Jsem miminka dudlík

279
22.1.25 13:29

Sem miminkuv dudlik

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. I když asi zase schytam nějaký názory… No k věci. Mám dvouměsíční holčičku a sem její dudlík. Kojí se opravdu hodně často není tam rozestup ani hodiny. Spí jenom a pouze u prsa, jinak ne. Nosím ji doma v šátku že se kojí v něm, ale už mě z něho bolí záda 🫣 řešila jste to některá taky? Dudlík nechce, vůbec ho neumí do pusinky nasát a nablejva z něho 😂 myslím že hlady to nebude že by se kojila tak často, přibírá a čůrá dobře. Diky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22894
22.1.25 13:44

@Belda01 je to normální, asi tě prostě potřebuje. Miminka mají taková všelijaká období. Kojila jsem každé dítě 2,5 roku. První dcera dudlík měla, druhá by ho nevzala do pusy, tak byl i horší odstav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
22.1.25 13:47

@lucynka25 první má taky dudlík, je ji 2,5 a má ho na spaní pořád… Ale takhle druhá malička ta vůbec, vůbec ji to nekoštuje 🫣 ona by spala kolikrát má tak rudý oči, pláče a já třeba vařím a prostě dokud nedám prso tak huláka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.1.25 13:49

Můj mladší potřeboval být první 2 měsíce skoro každé dopoledne celé dopoledne na prsu..odpoledne pak byl vpoho (resp tam jsem půlku odpoledne projezdila kočárem kvůli spaní starší, což se mu taky líbilo… ale to dopoledne potřeboval prostě dudat nebo aspoň nosit…zkus vydržet a doufej že se to brzy zlepší…říká se že některé děti potřebují takový ten třetí trimestr kdy se právě hodně nosí, kojí, chtějí zavinovat apod…to měl přesne můj mladší..starší ta naopak..nakrmit a pryč mamo…zadny nunani…nech me v nejlíp úplně samotnou někde pokozenou a jdi si někam vedle já si tu v klidu zdrimnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.1.25 13:50

Podle mě je to úplně normální, malé miminko má potřebu se pořád kojit, nic jiného vlastně neumí :D můj syn to měl taky tak. A ty nejsi náhrada dudlíku, to dudlík je náhrada prsa :D za chvíli už začne více vnímat svět a hýbat se, tak se ta četnost kojení přirozeně sníží, to bude dobré, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
22.1.25 15:06

První dceru jsem kojila přes 2 roky, ale měla dudlík, druhá je bezdudlíková a kojím ji přes 16měsíců, nevadí mi to, vždy jsme si spolu udělaly a uděláme pohodu :-) mám i starší dceru, zvládáme to, hodně se zapojuje tatínek a moji rodiče…v noci vstává 5× a více, vždy si trochu cucne a spí dál, vstává v 6h ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
22.1.25 22:32

@Karkulka38 jo u nás se v noci každý dvě hodiny no, ale taky si cucne a spí dal, naštěstí 🫣 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
22.1.25 22:33

@Olalalalala jasně, takže prostě v cajku to je a nemusím myslet na nějaký dokrm to sem hlavně chtěla slyšet. Moje maminka totiž hrozně ráda říká větu „a nemáš slabý mlíko?“ 🫣 🤣 To bych vraždila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.1.25 08:02

@Belda01 určitě, „slabé mléko“ je podle mě kravina :mrgreen: může být malý tok mléka ale to by se u kojení vztekala a jestli dobře čůrá tak tam problém určitě není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová