Miminko a rohlík

2010
30.7.11 09:52

Miminko a rohlík

ahoj holky.

Mám dotaz. Stalo se Vám někdy, že vašeho prcka trápilo v noci bříško po konzumaci rohlíku? :think:
Moje malá -9měsíců mi v poslední době často v noci pláče i po hodině a půl se budí a já marně přemýšlím, zda to jsou zuby nebo bříško a po čem jí to může bolet, jeslti jí ten rohlík nenadýmá 8-o .
už od narození jsme trpěly na prdíky a bříško

Zuby se nám zklidní po namazání atd…ale ani ty zubiska nevylučuji :zed: , protože u té naší slečny člověk nikdy neví. A pak mě ještě napadá, že to může být po tom, když jí maso.

díky za reakce

jsem už z toho dost nešťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
30.7.11 09:55

Možné to je. Já se totiž právě toho bála, a a tak jsem klukům dávala spíš piškoty a jiné batolecí sušenky, rohlík až od cca od roka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.11 09:56

Možné to je. Já se totiž právě toho bála, a a tak jsem klukům dávala spíš piškoty a jiné batolecí sušenky, rohlík až od cca od roka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
30.7.11 10:01

Jj, malá dostává rohlík od cca 15měs a když jsem dala čerstvý, bolelo ji bříško. Takže striktně dávám den staré pečivo. Jako miminko trpěla na prdíky katastrofálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
30.7.11 10:04

u nás rohlík v pohodě, moc ho ale nedávám, raději kukuřičné křupky nebo piškotky. Malá na prdíky, ale nikdy netrpěla, tak nevím. ale čerstvé pečivo určo může nadýmat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.7.11 10:09

Čerstvé pečivo nadýmá i dospělé, natož malé dítě, dávám jedině den staré pečivo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
30.7.11 10:16

ty jo já jsem krafffka :zed: , chudak malá, tak vyzkousím se starým rohlíkem a uvidíme :think: .
jen mi právě přišlo, že to nebylo pokaždý když ho měla a nikdy ne celý, max pulku, ale taky měla rohlíky z ruzných obchodu a kdo ví, co jsou zač a kolik těch s.aček tam přidávaj 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.7.11 11:22

Nám se to nikdy nestalo, ale lidi nadýmají různé věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
30.7.11 11:40

Zkus jí koupit Infang Dophilus. Stojí asi 200 Kč a vydrží dlouho. Nám pomohl od prdíků báječně. Stále hodně kojím můžu snízt cokoliv od čočky přes česnek k teplým buchtám. Dřív by se strhnul. Ale tipuju to spíš na ty zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
13.8.11 01:12

Teda me prijde, ze aby to byl rohlik, tak by ho musela jist tesne pred spanim, ne?! Ja bych tipovala take spise ty zuby… Takze jestli si i pres den treba hodne saha do pusy, slinta a tak, tak bych se k tomu priklonila.

A nebo nemuze to byt reakce na jinou potravinu?! Ale to uz mozna zbytecne moc komplikuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.9.11 20:36

a malýho zase trápí bříško po vicezrné kaši špatně po ní spí a to jako uplný mimi na bříško netrpěl :-( Po rýžový v pohodě a kamarádka má stejnou zkušenost hlavně po kaši od nutrilonu :( obilný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí