Máme 3 týdenního chlapečka a nechce se mu spinkat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4849
7.5.26 13:31
@Adel0701 píše: Více

já měla u sebe v posteli dvojčata :lol: Ty „sebevražedný choutky“, že budou spát každý ve své postýlce mě hezky rychle přešly. Takhle jsem ryla hubou v zemi, natož ještě tisíckrát za noc vstávat, chodit si pro ně do postýlek a pak je tam zase vracet. Měli jsme pro sebe letiště, manžel těch prvních pár měsíců spal na gauči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
7.5.26 13:47

Mam osmitydenni miminko, to co popisujes, bylo celou dobu doted, krom zacatku, kdy mel zloutenku a byl spavy. Porad dokola jsem zkousela chovat, pohupovat, prso, dudlik, ruzovy sum. Nakonec neco zabralo, ale nekdy i po 7h. Tritydenni miminko nevi, kdy je den a kdy noc. Teprve ted (8ty) to zacina vnimat. Rada neni - vydrzet a aktivne se snazit uspat (pretazene miminko je hrozne unavene, ale ma vyplaveny kortizol a adrenalin a nemuze zabrat) Nas vzal nositko na milost tento tyden, predtim několik tydnu pres den usnul jen v kocaru. Brisko pravdepodobne u vas jeste zlobit zacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.5.26 15:42

@Katalpaz brisko už hodně zlobilo, teď trošku přestalo, ale nenalhávám si, že to bude už ok, uricte to zase začne…
Náš v kočárku neusne, pokud je už přetažený, jedině jízda v autě na něj zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401