Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
quinny píše:
jen se zeptám jaký dáváte ty homeo? díky
Já dávám přesně podle příznaků a podle toho jak vypadají nudle (ufff to je divný slovo)
![]()
A mě dost při rýmě uklidňoval (a uklidňuje) monitor dechu, zkus se zeptat v nemocnici, jestli nemají na půjčení…A taky se přimlouvám za odsávačku na vysavač. My měli i tu obyč za 40korun a je úúúplně k ničemu ![]()
quinny píše:
jen se zeptám jaký dáváte ty homeo? díky
http://vilcakul.extra.hu/modules.php?… , tady je takový stručný nástin typů rýmy ![]()
určitě odsavačku na vysavač. ta do pusy skoro nic neodsaje. opatrně s nasivinem, spíš vincentku, slanou vodu. vždycky před a po odsátí.
nám tedy pomohl i fenistil. nevím teď odkdy se smí dávat. malej měl rýmu ve 2m,někdy se stane, že sliznice nateče a tenhle pomáhá od toho otoku.
nasivin jsem dávala jen jednou, a nic moc, fakt pomáhala víc ta vincentka!
a pevné nervy, neboj, bude to dobrý ![]()
Nataša píše:
určitě odsavačku na vysavač. ta do pusy skoro nic neodsaje. opatrně s nasivinem, spíš vincentku, slanou vodu. vždycky před a po odsátí.
nám tedy pomohl i fenistil. nevím teď odkdy se smí dávat. malej měl rýmu ve 2m,někdy se stane, že sliznice nateče a tenhle pomáhá od toho otoku.
nasivin jsem dávala jen jednou, a nic moc, fakt pomáhala víc ta vincentka!a pevné nervy, neboj, bude to dobrý
vida, to je pravda, staršímu napsala dr aerius, na noc, když má rýmu, ale též nevím, od kdy to je
Tak nevim, mne ta odsavacka na vysavac prisla naprd, protoze se nedostane az dozadu do nosiku, tudiz ja si tu hadickovou napojila na vysavac a to jsou teprve kvanta( dostanes se az do nosohltanu). Jenze se priznam, ze jsem detska sestra a jsem zvykla odsavat vyvevou a cevkou, vim, ze kamoska kdyz to videla, tak sama rikala, ze by se bala.
Hodim Ti odkaz na vyrobu http://www.mimibazar.cz/navod.php?… a pochopitelne pro hraje i cena ![]()
mmakky - nasivin by som fakt nedávala, ten som vlastne nedávala snáď nikdy nikomu. Skús radšej Sterimar alebo Vincentku. A v podstate to, čo tu už zaznelo - odsávaku na vysávač, nakloniť matrac, znížiť teplotu v izbe v noci na max 20 stupňov, mokrý uterák na radiátor alebo nad postieľku…
pokymar - to ma zaujalo, to odsávaš KAŽDÝ deň po kúpaní, alebo len keď má rýmu?
kikina2004 píše:
Tak nevim, mne ta odsavacka na vysavac prisla naprd, protoze se nedostane az dozadu do nosiku, tudiz ja si tu hadickovou napojila na vysavac a to jsou teprve kvanta( dostanes se az do nosohltanu). Jenze se priznam, ze jsem detska sestra a jsem zvykla odsavat vyvevou a cevkou, vim, ze kamoska kdyz to videla, tak sama rikala, ze by se bala.Hodim Ti odkaz na vyrobu http://www.mimibazar.cz/navod.php?… a pochopitelne pro hraje i cena
Tiež som odsávala jedine takto - hadička do nosíku a za 2-3 sekundy hotovo. Veľmi účinné ![]()
pokymar píše:
mmakky: doporučuju koupit odsávačku na vysavač. Pokud slyšíš, že miminko má zacpaný nos - když je ticho, tak slyšíš, jak se mu tam honí ty hleny… Ta odsávačka co máš, je dle mě na pdr. Chce to tu na vysavač, nosátko se to myslím jmenuje? A hlavně se neboj, že je na vysavač. Ono to umí ten tah naprosto minimalizovat, vyzkoušej jí na sobě aby jsi byla klidná, nemůže to prckovi nijak ublížit
Souhlasím, kup si na vysavač! Já jí sice nevěřila a začala jsem ji používat až dýl, měla jsem strach, že bude velký tah, ale fakt není! A hlavně je to hned hotové.