Miminko mlaská, ale dudlík odmítá

276
24.1.25 18:54

Miminko mlaská, sle dudlík odmítá

Ahojte maminy, mám dotaz zda-li jste to taky tak měli. Mám 3 měsíční dcerku. Dcerku nakojím sama se pustí, že má dost, ale po chvíli začne mlaskat jakoby chtěla ještě, tak nabídnu druhý prs ale ten odmítá. Zkoušela jsem dudlík, to je to samé. Dudlík nám pro změnu plive. Nevíte co by mohla chtít? Nebo je to jen z nudy? :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
368
24.1.25 19:26

Se jí může líbit ten zvuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15932
24.1.25 19:46

S tou nudou jsi mě pobavila. :lol:
Nee, řekla bych, že to tak miminka mají všechny. Je to takový přirozený jev. Dělají to v určitých intervalech i ve spánku.
Vypadá to, jako kdyby chtěli dudlat a dělají to jen tak naprázdno.

Buď ráda, že odmítá dudlík, alespoň si na něj nebude zvykat a nebude pak mít křivé zoubky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
24.1.25 20:29

@Černá Madonna no moje 4 měsíční holčička dudlik taky odmítá, ale místo něj si Duda 2 prsty, tak doufám, že ji to prejde :D

No a s tím mlaskanim je to úplně normální, moje miminko duda pusou i ve spani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15932
24.1.25 20:51
@Dn0712 píše: Více

Jj, jak jsem psala, je to úplně normální. A vypadá to roztomile, když to mimčo pozoruješ. :D
Neboj, prstíky jí za chvíli omrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
24.1.25 20:55

@Černá Madonna vypadá to úplně sladce :D
No s těma prstikama doufám, že ji to přestane bavit :D Doktorka to taky rikala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15932
24.1.25 21:00
@Dn0712 píše: Více

Tak vidíš. :D
Když to máš potvrzené přímo od doktorky, tak to tak určitě i bude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.1.25 21:54
@Černá Madonna píše: Více

Tak to mě uklidnilo :) jo jo dělá to občas i ve spánku to máš pravdu, ale to jsem si zas myslela, že má hlad a tudíž pokaždé, když jí slyším v noci mlaskat(vždycky mě to probudí :D ) tak jí dám najíst což je cca každé 2 hodinky.
Jinak k tomu dudlíku. Já jsem moc ráda, že ho nechce :dance: jen doufám, že si nebude cucat palec. Dudlík můžeš sebrat palec ne😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.1.25 21:55
@Mina Titivu píše: Více

Taky možné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15932
24.1.25 22:31
@Kačka9543 píše: Více

No tak to je taky pravda. :lol:
Ale, možná by ses asi divila, jaký někdy bývá problém dítko odnaučit od takovýho dudlíka. :D
Některé děti kvůli tomu dokáží rodiče hodně potrápit, když si ho pak vyžadují. Ale, to už jsou většinou ti větší. Řekla bych, že nejlepší je to asi do těch dvou let…

Třeba zrovna můj synek s tím problém neměl vůbec. Narozdíl teda ode mě. To já prý tenkrát strašně vyváděla. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14709
25.1.25 03:07

To dela ve spanku i moje 8leta dcera. Podle toho zvuku poznam, ze uz usnula. U ni to je nejspis zpusobeno PTSD. Ale jinak je to opravdu bezne, delaly to vsechny 4 dcery jako miminka.

Příspěvek upraven 25.01.25 v 07:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.1.25 07:23
@Janča6 píše: Více

Tak to je fajn a já myslela, že má pořád hlad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.1.25 07:31

Jo tak to věřím, že to musí dát fušku kort, když mu sebereš něco na co je zvyklý že má každý den😭 no uvidíme. Do dudlíka jí určitě nutit nebudu a palec jí snad chutnat nebude. I když teď má zrovna období i sebeobjevování, takže pěstičky má v puse nonstop :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15932
25.1.25 12:49
@Kačka9543 píše: Více

Jj, všechno to máte ještě teprve před sebou. :D
Tak vám oběma přeji hodně hezkých společných chvil a zážitků. No a samozřejmě, ať jste zdravé a šťastné holky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.1.25 13:37

Děkujeme :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...