Miminko a jogurt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
30.7.11 15:19

My dáváme ovocné Hollandie, holky je milují. Nejvíc čokoládovou.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
30.7.11 15:32

Joo, cokolada, to je bezva ovoce :lol: :lol:

Treba se nekomu bude hodit toto
http://www.e-kulturistika.cz/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.7.11 15:36
teredes píše:
Joo, cokolada, to je bezva ovoce :lol: :lol:Treba se nekomu bude hodit toto

Ona je v tom trocha třešní… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.7.11 15:42

A Hollandii irská káva jsi zkoušela? :think: :lol: já stále nevím, ale čokoládovou měl tuhle prvně, taky mu šmakovala :mrgreen: bála jsem se, teď už ne, když vím, že v tom jsou i třešně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.7.11 15:48
kozisek píše:
A Hollandii irská káva jsi zkoušela? :think: :lol: já stále nevím, ale čokoládovou měl tuhle prvně, taky mu šmakovala :mrgreen: bála jsem se, teď už ne, když vím, že v tom jsou i třešně :dance:

Taky okusily Irskou kávu… Ta jim ale moc nejela.
Ona je jenom čokoláda a potom i čoko- višeň, ale už jsem jí v obchodě neviděla, koupila jsem poslední… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
30.7.11 15:53

Tak taťka byl na nákupu a koupil malé borůvkový choceńský, tak jí ho zkusím na svačinku dát, uvidíme. Borůvky sice staví, ale jestli to bude jako s banánem, tak bude mít běhavku. Čoko určo dávat zatím nechci, min. do 1 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
30.7.11 16:25
teredes píše:
Joo, cokolada, to je bezva ovoce :lol: :lol:Treba se nekomu bude hodit toto

Díky za za tip, tabulku ener.hodnot využiji pro sebe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
30.7.11 20:50
melanka píše:
El-Brno píše:
Já Activii nedávám kvůli složení (ale komu vyhovuje, ať ji dává :kytka: ), dávám bílou Hollandii a Choceňský, střídám to. Že je Ch. tučnější mě nevadí, spíš myslím, že je pro malé dítě lepší.
Co je špatného ve složení v Aktivii?
Já ji střídám s Holladií a ničeho jsem si nevšimla.

Odkaz jsem tady už dávala, tak koukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
30.7.11 21:24
El-Brno píše:
melanka píše:
El-Brno píše:
Já Activii nedávám kvůli složení (ale komu vyhovuje, ať ji dává :kytka: ), dávám bílou Hollandii a Choceňský, střídám to. Že je Ch. tučnější mě nevadí, spíš myslím, že je pro malé dítě lepší.

Aha, to se týká ovocné. Myslela jsem, že myslíš bílou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
30.7.11 21:33

ahoj,

malé je 8,5 měsíce, takže ovocnou Hollandii už můžu dávat v pohodě? A tu ovocnou Activii? Ale ta Hollandie je asi lepší, ne? Odkdy jste dávali Pribináka? Od roku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
30.7.11 21:38
melanka píše:
El-Brno píše:
melanka píše:
El-Brno píše:
Aha, to se týká ovocné. Myslela jsem, že myslíš bílou.

Ale i bílá Activia není jogurt (ten v pravém slova smyslu, tak se tak ani nesmí nazývat). Oficiální název zní Kysaný mléčný výrobek s bifidokulturou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.7.11 21:41

Asi záleží, jak se stavíš k cukru a případně dalším přídatným látkám. Jestli ti nevadí, klidně dávej.

petratavali píše:
ahoj,malé je 8,5 měsíce, takže ovocnou Hollandii už můžu dávat v pohodě? A tu ovocnou Activii? Ale ta Hollandie je asi lepší, ne? Odkdy jste dávali Pribináka? Od roku? :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.7.11 21:42

Ahoj,nečetla jsem vše,ale my dáváme stále bílý choceňský,a to s banánem a kukuřičnými lupínky neslazenými.
Já tedy ani nemám v plánu mu dávat ovocné.
Dala jsem mu Hollandii bílou,snědl jí,ale bylo vidět,že má raději ten choceňský,ta Hollandia je kyselá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.7.11 21:44
petratavali píše:
ahoj,malé je 8,5 měsíce, takže ovocnou Hollandii už můžu dávat v pohodě? A tu ovocnou Activii? Ale ta Hollandie je asi lepší, ne? Odkdy jste dávali Pribináka? Od roku? :kytka:

já bych jí nedala.Nedávámani pribináka a lipánky.
Je v tom opravdui moc cukru,a není důvod dítě na sladké zvykat,8,5m mi přijde moc brzo na sladké jogurty.
Pokud dítě nenaučíš na sladkou chuť,nebude jí vyžadovat.
Já malému nesladím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.7.11 21:45
petratavali píše:

Já bych napřed zkusila Hollandii. Jinak ad Pribinak, vseobecne se tyhle tvarohy doporucuji az od roka. Pak taky zalezi, jake mas dite, jestli tintitko, davej, jestli je festovnejsi, optarne s tim ;-) Nas prcek je obrik a dostal poprve Lipanka někdy v 16 mesicich. A rozhodne radsi Lipanka nez Pribinaka, kterej je plnej zahustovadel. Lipanek je cistej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí