Miminko pláče když ho položím

28
26.8.24 14:11

miminko pláče když ho položím

Dobrý den,

zase za vámu jdu s dotazem ohledně mimča. Našemu zlatíčku jje už 14 dnů, všechno to bylo krásné dokud se poslední 2 dny nezačal chovat divně. Poslední 2 dny začíná hrozně moc brečet když ho položíme na postel aby ležel sám. Při kojení mi usíná, při dokrmení umělým mlékem mi usíná a pak když ho položím na postel, tak se hned vzbudí a začne ječet - rovnou řve. Potom si všímám, že hodně mává rukama. nevíte prosím co s ním je? Na trávení mu dáváme Espumisan a ač nám nevadí ho nosit, tak je to fyzicky nemožný ho celý den mít na rukách a chodit s ním po domě, aby se uklidnil. Už jsme s manželem docela zoufalí a nevíme si rady, poslední 2 dny brečí neustále. Bohužel je naše pediatrička na dovolené a nevíme na koho se obrátit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
26.8.24 14:22

Rourka by nepomohla? Třeba ho bolí bříško. Dr by měla mít zástup. Nejspíš to bude někde viset. Na fb, Instagramu, webovkach, nejhůř na dveřích ordinace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
26.8.24 14:23

Měla jsem kontaktní dítě s porodní vahou 5 kg. Odložit nešlo, déle jak několik dnů ( u nej to bylo v řádech měsíců ). Prostě to jít muselo ( to k tomu že to není možné ). :kytka:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
26.8.24 14:25

Jinak Lekař musí mít napsaný zástup.

• Citovat
  • Upravit
35864
26.8.24 14:35

Chce být u tebe, byl tak celých 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
26.8.24 14:42

Šátek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.8.24 14:44

Proč chodit? Měla jsem kontaktní dítě, tak jsem ho měla v náručí, seděla jsem v křesle a četla si nebo koukala na televizi. Máš první dítě, můžeš si to dovolit. Prostě chce spát u tebe v náruči, tak ho nech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
26.8.24 14:50

Dítě chce být u mámy (u někoho) a ne samo v postýlce. A dokáže dobře prosazovat svoje zájmy. Spousta rodičů má první měsíce (i rok) dítě přilepené na sobě. Osobně nesnáším přístup, že se bobísek musí nechat vyřvat, ať si nezvyká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
26.8.24 15:05

9 měsíců jsi ho nonstop nosila ve svém těle. Opravdu není divné, že chce nosit. Vždyť je to jediné, co zná. Navíc byl celou dobu v omezeném prostoru, takže ho teď trochu děsí, že může rozhodit ruce. Pořiď si šátek, když ho nechceš mít stále v ruce.

Proč dáváš léky? Jestli jen preventivně, tak je vysaď. Pořád jsou to léky, které můžou mít vedlejší účinky. Proč dokrmuješ? Může ho to mást. Přestala jsem dokrmovat, jakmile jsem vyšla z porodnice. Pak dnů v posteli nahá s miminem kůže na kůži pomůže s tvorbou mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.24 15:08

:D promin ale tohle je fakt legrace. Poridte satek nebo nositko a doprejte mimcu kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
26.8.24 15:34

To je úplně běžná věc. Pediatr vám s tím opravdu nepomůže :lol:
Kup si šátek nebo nosítko.
Já jen frkla dítě do zavinovačky a měla jsem ho u sebe. Stačilo mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 15:55

Máme už druhé kontaktní miminko, nyní má skoro rok, 8,4kg a taky dělám hodně věcí s ní na rukou…jinak za mnou leze, zvedá ručičky a chce nosit…zlatě když venku na zahradě usne v kočárku nebo v autě…na začátku byla nedonošená a nekadila klidně 12dni, taky jsme si užili…musíš vyzkoušet vše možné a když ti u prsa usne, tak ležte spolu, to děláme doteď…

• Citovat
  • Upravit
28
26.8.24 16:41

Já se hlavně bojím jestli mu něco není, protože tahle potřeba nošení přišla nečekaně. ještě pár dnů zpátky si spokojeně hrál v postýlce a teď jenom řve. :D Před pár dny měl nějaké prdíky a pediatr nám doporučil ten Espumisan, ale po vysazení kravského mléka si všímám, že už se „nekroutí“. S manželem mu už říkáme malej čertík, protože má 4,3kg a nosit ho je i pro manželka, po pár hodinách, těžké. Kdybychom si mohli sednout, tak je to ještě dobrý, ale on nebrečí jen když se chodí po baráku. :lol: Musím se modlit, aby se mu noční režím nezměnil, zatím vstává jen 3×.

Zkusím to nosítko/šátek, jinak asi únavou oba padneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.8.24 16:44

@Lucie-N-B Dneska ho musím krmit Hippem, protože jsem si ráno vzala omylem paralen grip místo normálního, na internetu není nikde psáno kdy se to z těla vyplave. Jinak jsem mléko začala mít až po 10 dnech, do té doby byl neustále na umělé stravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí