Mléko Hipp Bio Combiotic 1

168
28.11.11 18:47

mléko hipp bio combiotic 1

Ahoj maminy :D máte někdo zkušenosti s tímhle mlíčkem?? Neměli jste po něm někdo zácpu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10937
28.11.11 19:03

Ahoj my jsme měli jedničku, zácpu jsme neměli, krásně žlutou stoličku, ale pak jsme přešli na dvojku a přišlo pro mě zklamání, mlíčko na nás až moc husté, a takové žmolkovité jak kdyby zkyslé, nebo jak to napsat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.11.11 19:21

Mám zkušenost s normálním mlékem Hipp, jen vyzkoušené, podle mě hrozné, jak je výše zmíněno, žmolky, vůbec se to nerozpustilo a prostě mě vůbec neoslovilo - u čísla 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
28.11.11 20:03

Oni hodně měnili recepturu za poslední rok a půl snad třikrát. Loni jsme začali hipp plus a super. Konečně bylo po problémech s kakáním. Jenom ta jednička byla hodně mastná. Špatně se to mylo ze saviček. Ale žmolky to nedělalo. Pak pokračovací (dvojka nebo trojka, teď nevím) fakt dělalo žmolky, ale udělali novou recepturu a hipp plus všechny tři bez problémů. Dokonce od dvojky už to nebylo tak mastné. Teď používáme hipp 3 combiotic a rozdělávání taky naprosto v pohodě. A hlavně malé pořád moc chutná a vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.11.11 20:27
Bavorov píše:
Mám zkušenost s normálním mlékem Hipp, jen vyzkoušené, podle mě hrozné, jak je výše zmíněno, žmolky, vůbec se to nerozpustilo a prostě mě vůbec neoslovilo - u čísla 2.

A tu dvojku máš BIO combiotic?Já jsem totiž měla normální hipp 1 a taky mi dělal žmolky až se ucpávala savička,ale ten bio combiotic to nedělá tak snad ta 2 combiotic bude ok,malému moc chutná ale poslední týden nějak špatně kakáme :roll: Vysadila jsem babycalm a uvidime co se bude dít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.11.11 20:29
Petra8a píše:
Oni hodně měnili recepturu za poslední rok a půl snad třikrát. Loni jsme začali hipp plus a super. Konečně bylo po problémech s kakáním. Jenom ta jednička byla hodně mastná. Špatně se to mylo ze saviček. Ale žmolky to nedělalo. Pak pokračovací (dvojka nebo trojka, teď nevím) fakt dělalo žmolky, ale udělali novou recepturu a hipp plus všechny tři bez problémů. Dokonce od dvojky už to nebylo tak mastné. Teď používáme hipp 3 combiotic a rozdělávání taky naprosto v pohodě. A hlavně malé pořád moc chutná a vyhovuje.

Ten combiotic bio 1 mastný není,taky jsem četla že je to nová receptura myslim že se jim docela povedlo a doufám že ta zácpa malýho neni po tom mlíčku,protože jemu moc chutná nesmrdí jako nutrilon a i cenově je přijatelný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
28.11.11 20:42

Já teď dobrala tu dvojku a přešla jsem na jiné mlíčko, pro nás bylo moc husté, žmolky nedělalo, ale jak kdyby to bylo zdrclé. :nevim: A z klasické savičky nám to špatně teklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.11.11 20:55
EvaG píše:
Já teď dobrala tu dvojku a přešla jsem na jiné mlíčko, pro nás bylo moc husté, žmolky nedělalo, ale jak kdyby to bylo zdrclé. :nevim: A z klasické savičky nám to špatně teklo.

A tu dvojku jsi měla combiotic?To mě celkem děsi jsme si na něj zvykli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
28.11.11 20:58
safounek píše:
EvaG píše:
Já teď dobrala tu dvojku a přešla jsem na jiné mlíčko, pro nás bylo moc husté, žmolky nedělalo, ale jak kdyby to bylo zdrclé. :nevim: A z klasické savičky nám to špatně teklo.
A tu dvojku jsi měla combiotic?To mě celkem děsi jsme si na něj zvykli :nevim:

ano hipp bio combotic, já jsem to těď řešila s jedničkou jsem fakt byla spokojená, ale s dvojkou vůbec, jsem musela koupit plno jiných značek a zkoušet, protože malej mi jen tak něco nepije, ale toto mi ani pomale neproteklo dudlíkem na mlíko, hodně se kroutil, když pil. Třeba vám fakt sedne, ale nám teda nesedlo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.11.11 21:42

No uvidíme ještě máme na dvojku čas,ale jak jsem tak pročítala všecky možný fora tak si maminy hodně chválí baby love,že je prý složením hodně podobné Hipp jen se blbě schání maji ho jen v drogerii DM.Je toho na vyběr tolik,že máme z čeho vybírat.Mě při odchodu z porodnice doktorka řekla,že mam koupit nutrilon a to byla katastrofa malej nemohl kadit a když už tak smrděl jako tchoř,ani se nedivim protože samotné to mléko smrdí rybinou a je hořky hipp nám sednul tak jsem zvědavá co ta dvojeka třebas než se ji dočkáme zase změni recepturu :-)) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
28.11.11 21:52

Vidíš a my přešli k nutrilonu, tak snad budeme kakat normálně. No uvidím, ale vracet bych se k hippu nechtěla, aji celkově to sušený mlíko bylo takové jak kdyby vlhké a to jsem to otevírala před 14-ti dny ani ne a uchovávala to v suchu.
Já nevím já z toho nic necítím, možná jednička je jiná než dvojka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.11.11 22:02

také dáváme Hipp a kaká jednou denně ráno, pomáhá docela rektální rourka dneska jsem to zjistila. I mě pořišlo že kaká málo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.11.11 23:11

Ahoj, malej taky papá Hipp Bio Combiotic 2 a dobrý, zácpu nemá, hrudky se nám nedělají a to, že je krapet hustější nám vlastně vyhovuje, protože malej má reflux…takže mu to mlíčko ani nemusím moc zahušťovat :potlesk:
Kadí někdy i 2× denně, takže dobrý ;) Začínali jsme na Nutrilonu…katastrofa…měl zácpu a šílený koliky, ale měl ARko, pak jsme přešli na Hipp a super, my jsme teda spokojený. Ale každýmu dítku vyhovuje něco jinýho… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
29.11.11 07:32

Také si myslím, že každému dítku vyhovuje něco jiného a boužel se nedá dělat nic jiného než to vyzkoušet a uvidíš. Držím pěstičky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.11.11 07:49
paajjinna píše:
Ahoj, malej taky papá Hipp Bio Combiotic 2 a dobrý, zácpu nemá, hrudky se nám nedělají a to, že je krapet hustější nám vlastně vyhovuje, protože malej má reflux…takže mu to mlíčko ani nemusím moc zahušťovat :potlesk:
Kadí někdy i 2× denně, takže dobrý ;) Začínali jsme na Nutrilonu…katastrofa…měl zácpu a šílený koliky, ale měl ARko, pak jsme přešli na Hipp a super, my jsme teda spokojený. Ale každýmu dítku vyhovuje něco jinýho… ;)

Tak s nutrilonem uplně stejná zkušenost za ty peníze opravdu katastrofe :nevim: Tak snad nám combiotic 2 sedne,protože jednička je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí