Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, já kojila po hodině ve čtvrtym měsíci. Když to mimčo vyžaduje, tak bych tomu příliš nebránila, i když to omezuje, to chápu
A když se ti samo odstaví, tak máš vyřešeno ![]()
tak má asi hlad…já od 3. m po kojení ještě přidala um…neměl hlad a na flašku si nezvyknul…kojíme a ještě así chvilku budeme, ale bez UM by to nešlo
no to je mě jasný, že má hlad, ale bez ty flašky bych nic jinýho nedělala, jak kojila, asi jí to už úplně nestačí, po flašce maximální spokojenost. A jaké dáváš mléko? Já dávala nutrilon obyč a teď mám koupenej sunar nutra.
Anonymní píše:
no to je mě jasný, že má hlad, ale bez ty flašky bych nic jinýho nedělala, jak kojila, asi jí to už úplně nestačí, po flašce maximální spokojenost. A jaké dáváš mléko? Já dávala nutrilon obyč a teď mám koupenej sunar nutra.
Taky dávám sunar, přes den kojim nebo odstříkávám dost často, budí se často … v noci jsem začla dávat sunar a spí i 4 - 5 hodin.
Spíš mi to připadá, že má růstovej spurt.Já jsem kojila po 15 minutách.Asi 5 dnů, už jsem chtěla šáhnout po UM, ale pediatr mě přemluvil ať to ještě chvilku vydržím, že se to potom upraví.A upravilo.Kojím do teď ( 17,5 měsíců)
lucineeccka píše:
Spíš mi to připadá, že má růstovej spurt.Já jsem kojila po 15 minutách.Asi 5 dnů, už jsem chtěla šáhnout po UM, ale pediatr mě přemluvil ať to ještě chvilku vydržím, že se to potom upraví.A upravilo.Kojím do teď ( 17,5 měsíců)
Souhlasím…my to taky překonali, malá má skoro 14m a nejde odstavit
Ale říkám si, že je to pro ni to nejlepší ![]()
jsme na dokrmování od porodnice. ted jsou malému dva měsíce a kousek a je absolutně spokojené miminko. ráno dostane nakojeno a ještě vypije flašku BEBA sensitive …a tak to máme celý den. semtam do toho dostane ještě Hipp heřmánkový čajík
už asi dva-tři týdny spí po krmení v deset večer až do rána. přes den chce tak jíst co 3-4 hodiny, podle toho jak spí nebo si hraje.
Ahoj, je normální kojení po hodině u 5-ti měsíčního mimča? Nechci vypadat sobecky, ale unavuje to. Po flašce je v klidu 3 až 4 hodiny, po prsu chce za hodinu znovu. Tak to tak nějak kombinuju, ale myslím že za chvilku už prso chtít nebude, zvykne si asi na flašku.