Umělé mlíčko

18.10.20 15:48

umělé mlíčko

Ahoj, máte prosím holky tip na nějaké dobré kojenecké mléko? Už nám s malou nejde kojit a když jsem teď zkusila prvně umělé mlíčko, tak ho ublinkává. Díky za jakoukoliv radu a zkušenost, Petra :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
18.10.20 16:28

@Petra987654 Je hlavně potřeba ho nějakou dobu dávat. Ne ho hned měnit. A pokud ublinkava, tak spíš má moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.10.20 16:47

Nevim, jak je mimco male a jestli nema nejake specialni potreby…,my meli umele az od trojky a pouzivame kendamill, pred tim jsme meli na zkousku hami, a to je chutove nesrovnatelne, to kendamill je fakt vyborne..a jestli ublinkava a nehazi savli, tak je jen prepite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
18.10.20 16:52

Souhlasím. Pokud jen ublinkavá tak je spíš přepapaný. Když mlíčko nesedne tak se to projeví spíš na stoličce, zácpa nebo naopak. Pokud ho pije tak bych ještě vydržela. Nejlíp zkoušet aspoň týden, 14 dní a pak když tak vyměnit. Jinak malá měla od mimina Babylove z DM, ale pak byl nějak výpadek, tak jsme přešli na Hami. Oboje spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.20 18:10

My davame sunar, ublinkavala nám a měla hodně zácpu tak máme sunar AR.. ale přemýšlíme že vyzkoušíme Hipp, doktorka nám ho hodně doporučuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.20 17:15

Ahoj, díky za všechny rady. Objevila jsem nějakou novinku Lolouka, která by snad měla být hodně dobrá podle kámošky, která ji teď začala používat (taky za ty peníze aby ne :)), tak to jdu za chvilku zkusit. Dám vědět, jak jsme dopadly.. Kdyby to pořád nešlo, tak asi zkusím ten Kendamil, ten taky vypadá dobře.. díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.10.20 18:20
@Petra987654 píše:
Ahoj, díky za všechny rady. Objevila jsem nějakou novinku Lolouka, která by snad měla být hodně dobrá podle kámošky, která ji teď začala používat (taky za ty peníze aby ne :)), tak to jdu za chvilku zkusit. Dám vědět, jak jsme dopadly.. Kdyby to pořád nešlo, tak asi zkusím ten Kendamil, ten taky vypadá dobře.. díky!

Hlavně prosím tě, počkej aspoń dva týdny než půjdeš pro nové mléko. Dřív ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.10.20 10:44

Jak píší ostatní, hlavně něměnit UM moc často. Je potřeba, aby si zažívání na nové mléko zvyklo. U nás vyhrálo Naše mléko z kozího mléka. Malá měla problémy s bříškem a tohle jediné jí sedlo nejlépe. Sice je dražší, ale zase jsem nemusela kupovat už žádné kapičky na bolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová