Bolest při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
17.10.20 08:20

Bolest při kojení

Zdravím. Mám 16tu měsíčního chlapečka a ještě kojim. Ale teď poslední dva dny mě začala bolet práva bradavka. Rikma si jestli hodně netaha, nebo třeba jestli když už mi dochází mléko, tak jestli to nebolí kvůli tomu. Bolí mě jen to jedno, protože z toho prsa to vždy teklo méně, to druhé nic. Bolest je to jakoby, kdyby vás štípal do té bradavky ale neštípe, v klidu pije. Zánět si nemyslím že to je, když si to smaa ohmatavam tak mě nic nebolí, jen když začne pít. Nevíte někdo něco 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
209
17.10.20 08:38

Ahoj, kvuli tomu jsem přestala kojit, zašlo to tak daleko az jsem mela bradavku do krve a nesnesla jsem ani podprsenku. me ta bolest uz za to nestala, jelikoz stejne jen zuzlal a uspaval se, jinak toho moc nevypil.. bylo mu 13 mesicu a hodne rychle si zvykl na lahev s mlekem.. drzim palce at neprozivas tu bolest jako ja :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.10.20 10:45

@Barba94 on právě taky, uspava se u toho ale někdy přijde přes den a pije normálně, hlavně Teda v noci když se probere to slyším jak upmne hlta, ale když jsem se ho snažila to odnaučit, me málem zaklel😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
17.10.20 10:48

Ja mela výhodu, ze uz od porodnice byl zvykly jak na lahev tak na prso, takze odlouceni nebylo tak slozite pro nej, drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.22 10:19

Bolest bradavek

Ahoj, mám problém s bolestivosti bradavek pri a po kojeni. Kojim 17. měsíců. Nyní už jen ráno a večer. Problém je, malá tahá tak moc, že bradavky jsou úplně fialové. Následně mě bolí až do dalšího kojení. Přes mi vadí i podprsenka. Bojuji s tim již druhý měsíc bohužel bolest graduje. Samozřejmě už přichází stres před kojením. Pri něm se mi chce brečet. Nevíte co by pomohlo? Nebo jak postupovat?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
19.9.22 11:55

Doporučuju konzultaci s laktační poradkyní, zjistí, kde je problém, naučí správné techniky. Bez kouknutí na dítě u prsa se to dělá těžko.
Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
19.9.22 12:37

@ztracena_brambora ok děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...