6 týdnů - ach ten spánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
27.4.26 15:41

6 týdnů - ach ten spánek

Ahoj,

ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti se spánkem u 6 týdenního miminka. Začínám si pomalu všímat různých vzorců u mého syna a bojujeme s usínáním. Ten problém není v tom, že by se mu nechtělo spát, ale jakmile začne usínat, spustí řev, jako by ho to štvalo. Několikrát už mi hezky zabíral na rukou, v kočárku, v postýlce a najednou bum jak když střelí a je zas vzhůru a ječí. Spolehlivě zabírá prso, tráví u něj většinu dne. Samozřejmě vím, že je malý a jsem s tím smířena, ale když pak všude čtu jak jim přes den nebo dokonce v noci stejně staré dítě spí 3-4 hodiny vkuse, tak mě napadá, zda něco nedělám špatně :nevim: Naše spánky trvají 30 minut, výjimečně pak déle než 2 hodiny když se podaří, že pořádně zabere - musím ale ležet u něj, ideálně s prsem venku. Dávám si pozor, aby nebyl přetažený, ale minuty nepočítám, režim zatím nemáme.

Máte nějaké nápady nebo zkušenosti?

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2940
27.4.26 15:44

Každé dítě je jiné. Tvůj syn má takovou potřebu, tak bych ji naplňovala, přesně jak to děláš. Neděláš nic špatně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2982
27.4.26 18:56

Spatne delas jedinou vec - srovnanas ;) Chapu, ze tyhle minispanky jsou narocne, jako matka chronickeho nespavce soucitim…ale jednak je jeste opravdu malicky, jednak to ma opravdu kazde dite jinak.
Navic 6 tydnu je idealni cas na rustovy spurt, ze travi vetsinu casu na prsu je presne to, co ma delat :hug: Vytvari si poradny pridel mleka, aby mohl rust, sikovny kluk :pankac: Ja hlavne u prvniho furt neco skousela, u druheho jsem hlavne v noci zavedla rezim dite u me a prso ven a spalo se nam podstatne lepe. Pres den jak to slo…ono si to sedne, driv nebo pozdeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.4.26 21:13

Ano, to srovnavani je spatne. A pak jeste to bojovani… Nebojujte se spanim, vnimej jeho potreby, prso, noseni (porid satek nebo nositko), blizkost… Je fakt malicky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí