Ohřívat příkrmy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ohřívat příkrmy?
Mám možná trošku hloupý dotaz, ale asi za měsíc začnu malé dávat přikrmy a proto by mě zajímalo, jestli se ty kupované ve skleničkách ohřívají nebo dávají studené. Pokud bych příkrmy vařila, tak je jasný, že jí to dám teplé, ale s těma skleničkama nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
no tak zeleninové stopro ohřívat, ale třeba tu holky psaly, že když to během jídla vystydne, tak to neva - zvláště teď v letních dnech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
masozeleninové se ohřívají. V teplé vodní lázni nebo mikrovlnce. Každý na to má jiný názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Většinou se ohřívají, protože pak dětem víc chutnají (asi jako nám dospělým víc chutná teplé jídlo - samo že až na výjimky). Ale přiznávám, že v nouzi (stalo se zatím asi 2×) jsem už dala i neohřátou skleničku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No zeleninové nebo masozeleninové se ohřívají.Vždycky jsem si drobet dala do misky a ohřála protože mi ze začátku nesnědla celou skleničku a podruhé se ohřívat nemají.
Jinak ovocné přesnídávky se neohřívají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ohřát - zeleninové. Ovocné přesnidávky studené.
Nám to během jídla trochu vystydne, ke konci je to i studené, ale malej to zbaští a žádné střevní aj.problémy z toho nemá, ale určitě teplé (spíše pro tebe vlažné, miminko má jinej cit).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak ohřívat? Že to z té skleničky vysypu do hrnce a ohřát, nebo celou skleničku dát do mikrovlnky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lupilka píše:
A jak ohřívat? Že to z té skleničky vysypu do hrnce a ohřát, nebo celou skleničku dát do mikrovlnky?
celou ne, tu ti ze začátku nesní. Prostě si odendáš trochu a to ohřeješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Samozřejmě se podávají teplé.Já jsem si trochu odebrala do mističky a ohřála v mikrovlnce.Jednu malou skleničku měl na dva obědy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lupilka píše:
Pokud v mikrovlnce, tak můžeš dát celou skleničku bez víčka do mikrovlnky, ale musíš pak pořádně zamíchat a ochutnat, protože mikrovlnka ohřívá hodně nerovnoměrně (tj některá část je uvařená, některá studená).
Já nejsem příznivec mikrovlnky (ani ji už nemám), takže já ohřívala v horké lázni - pokud už dcera snědla celou skleničku, tak jsem ji ponořila do horké vody, občas zamíchala a čekala, až se ohřeje na požadovanou teplotu. Pokud ještě celou nesnědla, odebrala jsem část do misky a tu misku ponořila do horké lázně. Teď ještě občas skleničku dám taky, ale to ji ohřívám tak, že uvařím přílohou a horkou ji zamíchám do neohřáté skleničky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ze začátku ohřívala půl skleničky,(děti byli jedlíci a hned napoprvé snědli celou půlku), za týden už celou skleničku. Po roce pak tolik nechtěli jíst, někdy snědli celou, někdy jen pár lžiček, tak jsem dávala studené a zbytek jsem dala do ledničky a druhý den dala ohřáté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
essmy píše:
já dávám i studené, malýmu je to jedno..
Naší by to bylo asi taky jedno,ale chci aby měla něco teplýho do žaludku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
essmy píše:
já dávám i studené, malýmu je to jedno..
Ve vedrech to je jedno,že má jídlo studenější,ale přes zimu radší teplé.....taky si nedáš studenou svíčkovou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mladej jeste zimu se sklenickama nezažil.. když mam možnost, tak ohřivam, ale jsme hodně v kalupu, takže je to tak jedna ku jedny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit