Miminko odbrknout

Anonymní
30.9.15 13:17

miminko odbrknout

Ahoj, naší malé bude týden, musím ji nechávat po kojení vždy odbrknout? někdy jí to jde a někdy ne, ale pak mám strach, že se poblinká, když ji nenechám, několikrát se už poblinkala. jak jí dát správně odbrknout? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
30.9.15 13:18

U prvního jsem se snažila nechat odříhnout. U druhého na to kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.9.15 13:19

Mě nekrkala, blila pořád - to jí přešlo až kolem roku. Nemusí krknout, ale když se pak kroutí, je dobrý je zvednout, oni si přitom většinou „brknou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
30.9.15 13:20

Dokad byl takhle malej, tak jsem ho vždycky na chvili zvedla a nechala krknout. pokud nešlo za chvili, tak jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.9.15 13:22

Moje deti davaly nespikohenosti najevo, ze potrebuji. Prvni nekrkal, druhyho stacilo prekulit na brisko, to si krknul i prdnul :lol: A treti krkal jen ve specificke poloze, kdy ja jsem musela stat, on byl o me opreny zady a ja podklesla v kolenou, hlavne teda v noci dost pakarna :roll:
Ale prvni i treti byli blinkaci, s odkrknutim to nesouviselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.9.15 13:25

Některé děti to potřebují (i když se tváří, že brkat nebudou), jiné když si nekrknou do pár minut po jídle, tak krkat opravdu nepotřebují. Poblité dítě, pokud se nejedná o reflux, není žádná trága.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411

@Františka85 :palec: Koukám že to dělám stejně. Čím to bude? Možná tím že nemám tolik času na to abych pochodovala po bytě a čekala než si princezna odbrkne :jazyk:. Jako jsem měla s prvním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Ahoj, naší malé bude týden, musím ji nechávat po kojení vždy odbrknout? někdy jí to jde a někdy ne, ale pak mám strach, že se poblinká, když ji nenechám, několikrát se už poblinkala. jak jí dát správně odbrknout? díky

prvního jsem nemusela dávat vůbec, druhý doteď, pokud pořádně neodříhne, tak blije jak alík :cert: takže to chce vyzkoušet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.9.15 13:29

Nu, tak se poblije no. První odbrknout nepotřebovala, druhý ano a šlo mu to, třetí těžko říct. Obvykle si odbrkne a pak se ještě dostatečně poblije. No a pak se poblije i bez kojení, tím pádem odbrknutí, klidně i za hodinu nebo dvě. Nakonec zjišťuju, že je jedno, zda si odbrkne nebo ne, blít bude stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.9.15 13:30

Starší nekrkal, neblil, mladší krkla a jak se s ní víc hnulo, tak blila, ještě okolo prvních narozenin, stačilo, když zakašlala a už jsem byla ohozená :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
30.9.15 13:31

Taky jsem ze začátku netušila… Zkusit bys to měla pokaždé - jsou tři základní pozice, při kterých si brknou, když potřebují - na rameni, v sedě s podepřenou bradičkou nebo na bříšku ohnuté přes nohu. Já používala první dva měsíce jen a pouze rameno, do sedu jsem začala zkoušet až v posledním týdnu.
Když nedáš odkrknout, hrozí ublinknutí, navíc ten vzduch když nejde horem, půjde potom spodem, tak je zbytečný zadělávat na problémy. ;)
Pokud si plus mínus do deseti minut neodříhne, tak to zřejmě nepotřebuje. Nicméně každé mimčo je jiné, u našeho prcka stačí minuta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
30.9.15 13:35

Mně spolehlivě odkrkávaly v poloze na tygříka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.9.15 13:38
@zrcadlo píše:
Mně spolehlivě odkrkávaly v poloze na tygříka.

V tý mi kluk spolehlivě blil. :lol:

@Icestar Dcera zarputile nebrkací první dva měsíce. A to jsem s ní prováděla prostocviky. Nicméně ty bolebřichy pak stály za to. A nejlepší bylo, když jednou uprostřed noci začala chroptět, já vystarovala z postele, po tmě nahmátla dítě a zvedla a ona mi to všechno vyblila do obličeje. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
30.9.15 13:58

V porodnici jsem ji vždy držela aby si krkla-nic, doma-nic, tak jsem se na to vyprdla a nedávala jsem ji až do teď…kdy mám pocit, že pokud si krkne tolik neublinkává. V noci na to kašlu-nakojím, položím na bok a skáču šipku do postele :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
30.9.15 14:00

@Svistice Šmarjá :mrgreen: Mně ve čtyřech týdnech nablil do výstřihu a to bylo prozatím naposled, co takhle odevzdal natankované mlíko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí