Ohřívat příkrmy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pájinka25 píše:lupilka píše:celou ne, tu ti ze začátku nesní. Prostě si odendáš trochu a to ohřeješ
A jak ohřívat? Že to z té skleničky vysypu do hrnce a ohřát, nebo celou skleničku dát do mikrovlnky?
Já si půlku přendám do jiné skleničky a ohřeju. MYslím, že je to tam i napsané, ohřívat ve vodní lázni.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky ohřívám ve vodní lázni, někdy i ovocnou přesnídávku - trochu, syn moc nemusí studené z lednice. Když jsme ale někde venku, tak dávám i pokojovou teplotu, to nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže dáváte i normálně neohřáté? teď už mi to je docela i jedno, jí s námi a vařím skoro denně, ale jinak jsem se tím trápila, on totiž ohřáté nerad, takže jak to bylo teplejší, plival mi to
přitom to bylo jen vlažné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já bych se chtěla zeptat, jestli někdo nemáte praktickou zkušenost jak lze ohřát skleničkový příkrm na dovolené, kde nemám sporák ani mikrovlnku? Vzládla by to potřebné množství jídla ohřát třeba horká voda z rychlovarné konvice? Ještě nepřikrmujeme, ale na podzim už budeme a jedeme na dovolenou do hotelu a zatím nevím jaké tam budou v tomto směru možnosti. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v hotelu bude nejspíš kuchyn ne? nebo nějaká kavárna, tam by mikrovlnku mít mohli… a pokud by neměli, dávala bych studený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak než v horké vodě z konvice v podstatě neohřívám.
Jde to. Musí být teda dost vody, většinou stačí šoupnout to do většího hrnku. Ostatně můžeš vyzkoušet:-)
Munchkina píše:
Ahoj, já bych se chtěla zeptat, jestli někdo nemáte praktickou zkušenost jak lze ohřát skleničkový příkrm na dovolené, kde nemám sporák ani mikrovlnku? Vzládla by to potřebné množství jídla ohřát třeba horká voda z rychlovarné konvice? Ještě nepřikrmujeme, ale na podzim už budeme a jedeme na dovolenou do hotelu a zatím nevím jaké tam budou v tomto směru možnosti. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hofka píše:
Jde to. Musí být teda dost vody, většinou stačí šoupnout to do většího hrnku. Ostatně můžeš vyzkoušet:-)Munchkina píše:
Tak to je super, díky … určitě to potom vyzkouším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to teda rychlý jako z mikrovlnky, pár minut to trvá:-)
Munchkina píše:hofka píše:Tak to je super, díky … určitě to potom vyzkouším
Jde to. Musí být teda dost vody, většinou stačí šoupnout to do většího hrnku. Ostatně můžeš vyzkoušet:-)Munchkina píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky ohřívám ve vodě z rychlovarné konvice ![]()
Marionet jogurt taky dávám studený z lednice. Určitě to nevadí, proč by mělo?
Kozisku pokud teplé nemá rád, tak mu to neohřívej. Stačí jen pokojová teplota ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeleninové ohřívám jedině ve vodní lázni, v mikrovlnce ne. Chvíli to trvá, ale ohřeje se to i tak krásně…K ovocným přesnídávkám se dostaneme až za dva týdny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MŮŽU OHŘÁT PŘÍKRM - MRKVIČKU?
Ahoj holky,
mám podobný dotaz. Můžu ohřát příkrm - mrkvičku? Dělala jsem ji doma. Mám každý den dělat novou nebo můžu udělat víc a druhý den ji ohřát ve vodní lázni? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnaP příkrmy vařím na 2 porce - jednu sní hned, druhou dávám do skleničky po příkrmu, zavřu a dám do lednice. Druhý den přihřeju ve vodní lázni - mikrovknka se mi zatim nezamlouvá. Dělám to už nějakou dobu a zatím bez potíží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit