Miminko nedýchalo

13955
17.12.18 23:19

8o no blby stalo se, ja jen nechapu proc jste okamzite nejeli na pohotovost. Co udela pediatr? V nemocnici by zkontrolovali, zda je vse v poradku, treba to nemuselo byt tim drzenim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
17.12.18 23:21

pohotovost a celou noc sledovat, taky to mohla být epilepsie nebo cokoli jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
17.12.18 23:22

@Myš32 nastudujte si co dělat v podobných případech…a já osobně už bych byla dávno na pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
17.12.18 23:23

Jela bych hned na pohotovost, mě přijde lepší být za histerku než aby se mimcu cokoliv stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.12.18 23:24

Mě tedy hned napadl epileptický záchvat. Také bych asi raději jela nechat dítko zkontrolovat a vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.12.18 23:25

Ja si i myslim, ze by si vas minimalne pres noc nechali v nemocnici. V tu chvili bych volala sanitku u takoveho mimca te nikdo neodmitne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
17.12.18 23:26

Tak pokud bylo v polosedu tak jsme kluky takhle taky chovali. Přece by ho manžel nemohl zmáčknout tak, aby přestalo dýchat proboha. Teda pokud si myslím že sedělo tak jak si myslím
To, že bylo bezvládne, neznamena ještě nutně, že nedýchalo. Nechápu teda, že ještě nejste v nemocnici, co a ním asi tak udělá pediatr? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.12.18 23:35

Také si myslím, že to nemuselo být tím držením, miminka jsou překvapivě odolná. Jela bych na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
17.12.18 23:45

Okamžitě jet na pohotovost, tohle sedem nezpůsobíte, také mi to připadá spíše jako epilepsie… Věř mi že pro klid duše, i pokud miminko teď klidně spí, tak ho oblékni a jeďte, nechci nějak děsit a nebo něco přivolat, ale také by sis ráno mohla vyčítat že se to v noci opakovalo a ty sis ve spánku nevšimla. Nečekej na pediatra a jeďte hned.

• Citovat
  • Upravit
53518
17.12.18 23:48

@Myš32
Jela bych na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
18.12.18 00:10
@Russet píše:
@Myš32
Jela bych na pohotovost.

uplně mě zamrazilo, nemocnice je od nás asi kilometr, ale za 5 minut se to dá nejspíš stihnout.

• Citovat
  • Upravit
64
18.12.18 00:31

@Myš32 , měla byste zajet do nemocnice na vyšetření, nejlépe hned. V noci to nemusíte uhlídat a situace se může opakovat…a nejen dnes v noci, ale kterýkoliv jiný den! Pediatr na středisku nic až tak odborně nevyšetří, nemá přístroje, stejně vás bude s miminkem posílat na další vyšetření, kde se třeba objednává a může se to zbytečně prodlužovat. Já bych volila jet hned, akutně, a tím by v nemocnici museli hned udělat vyšetření. Mimochodem, různě polohovat dítě během dne (ale u určitých poloh je dobré jen krátkou dobu), je velmi zdravé…samozřejmě za vašeho dozoru! Může právě dojít k zástavě dechu, např. nenechávat dítě samotné bez dozoru při pasení koníčků-poloha na břiše, tam se to stává…ale přitom pasení koníčků je pro dítě velmi přínosná poloha, pro jeho zdárný vývoj, takže je velmi dobré se ji několikrát za den věnovat. Doporučuji si půjčit v nemocnici nebo koupit Monitor dechu do postýlky i do kočárku zároveň (bez radiofrekvenčního záření! - nejlépe tyto požadavky splňuje firma Hisense). Naučte se také podávat první pomoc u miminek v případě zástavy dechu, není to nic složitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
18.12.18 00:38

jel bych do fakultky a to bezodkladně

• Citovat
  • Upravit
2472
18.12.18 00:45

@Myš32
Rozhodně bych jela hned do nemocnice.
I klidně na noc na pozorování. Alespoň pro svůj klid. Nikdy nevíte, kdy se to může opakovat.
Dejte vědět, jak jste dopadla u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35955
18.12.18 00:53

Anebo si miminko jenom schruplo, jak mu bylo teploučko a měkoučko, a vy jste hned začali panikařit…

Ale také to mohla být epileptická absence nebo kojenecká zástava dechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí