Dříve velký jedlik odmítá UM

150
12.10.20 09:07

Dříve velký jedlik odmítá UM

Ahoj, máme 6 měsíční holčičku a odmítá teď UM, dnes je to už třetí den. Dřív UM pila ve velkým, 4-5× denně 180-210ml. Teď odmítá pít. K obědu dáváme zeleninový/masozeleninový příkrmy, předevčírem u oběda scéna, takže jsme nakonec dali UM, to vypila. Včera zase scéna, nakonec snědla 180g zeleninového příkrmu, který byl už skoro studený, ale to ji nevadilo, pak si dala 120ml UM. Odpolední mliko vůbec nechtěla, večer po koupání vypila 175ml. Prospala celou noc a teď ráno mi úplně odmítla UM. Čím by to mohlo být?
Co se týká zubů, má už snad dva měsíce na čtyřech místech na dásní vidět, že už se něco připravuje, ale furt nic. Teď je několik dní nastydlá, kapeme libenar, ale nejspíš je to zadní rýma. S naší dětskou se moc mluvit nedá, ta je schopna seřvat člověka, že používá převařenou kohoutkovou vodu a ne balenou, takze to s ní moc řešit nechci, nevěřím jí a bohužel jiného dětského neseženu :? Mohlo by to být tou rýmou? Zkoušeli jsme i odsavat, ale stejně pořád chrčí 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
12.10.20 09:18

A pije něco? Čaj, vodu? Asi takto, hlady neumře, netlačila bych na ní. Myslím si, že jak jí není dobře, zkrátka nemá chuť. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.10.20 10:17
@Kotatko03 píše:
A pije něco? Čaj, vodu? Asi takto, hlady neumře, netlačila bych na ní. Myslím si, že jak jí není dobře, zkrátka nemá chuť. :hug:

Pije jen, když má k obědu, jinak do ní vodu ani čaj nedostanu a v příkrmu má vody taky dost, zatím ji to musím hodně ředit, u hustejsiho příkrmu se kroutí jak zizala :zed: přitom když byly horka, tak vodu i čaj pila normálně 🙈 teď si UM konečně dala, vypila 215ml mrknutím oka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.10.20 10:19
@Katies1104 píše:
Pije jen, když má k obědu, jinak do ní vodu ani čaj nedostanu a v příkrmu má vody taky dost, zatím ji to musím hodně ředit, u hustejsiho příkrmu se kroutí jak zizala :zed: přitom když byly horka, tak vodu i čaj pila normálně 🙈 teď si UM konečně dala, vypila 215ml mrknutím oka :nevim:

No vidíš, hlad je nejlepší kuchař :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968
12.10.20 10:19

Naše mal to měla v 5m. Dva dny odmítala pít. Dávala jsem i po lzickach, do různých lahví a nic. A to nejedla ani Příkrm. Můžou ti být zuby, rýma, cokoli. Zkus dávat třeba na lžíce nebo z panaku. Jestli ji a pije aspoň trochu, zatím bych s dr. Neřešila. U nás to přešlo za dvy dny, ale už jsem byla na prášky, začala ji zapachat moč, pak se naštěstí zase rozpila. Držím palce, ať je vše zase brzo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
12.10.20 10:22

Určitě to může být tou rýmou. Musí se jí špatně pít, když u toho nemůže pořádně dýchat.
Ale já bych to nehrotila, když nakonec něco sní. Odsávej jí před podáním UM.
Ty taky nemáš velký hlad, když jsi nemocná.
Hlídej počurané plíny, aby nebyla dehydrovaná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
12.10.20 14:27

V jaké pozici krmíš, když ji dáváš flašku? Mám tři děti - dvě starší naprosto bezproblémové (co se jídla týče). To nejmladší (aktuálně 8 měsíců) je neskutečný odmítač příkrmů. UM baštil jak blázen a úderem třetího měsíce si to silně začal regulovat. Dle doktorky prospívá ukázkově… Jinak jsem ale chtěla hlavně napsat, že někdy kolem 6. měsíce jsem přišla na to, že v náručí vypije UM jen ráno a jinak si dá pár loků a musím ho dát do lehu a to pak pije… Prostě vodorovná poloha… UM má teď 5-6 krát 180 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová