Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ty jo, skoro jak kdybych to psala já. Akorát mám 5 měsíční. Taky mi od včera nějak víc spí a zítra máme očkování.
@JancaS84 vazne?
no vůbec nevim cim to je. Prave skrz to očkování nevim, jak to funguje - ze kdyby na ni neco lezlo a do toho ockovani, tak aby se neco nepokazilo?
fakt ji tahle neznam. Nebyvala takhle spací snad ani po narozeni ![]()
Od včera prší. Není vedro, je spavy pocasi. Moje dvouletý teď dává čtyři hoďky po obědě.
@Anonymní píše:
@JancaS84 vazne?no vůbec nevim cim to je. Prave skrz to očkování nevim, jak to funguje - ze kdyby na ni neco lezlo a do toho ockovani, tak aby se neco nepokazilo?
fakt ji tahle neznam. Nebyvala takhle spací snad ani po narozeni
Neboj, doktor ji před očkováním prohlidne. My sme včera jeli po delší době k babičce aby si ho užila a on to tam skoro celý prospal ![]()
@JancaS84 To taky vyslo zrovna blbe ze
Pro me to byla vcera taky novinka, kdyz od 4 odpoledne spala jen s prestavkama na jídlo az do rana.
@Anonymní píše:
Zdravim všechny,Mam miminko 3 mesice a od vcerejska mi docela dlouho spinka. Ja vim, ze bych mela byt spis rada, ale uz jsem byla tak nejak zvykla, ze mala pres den spi malo a kdyz uz, tak pul hodku, max hodku. Vcera odpoledne usnula a az do dneška do rana spala a vzbudila se jen na jídlo. Dneska od rana byla všeho vsudy vzhuru asi 2 hodky, kdy si „povídala“ a byla bdela. Jinak se probudí na jidlo a zase usne. Teplotu nema, prijde me v poradku. Ale prijde me to takovy zvlášťni, ze zničehonic takto spinka. Zitra mame jit na první ockovani, tak si rikam, aby na ni neco treba nelezlo.
Mám taky 3 m a dneska furt spí ![]()
Syn spí normálně max. hoďku po obědě. Dneska jsem ho v 17h budila, spal přes 3h. Je to tím počasím, aspoň u nás, ono se jim za deště dobře spí.
Muj dvoumescni kluk taky dneska neobvykle celej den spi.. Neresim, uzivam si klidek ![]()
Zdravim všechny,
Mam miminko 3 mesice a od vcerejska mi docela dlouho spinka. Ja vim, ze bych mela byt spis rada, ale uz jsem byla tak nejak zvykla, ze mala pres den spi malo a kdyz uz, tak pul hodku, max hodku. Vcera odpoledne usnula a az do dneška do rana spala a vzbudila se jen na jídlo. Dneska od rana byla všeho vsudy vzhuru asi 2 hodky, kdy si „povídala“ a byla bdela. Jinak se probudí na jidlo a zase usne. Teplotu nema, prijde me v poradku. Ale prijde me to takovy zvlášťni, ze zničehonic takto spinka. Zitra mame jit na první ockovani, tak si rikam, aby na ni neco treba nelezlo.