Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím prosím vás mám 3 měsíční holčičku a stále po každém jídle či odbrknuti mi stále zvrací a ma už skoro 2 měsíce ucpaný nos.
MUDr říkala že ji mám koupit Nutriton to je na zahustovani mateřského mléka. Máte někdo zkušenost? Děkuji
Zvraci nebo ublinkava? To je docela rozdil. Jinak teda Nutriton nemusi byt reseni, byva to I pri alergii na kravskou bilkovinu, ne jen pri refluxu.
No někdy ublinkne porovnání malé polévkové lžíce. A zvrací že jí to jde hodně třeba látkové plenky za den využiji i 3
@pikola no to zas ne prostě si ji položím na rameno a než odbrkne tak ji to s pusinky vileti ale jen to teče
My jsme měli stejný problém. Přešlo to až půl roce. Nutrilon trošku ublinkávání zmírnil, ale vedlejší účinek byla zácpa a bolest bříska, takže jsme ho nakonec zahodili. ![]()
My sme nutritonom zahustovali UM a ublinkaval aj po nom, ale podstatne menej. Za nas super. Reflux sa mu upravil, az zacal sediet.
Mně malá taky hodně ublinkavala po kazdym krmeni a taky nám byl doporučenej nutriton.. ale my jsme na UM.. Nakonec stačilo koupit jen AR. Nechávat před krmenim na bříšku aby ze sebe dostala vsechen vzduch, mezi krmenim dávat odkrknout a nechávat ležet na levym boku