Kojení po hodině

Anonymní
27.11.11 19:09

kojení po hodině

Ahoj, je normální kojení po hodině u 5-ti měsíčního mimča? Nechci vypadat sobecky, ale unavuje to. Po flašce je v klidu 3 až 4 hodiny, po prsu chce za hodinu znovu. Tak to tak nějak kombinuju, ale myslím že za chvilku už prso chtít nebude, zvykne si asi na flašku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanzlici
27.11.11 19:25

Ahoj, já kojila po hodině ve čtvrtym měsíci. Když to mimčo vyžaduje, tak bych tomu příliš nebránila, i když to omezuje, to chápu :-) A když se ti samo odstaví, tak máš vyřešeno :)

• Citovat
  • Upravit
575
27.11.11 19:42

tak má asi hlad…já od 3. m po kojení ještě přidala um…neměl hlad a na flašku si nezvyknul…kojíme a ještě así chvilku budeme, ale bez UM by to nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.11 19:53

no to je mě jasný, že má hlad, ale bez ty flašky bych nic jinýho nedělala, jak kojila, asi jí to už úplně nestačí, po flašce maximální spokojenost. A jaké dáváš mléko? Já dávala nutrilon obyč a teď mám koupenej sunar nutra.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.11 20:45
Anonymní píše:
no to je mě jasný, že má hlad, ale bez ty flašky bych nic jinýho nedělala, jak kojila, asi jí to už úplně nestačí, po flašce maximální spokojenost. A jaké dáváš mléko? Já dávala nutrilon obyč a teď mám koupenej sunar nutra.

Taky dávám sunar, přes den kojim nebo odstříkávám dost často, budí se často … v noci jsem začla dávat sunar a spí i 4 - 5 hodin.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
27.11.11 21:04

Spíš mi to připadá, že má růstovej spurt.Já jsem kojila po 15 minutách.Asi 5 dnů, už jsem chtěla šáhnout po UM, ale pediatr mě přemluvil ať to ještě chvilku vydržím, že se to potom upraví.A upravilo.Kojím do teď ( 17,5 měsíců)

• Citovat
  • Upravit
2639
27.11.11 21:18
lucineeccka píše:
Spíš mi to připadá, že má růstovej spurt.Já jsem kojila po 15 minutách.Asi 5 dnů, už jsem chtěla šáhnout po UM, ale pediatr mě přemluvil ať to ještě chvilku vydržím, že se to potom upraví.A upravilo.Kojím do teď ( 17,5 měsíců)

Souhlasím…my to taky překonali, malá má skoro 14m a nejde odstavit :mrgreen: Ale říkám si, že je to pro ni to nejlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Angel-X
27.11.11 21:19

jsme na dokrmování od porodnice. ted jsou malému dva měsíce a kousek a je absolutně spokojené miminko. ráno dostane nakojeno a ještě vypije flašku BEBA sensitive …a tak to máme celý den. semtam do toho dostane ještě Hipp heřmánkový čajík
už asi dva-tři týdny spí po krmení v deset večer až do rána. přes den chce tak jíst co 3-4 hodiny, podle toho jak spí nebo si hraje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure