První opravdový smích :-)

7797
28.11.11 11:52

První opravdový smích :-)

Ahojky, včera se náš brouček poprvé a doopravdy nahlas smál - manžel si s ním hrál a Maty najednou dostal úplný záchvat smíchu, nemohl přestat :lol: . Zítra mu budou tři měsíce. Co vy? Vzpomenete si na první hlasitý smích, nebo na něj zatím čekáte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1583
28.11.11 11:56

Takový smích u nás byl tuším kolem 3 měsíce :) a bylo to krááásnéé :hug: taky jsem se začala smát až jsem brečela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.11.11 11:57

Ahoj, blahopřeju, vím jak to potěší u srdíčka :srdce: Danček se zasmál myslím v 10 týdnu :palec: i s výsknutím. Nejvíc se směje, když se náš pes po vykoupání suší na gauči. Nikdy nezapomenu na jeho fakt první pořádný smích. Když na něj manžel dělal rukama ohňostroj :D To jsem i obrečela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
28.11.11 11:57

Malýmu byli skoro 4měsíce, když jsem na něj udělala do kočárku baf a on dostal výtlem. :* :mrgreen: Já si myslim, že to je jedna z věcí na, který se nezapomíná. ;) A samozřejmě jse to taky obrečela. :lol:

• Citovat
  • Upravit
578
28.11.11 11:58

Taky jsem první smích naší holčičky obrečela, bylo to asi taky kolem třetího měsíce (páni, nepamatuju si to, a to jsem myslela, že takový věci nelze zapomenout:-)). Samozřejmě jak jsem u toho byla šťatstná, to si pamatuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.11.11 12:03

Jo, taky tak nějak. V čekárně u doktorky po očkování, vybrala si zvláštní místo i chvíli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
28.11.11 12:09

Tak náš malej se nahlas nesmál strašně dlouho. Úsměv od ucha k uchu, to jo, ale aby se řehtal tak to asi nikdy. Dneska se usmívá non-stop a řehtá se hlavně když hrajem na schovku, hoňku nebo když ho zlechtám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
28.11.11 12:18

Tobiášek se poprvé zasmál nahlas ve třech měsících a dvou dnech, přebalovala jsem ho a on se začal děsně řehnit. Bylo to nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
28.11.11 12:24

Tak u dcery to nepřišlo snad nikdy, až pak když byla starší, ona totiž jak se začla víc smát, vždycky začla škytat, tak se radši tolik nesmála, od ucha k uchu byla ale pořád, veselá je, ale dodneška má to škytání, chudinka.
Ale syn, to je „řehtačka“, sice jsem si na jeho první úsměv počkala do 2měsíců, pak to ale začalo, chvíli na to se zasmál hlasitě, bylo to boží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
28.11.11 12:27

První úsměv byl už asi na konci druhého týdne a to ve spánku :-) Když byl vzhůru, tak ve třetím a doteď má pusinku od ucha k uchu :-). Včera navíc ten záchvat smíchu - nádhera :-) :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.11.11 12:43

Syn to měl taky tak kolem toho třetího měsíce. Malá už víská už dlouho, ale včera byl taky náznak hlasitého smíchu. Jen jednoduché ha ha :lol: , ale potěší to. Až se rozjede, tak se bude smát asi pořád, ona je hrozné sluníčko, od porodnice má většinu času puchu od ucha k uchu :srdce:
U syna to bylo úžasné, smál se tááák dlouho. Bylo to jen jednou a pak měsíc nic, pěkně mě napínal :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.11.11 17:20

Taky ve 3 měsících :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie