Když Nutrilon nestačí..

53
18.10.20 12:21

Když Nutrilon nestačí..

Zdravím maminky, dcera 19m se stále budu 1-2× v noci na mléko. Kojila jsem do 16m, pak jsme přešli na Nutrilon. Jiné jsem tedy nezkoušela. Je možné že je nestačí? Máte nějaký tip na UM, které je sytejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
499
18.10.20 12:29

V tomhle věku už je to jen návyk, jí normální stravu, nepotřebuje v noci nutrilon, buď jí dej vodu, čaj, nebo nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.10.20 13:05

@whooro na to jsem se neptala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
18.10.20 13:11

@Andys89 tak si prostuduj obaly v drogerii, které mléko je nejvíc kalorické.
Ale souhlasím s @whooro v tomhle věku je to už opravdu jen zvyk. S hladem to nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
18.10.20 13:16

@Andys89 Mě se děti po roce začaly budit intenzivně na kojení - mléko je neuspokojovalo. Měly žízeň, sklenka s vodou to vyřešila na jedno napití. Takže dle mého ti @whooro neradí od věci…

• Citovat
  • Upravit
29577
18.10.20 13:19

Já bych taky mlíko nedávala v tomto věku, stačí flaška s vodou, čajem. Ale když si tak sveřepá : Nutrilon je děsná ***, mě po něm dítě bylo hladové, kakalo zelenou stolici. V DM mají jejich značku, babylove tuším, to je o něčem jiném. l I cenově.

Upraveno adminem - vulgarita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.10.20 13:35

@berry4 já už to s vodou zkoušela a bylo to pár šílených noci. Nejsem sverepa, jen jsou dny kdy ji min, tak nevidím problém dát jí před spaním nějaké mléko. Je opravdu vysoká a roste mi před očima. Myslím, že mlíkem ji neuškodím. Asi tak. Samozřejmě bych byla radši, kdyby jedla normální jídlo a spala bez buzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.10.20 13:38

@Andys89 tak pak už jen smetana ke šlehání :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.10.20 13:39

@Andys89 tak jí dej večer kaši a ne mlíko. Nebo normální večeři…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
18.10.20 13:47

Tak bych jí dala večer najíst. Tradice praví kaši, u nás to byl a bývá banán, kousek chleba…

• Citovat
  • Upravit
53
18.10.20 13:50

@berry4 @elibro kaši nejí, banán nejí. :lol: je to smrad. ;) zkusím zase hustejsi Polívky no.

@whooro věřím, že tu by si dala, akorát by se na ni budila asi pořád. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.10.20 13:52

@Andys89 chápu, má dcera ji dopíjí pořád.. můj názor znáš, je to jen návyk, nutrilon, nebo bebelove, budit se bude stejně, podle mě se nebudí proto, že by jí to nestačilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.10.20 13:54

@Andys89 ovesnou nejí? Rýžovou nejí? Dosladilas? Aby chutnala? Zkusila jsi ji udělat právě z UM? Přidat do kaše kousek zralého banánu, celé to mixnout? Nic? Ano, klidně polívku, třeba dýnové pyré zahuštěné bramborem. Jak na tom vlastně je s jídlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.10.20 13:57

@berry4 no dost bidne. Ovoce nemusí, sladký už vůbec. Kaši nechce. Zkoušela jsem od kozich, ryzovych, ovesných, no prostě všechny. Jak instantnich, tak domácích. Prostě to do ní nenacpu. Snídani, oběd v pohodě, pak už tomu moc neda. Ona ráda tak ty parky, šunku, sýry. Rohlík s něčím. Chleba ten ji taky moc nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.10.20 14:05

@Andys89 tak neva. Tak jestli má ráda polívky, klidně dej polívku, hutnější, i s masíčkem, před spaním flajdu s mlíčkem a bude. Třeba se to časem usadí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová