Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti…vybírám láhev, která snižuje riziko kolik a přemýšlím o těchto značkách:
Chicco lahev Angled
Suavinex Zero Zero
Tommee Tippee
Philips Avent
můžete mi poradit? Máte s některou z těchto anti colic lahviček pro mimi zkušenosti?
Ani jedna, vyzkoušela jsem hodně a jedině Mam anticolik. Funguje z nich nejlíp, má nejlepší dudlík a navíc se skvěle umývá.
My jsme spokojeni s MAM anti-colic lahvičkami. Ty z vašeho seznamu jsme bohužel nezkoušeli (měli jsme ještě nuk a ty nám nevyhovovali).
Kamarádka má od Avent a spokojená.. každému ditku sedne něco jiného, stejně jako pleny..
Sama zkusenost nemam, ale kamaradky si hodne chvalily ten Suavinex. Prijalo i starsi (rozumej cca 10 mesicu, ne novorozenec) puvodne plne kojene dite, ktere jinou lahvicku nechtelo.
Ale jak tu zaznelo. Kazde dite je jine a kazdemu sedi neco jineho. Musis holt zkusit.
Já po kojení přecházela taky na MAM, syn se na nic jinýho nechytl.
Ale teda mytí spodku lahvičky je pro mě za trest. Aby mi neteka, tak hodně dotahuju a pak to nemůžu za Boha povolit ![]()
@Skaiqy děkuji, manžel právě chce Avent…v tomto se nemůžeme shodnout..a ja bych chtěla mit doma ještě druhý typ, kdyby tato nesedla ![]()
@Kukacka123 děkuji..četla jsem na tuto lahev pozitivní recenze ![]()
Vyzkoušeli jsme všechny a jediná Avent se lžičkou super
teď když je malý už velký tak máme mléko jen na noc a to máme MAM