Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, včera se náš brouček poprvé a doopravdy nahlas smál - manžel si s ním hrál a Maty najednou dostal úplný záchvat smíchu, nemohl přestat
. Zítra mu budou tři měsíce. Co vy? Vzpomenete si na první hlasitý smích, nebo na něj zatím čekáte? ![]()
Takový smích u nás byl tuším kolem 3 měsíce
a bylo to krááásnéé
taky jsem se začala smát až jsem brečela ![]()
Ahoj, blahopřeju, vím jak to potěší u srdíčka
Danček se zasmál myslím v 10 týdnu
i s výsknutím. Nejvíc se směje, když se náš pes po vykoupání suší na gauči. Nikdy nezapomenu na jeho fakt první pořádný smích. Když na něj manžel dělal rukama ohňostroj
To jsem i obrečela ![]()
Malýmu byli skoro 4měsíce, když jsem na něj udělala do kočárku baf a on dostal výtlem.
Já si myslim, že to je jedna z věcí na, který se nezapomíná.
A samozřejmě jse to taky obrečela. ![]()
Taky jsem první smích naší holčičky obrečela, bylo to asi taky kolem třetího měsíce (páni, nepamatuju si to, a to jsem myslela, že takový věci nelze zapomenout:-)). Samozřejmě jak jsem u toho byla šťatstná, to si pamatuju ![]()
Jo, taky tak nějak. V čekárně u doktorky po očkování, vybrala si zvláštní místo i chvíli:-)
Tak náš malej se nahlas nesmál strašně dlouho. Úsměv od ucha k uchu, to jo, ale aby se řehtal tak to asi nikdy. Dneska se usmívá non-stop a řehtá se hlavně když hrajem na schovku, hoňku nebo když ho zlechtám. ![]()
Tobiášek se poprvé zasmál nahlas ve třech měsících a dvou dnech, přebalovala jsem ho a on se začal děsně řehnit. Bylo to nádherný.
Tak u dcery to nepřišlo snad nikdy, až pak když byla starší, ona totiž jak se začla víc smát, vždycky začla škytat, tak se radši tolik nesmála, od ucha k uchu byla ale pořád, veselá je, ale dodneška má to škytání, chudinka.
Ale syn, to je „řehtačka“, sice jsem si na jeho první úsměv počkala do 2měsíců, pak to ale začalo, chvíli na to se zasmál hlasitě, bylo to boží!
První úsměv byl už asi na konci druhého týdne a to ve spánku
Když byl vzhůru, tak ve třetím a doteď má pusinku od ucha k uchu
. Včera navíc ten záchvat smíchu - nádhera
![]()
Syn to měl taky tak kolem toho třetího měsíce. Malá už víská už dlouho, ale včera byl taky náznak hlasitého smíchu. Jen jednoduché ha ha
, ale potěší to. Až se rozjede, tak se bude smát asi pořád, ona je hrozné sluníčko, od porodnice má většinu času puchu od ucha k uchu ![]()
U syna to bylo úžasné, smál se tááák dlouho. Bylo to jen jednou a pak měsíc nic, pěkně mě napínal
![]()