Miminka s rozštěpem rtu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1357
12.5.10 23:05

Miminka s roštěpem rtu

Teda lidičky, právě jsem zkoukla na Nově pořad o miminkách s roštěpem. Je to hrozný, ale díky za toho doktora. Je to prostě naprostej borec, těm dětem vymodeloval krásný pusinky. Normálně se mi spustily slzy štěstí, že mám zdravé dítě.
Rodičům dětiček s roštěpem, přeji ať se na ně jejich děťátko co nejdříve pěkně usmívá a dětičkám přeji, ať je pan doktor dá co nejrychleji do kupy, bo si to ti drobečkové zaslouží.

Krásný pořad to byl, moc všem držím palce:-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
12.5.10 23:19

Měla jsem spolužáka s rozštěpem - bohužel byl operovaný pozdě, takže měl velkou jizvu. Ale nikomu to nevadilo :)
V tomto směru díkybohu za lékařský pokrok - ta miminka budou žít naprosto normální život…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.5.10 23:42

Taky jsem to viděla, taky slzela. Že mám dítě zdravý, že tak krásně ty prcky „opravili“, že je dnešní medicína tak skvělá, že to ty mámy tak statečně a krásně zvládly… No jsem dneska jako plačka, ale bylo to fakt plný takový naděje.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4442
12.5.10 23:42

Jančo - tento díl Vizity byl opravdu krásný… o to víc, že se týkal i mého syna… bohužel jen tyhle dětičky pan doktor tak rychle dokupy nedá… v závislosti na rozsahu rozštěpu léčba včetně operací trvá až do dospělosti. V 10 měsících má syn za sebou už 2.operaci, další ho čeká přibližně za rok.
Ale jinak je pan doktor opravdu kouzelník. Náš syn byl krásný hned po narození, ale po operaci je ještě krásnější a nehledě na fyzický vzhled je to úžasný tvoreček plný chuti do života a optimismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
13.5.10 00:13

Tak to je super. Je to hrozně pozitivní, že se těmto děťátkům dá pomoci. Je úplně jasný, že to vůbec není jednoduchý ani pro mimi ani pro rodiča a ani pro pana doktora a právě proto jim všem strašně drzím palce, aby pokrok šel mílovími kroky a dětičky byli v úplném ouklendu co nejdříve. Veru, a vašemu malinkýmu to moc sluší. Je to veselý krásný dítě.

Tyjo, já jsem z toho úplně hrozně moc pozitivně naladěná, možná to zní divně, ale vážně jsem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
13.5.10 08:14

Taky všem maminkám, které mají děti s rozštěpem přejeme hodně štestíčka, pevné nervy ale hlavně zdraví dětiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
13.5.10 09:09

Taky jsem viděla a nevěřila jsem vlastním očím. Doktor fakt borec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.5.10 09:59

Taky jsem koukala a hrozně moc jsem obdivovala maminky, jak byli statečné a hned po porodu svoje miminka milovali tou pravou láskou, to mě fakt dojalo. Když potom odváželi miminka na operaci, tak jsem bulela jak želva. Totálně mě to emocionálně rozhodilo, ale jsem ráda, že jsem to viděla. Měla jsem dobrý pocit z toho, že se těm dětičkám dá pomoct již tak brzy, i když je léčba na mnoho let, tak vedou mnohem kvalitnější život, než kdysi. Pan doktor je kouzelník a maminky dětí s rozštěpem (ale i jinými zdravotními komplikacemi) mají můj obrovský obdiv. My tady často řešíme takové prkotiny a pak se podívám na takový pořad a je mi až hanba, že si stěžuju, že Lukášek špatně spí a někde jinde je děťátko, které se nemůže naplno smát a ty maminky si nestěžují, prostě své děti milují takové, jaké jsou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
13.5.10 10:08

Já jsem se na to koukla teď. A holky, snad celé jsem to probrečela a přitom jim držela palce. Bylo to opravdu krásný.
Vada to sice není hezká, ale ta miminka jsou neuvěřitelní bojovníci. A jsou to zlatíčka. Hned po narození musí podstupovat takové zákroky.
Asi z toho budu taky celý den naměkko.
Přeju jim a rodičům jen to nejlepší a držím palečky do budoucna, ať to všechno zvládnou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
13.5.10 10:22

Taky mi bylo hodně úzko..chuděrky malinký.. smekám nad doktorama..co dokážou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
13.5.10 12:00

tak mi to nedalo a teď jsem se dodívala,no taky smekám,ti doktoři si zaslouží mnohem víc ohodnocení…jsou to kouzelníci…o a celé jsem to taky probrečela........ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30375
6.1.14 20:31

Karlička z Vizity

Při hledání diskuzí o rozštěpech jsem narazila i na tuhle. Holčička z Vizity dnes je už velká slečna. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30375
6.1.14 20:32

Hezký den, v červenci tohoto roku (přesněji 11.-.13.7) se uskuteční čtvrté setkání rodin dětí s rozštěpy s odborníky spolupracujícími s FNKV. Tak jako v předchozích setkáních nabízím zajímavé přednášky (MUDr. Borský, MUDr. Tanuška - anestézie novorozenců, PaedDr. Škodová - logoped VFN, spec. pedagog, odborník ORL a další) a možnost sdílet a vyměňovat zkušenosti. Setkání organizuji opět v hotelu pro děti Peklo v Josefově dole, rezervace nutno učinit do 31.1. Pro více informací v případě zájmu, prosím, do SZ nebo na webu www.zanovymusmevem.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí