Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, máte prosím holky tip na nějaké dobré kojenecké mléko? Už nám s malou nejde kojit a když jsem teď zkusila prvně umělé mlíčko, tak ho ublinkává. Díky za jakoukoliv radu a zkušenost, Petra ![]()
@Petra987654 Je hlavně potřeba ho nějakou dobu dávat. Ne ho hned měnit. A pokud ublinkava, tak spíš má moc.
Nevim, jak je mimco male a jestli nema nejake specialni potreby…,my meli umele az od trojky a pouzivame kendamill, pred tim jsme meli na zkousku hami, a to je chutove nesrovnatelne, to kendamill je fakt vyborne..a jestli ublinkava a nehazi savli, tak je jen prepite ![]()
Souhlasím. Pokud jen ublinkavá tak je spíš přepapaný. Když mlíčko nesedne tak se to projeví spíš na stoličce, zácpa nebo naopak. Pokud ho pije tak bych ještě vydržela. Nejlíp zkoušet aspoň týden, 14 dní a pak když tak vyměnit. Jinak malá měla od mimina Babylove z DM, ale pak byl nějak výpadek, tak jsme přešli na Hami. Oboje spokojenost.
My davame sunar, ublinkavala nám a měla hodně zácpu tak máme sunar AR.. ale přemýšlíme že vyzkoušíme Hipp, doktorka nám ho hodně doporučuje
Ahoj, díky za všechny rady. Objevila jsem nějakou novinku Lolouka, která by snad měla být hodně dobrá podle kámošky, která ji teď začala používat (taky za ty peníze aby ne
, tak to jdu za chvilku zkusit. Dám vědět, jak jsme dopadly.. Kdyby to pořád nešlo, tak asi zkusím ten Kendamil, ten taky vypadá dobře.. díky!
@Petra987654 píše:
Ahoj, díky za všechny rady. Objevila jsem nějakou novinku Lolouka, která by snad měla být hodně dobrá podle kámošky, která ji teď začala používat (taky za ty peníze aby ne, tak to jdu za chvilku zkusit. Dám vědět, jak jsme dopadly.. Kdyby to pořád nešlo, tak asi zkusím ten Kendamil, ten taky vypadá dobře.. díky!
Hlavně prosím tě, počkej aspoń dva týdny než půjdeš pro nové mléko. Dřív ne.
Jak píší ostatní, hlavně něměnit UM moc často. Je potřeba, aby si zažívání na nové mléko zvyklo. U nás vyhrálo Naše mléko z kozího mléka. Malá měla problémy s bříškem a tohle jediné jí sedlo nejlépe. Sice je dražší, ale zase jsem nemusela kupovat už žádné kapičky na bolení.