Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
safounek píše:Bavorov píše:A tu dvojku máš BIO combiotic?Já jsem totiž měla normální hipp 1 a taky mi dělal žmolky až se ucpávala savička,ale ten bio combiotic to nedělá tak snad ta 2 combiotic bude ok,malému moc chutná ale poslední týden nějak špatně kakáme
Mám zkušenost s normálním mlékem Hipp, jen vyzkoušené, podle mě hrozné, jak je výše zmíněno, žmolky, vůbec se to nerozpustilo a prostě mě vůbec neoslovilo - u čísla 2.Vysadila jsem babycalm a uvidime co se bude dít
Ne, měla jsem jen ten obyčejný Hipp, přestala jsem ho pak používat, ale třeba už je to opravdu lepší teď. Tomu zase věřím, že když ví o problémech, tak je odstraní. Malá za tu krátkou dobu neměla žádný problém s kakáním.
My jsme u Nutrilonu už dlouho a vyhovuje nám. Malé chutná, což je základ a žádné problémy po něm nemá. Zkoušela jsem i vzorky jiných značek, než jsem se rozhodla, ale pije mi prostě jen Nutrilon, peníze zkrátka neřeším, ani vlastně řešit nemůžu, něco jí dát musím. Jak někdo psal, že doktorka řekla ať koupí Nutrilon, oni ho opravdu dětští doktoři doporučují, mají s ním prostě nejlepší zkušenost, což je podle mě zase dobře......
Spousta doktoru ho doporučuje,protože si to nutrilon zaplatí
Ale důležité je,že vašim dětičkám vyhovuje každé miminko je jiné ![]()
Holky, existuje vůbec ještě hipp 1 plus? V lékarně mi bylo řečeno že už je jen bio k dispozici..u mladší dcerky jsem dávala hipp a nemůžu si ho vynachválit..nyní čekám dvojčata a u této značky bych chtěla 100% zůstat
Dobrý večer chci se zeptat malej je zvyklej na Nutrilon a chceme přejít na Hipp jaky je rozdíl může se stát že mléko nesnese??
@jahudka89 píše:
Dobrý večer chci se zeptat malej je zvyklej na Nutrilon a chceme přejít na Hipp jaky je rozdíl může se stát že mléko nesnese??
Nám Hipp seděl perfektně a malýmu hrozně chutnal. Musíš vyzkoušet a uvidíš, každému mimču sedne něco jiného. Ale jestli je zvyklý na Nutrilon a nemá po něm problémy, tak neměň, cenově vyjde Hipp combiotic i Nutrilon nastejno.
Ahoj mám doma měsíční holčičku od narození na um na hipp, malá začala ale hodně trpět na prdíky a každým týdnem je to akorát horší a horší myslíte že to může být tím mlíčkem a že bych měla zkusit změnit um? právě mě to trochu zaskočilo jelikož na tuhle značku je zrovna samá chvála
jinak kapičky jsme vyzkoušeli espumisan-bez úspěchu, ted dáváme sab simplex nahříváme bříško a mažeme pupíkem nic nepomáhá
Jsem s tímto mlékem max. spokojená, syn taky trpěl na prdíky, ale nepřikládala jsem to mléku a tak malé miminko si teprve na vše zvyká
Pije ho už rok
Nebo si zkus v sehnat vzorek od jiného výrobce a zkus pár dní dávat a uvidíš.
@MarDen u měsíčního miminka je to normální, že trpí na prdíky a kolik hodin denně propláče? zkus rourku, výborný jsou probiotika, zkus swiss, nejsou tolik drahý a baby calm, je přírodní, muže se asi od měsíce života jen se doplní kojeneckou vodou a mužeš podávat kdykoli
Tak my taky máme hipp a jsem taky spokojená a malej měl v cca 2 měsících taky hodně prdíků ale přešlo ho to do měsíce mlíko jsem neměnila
@MarDen nám na prdíky zabral baby calm-je i přírodní, žádná chemie ![]()
@MarDen Ahoji.. my taky na prdíky používáme BABY CALM.. nic lepšího jsem neměla..lahvička při intezivním používání sice vydrží tak 14 dní, ale zase je přírodní a nebála jsem se jí dát fakt při každém kojení…
jinak mohu na prdíky doporučit mlíčko BEBA SENSITIVE
je a zažívání.. my taky přikrmovali Hippem, celkově nám od nich sedí i kosmetika všechno..ale když přišli prdíky, tak jsem dávala BEBU..pak jsem se zase vrátila k Hipp
ja vypozorovala, že po BEBA sensitive, malý neměl ty prdíky tak intezivní.. ale jinak, u nás se muselo fakt vydržet..pravidelně ve 4 ráno jsme masírovali, davali pecky (to pomáhalo nejvíc) a taky hýbali nožkama a pomohlo když jsem přebalila..jak se hýbal, bylo to lepší.. a taky jsem pila čaj z anýzu a fenyklu a kojící čaj.. držím palec, at vám to taky brzo přejde.. ![]()
Ted jsem postřehla, že je na UM úpně, tak to Ti čaj z fenyklu a anýzu asi nepomůže
ale zkus se poradit s doktorkou, kdyby se trápila moc, dá se použít čajík i pro mimušo.. ale právě k kapkách BABY CALM je výtažek z fenyklu a anýzu.. a ještě k rektální rource..na tu opatrně, sama doktorka říkala, že je to až ta poslední možnost, využívat málo..aby se neublížilo.. ale když je nejhůř, tak fakt pomůže..taky jsem dvakrát použila ![]()
Taky jsem s tímto mlíkem maximálně spokojená. Syn je na něm od narození. V porodnici mu na chvilku dávali i hypoalergenní, já jsem doma najela na Combiotic, to je lepší chuti, to ha bylo hořký. První měsíc měl párkrát prdíky, koupila jsem Bio Gaia a vše se srovnalo
pije ho do teď.
Děkuju všem za reakce, zkusíme ještě vydržet, jinak rourku nepoužíváme to by byla až ta poslední možnost, kapičky baby calm vyzkouším ![]()