Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
zdarvim-moje miminko ma boulicku na hlavicce-kefalhematom,chtela sem se zeptat jestli vstrebani nebo zmizeni boulicky zalezi na tom jestli je miminko kojene nebo jestli je na UM? jsme jiz druhy den na Nutrilonu.jeste mam jeden dotaz trosku mi po nutrilonu ublinkava-je to normalni? je to treba tim prechodem z kojeni?,nevim jak zjistim ze mu mlicko nesedi? treba si jen spatne rihnul a proto si ublinkne
-predem diky za informace
Nám nezmizel vůbec,ale jak hlavička poroste,ta se to ztratí
Vůbec bych se tím netrápila ![]()
lubenka píše:
Nám nezmizel vůbec,ale jak hlavička poroste,ta se to ztratíVůbec bych se tím netrápila
takze nemizi?,? straci se tim jak hlavicka roste,,,??
s první otázkou neporadím,, ohledně mlíčka-naše malá byla od porodnice na Nutrilonu, blinkala taky, hodně kakala. Zkusila jsem Sunar, blinkala míň, kakala krásně, i jí víc chutnal. Pak jsem ze zvědavosti zkusila Babylove z DM drogerie a už jsme u něj zůstali (to už neblinkala skoro vůbec) a co si budem povídat, i z finančního hlediska jsem byla ráda. Ono to chce ze začátku fakt zkoušet. Sledovat jestli miminku chutná, jestli ho nebolí břiško, jak kaká, jestli hezky přibírá. Každému fakt sedí něco jiného ![]()
Může se vstřebat.. Nám ale na neurologii řekli, že už to máme ztvrdlé a stejně pokud by jsme přišli dřív, tak kdybychom to chtěli pryč, museli by jehlou odsávat.. To bych asi stejně nechtěla..
Nám zmizel cca po 7 týdnech, malý byl od 5 týdnu na UM, vliv to na to nemělo ![]()