.Ovšem já na to chuť mám,leč nedám si :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4760
5.8.11 18:45
1simona1 píše:
Jarka K píše:
ja jsem uspesna nekuracka uz rok a pul a nezacala bych zas.. podle me bys udelala chybu kdybys zacala zas :nevim:

to mi říká každej… že by to byla škoda a chyba… a já kývám na souhlas a v duchu se těšim jako blázen!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
5.8.11 18:46
Jarka K píše:
bombdina píše:
Při kojení jsem taky nekouřila,ale už jsem měla chuť si dát…no a co jsem přestala kojit jsem do toho zase spadla :oops: . Ale mě to nevadí,chutná mi to…až budu znovu těhu,vím že přestat dokážu! :-D
já vím, že mi to taky chutnat bude… co jsem porodila, tak kamarádkám pořád očuchávám krabičky a prostě mi to i voní!!! :mrgreen:

Pokud budeš chtít,tak si stejně zapálíš…ta chuť je silnější :oops: :mrgreen: Já už jsem se těšilav porodnici až přijde den kdy si dám cigáro :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
5.8.11 18:47

ahojky,
ja prestala jednou na silvestra, proste jsem si zapalila posledni a hotovo… dnes je to jiz sest let… :wink:
taky jsem si rikala, ze by bylo dobre nekourit, kdyz se zacneme snazit, ale nikdy uz me nepadalo zacit znovu, proc kdyz jsem to doted vydrzela :wink:
nestoji to za to :wink:
rikej si co to stalo penez a taky tvoje telo je na tom ted lip :wink:
drz se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
5.8.11 18:49
Jarka K píše:
1simona1 píše:
Jarka K píše:
ja jsem uspesna nekuracka uz rok a pul a nezacala bych zas.. podle me bys udelala chybu kdybys zacala zas :nevim:
to mi říká každej… že by to byla škoda a chyba… a já kývám na souhlas a v duchu se těšim jako blázen!!! :-D

Jako já, mě pak taky říkali,že jsem blbá že jsem znovu začala! Tak škoda to sice je…ale… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
5.8.11 18:52

bombdino, to ALE naprosto chápu :mrgreen:

jasterico, mám takový pocit, že se ani nebudu snažit držet se! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
5.8.11 18:56

tak já byla taky silná kuřačka,taky jsem někdy i těch 20 ztáhla a jak jsempoprvé otěhotněla s klukem,tak jsem postupně v tom prvním trimestru přestala,ale mněla jsem šílené chutě na cigáro,když jsem přestala,tak jsem si kupovala ty náplasti a žvýkačky,ale z těch žvýkaček se mi udělalo špatně,tak jsem už nemněla ani chuť na cigáro,kojila jsem 4 měsíce a když bylo synovi 8 měsíců.tak jsem znovu začala kouřit,nebo jsme mněli problémy s tchýni a já byla s nervama na konci,tak jsem začali kouřit a přestala jsem jak jsem otěhotněla po druhé s holkou a teda i když jsem přestala jak jsem otěhotněla,ale mněl jsem dlouho chuť. Za týden budpu malé 2 měsíce,pořád plně kojím a zatím mi cigarety smrděj a už bych něchtěla začít kouřit,tak doufám,že až přestanu kojit,že mi to vydrží už bez cigaret :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová