Mléko Hipp Bio Combiotic 1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
752
3.4.14 17:26

Ahoj, obnovuji diskusi..

No holky.. mám dotaz.. z Nutrilonu jsem včera přešla na HippBio (na doporučení dr.).. páč po Nutrilonu ublinkávala. A dneska.. když dopije lahvičku.. a leží v postýlce tak je nevrlá, když jí vyndám abych jí uklidnila tak mě do toho pobleje.. to zvracení nevim jak to popsat, jak kdyby zvracela mlíkový hleny?..no sem z toho na palici, buď se to teda srovná.. předpokládám, že je to třeba normální, když sme vyměnili jídlo za jinčí.. a nebo nevim :/.. toho sem se bála, že budu patřit k těm, který vystřídaj všechny mlíka na trhu :D jen aby prďolce sedělo…:/

poraďte.. můžou tyhle stavy být normální, z toho důvodu, že jsem vyměnila UM za jinou? a že si to třeba sedne..že si zvykne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27689
3.4.14 18:03

Tak po jednom dni těžko soudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
3.4.14 18:08

@ka2ka mm..:/.. Samozřejmě, že ještě počkám.. Ale děsí mě to. Teď jsme dojedli, a přitom se malá svíjí bolestma břicha..:/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
3.4.14 18:11

A řekla ti doktorka, že máš měnit mléko postupně? jeden jednu dávku, druhý den dvě dávky atd až po 4 dnech najedeš na jiné mléko, to mě řekl doktor, takhle je to pro organismus velká zátěž, jestli změna mléka bude k něčemu se prý pozná za 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
3.4.14 18:16

@střepina Neřekla..:/ Tak ok, díky moc.. Najedu na to takhle.. To sem netušila:/ (moje blbost) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
3.4.14 18:17

@Areen to ti má říct doktor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
3.4.14 18:37

@Areen Já jsem v 8.týdnu přešla na Beba HA, po cca měsíci jsem přešla na klasickou Bebu a ve 3.měsíci přešla na Sunar, vše z ničeho nic. Pak mi sousedka dala Hipp na zkoušku, zkusila jsem a to bylo mlíko tak hnusný na chuť, že víc hnusnější věc jsem ještě neochutnala. Nicméně malé chutnalo, tak měla asi 8× Hipp a jinak měla Sunar. Když měla ten Hipp, trpěla víc na prdy (nevadilo jí to, ale hrozně smrděla a prděla fakt celý den, i v noci), tak nevím, jestli není možné, že ten Hipp je potřeba opravdu zavést tak, aby si na to trávaní zvyklo… Chce to určitě chvilku nechat a uvidíš, ale pokud ti z ničeho nic přestane kadit, začne se svíjet bolestí břicha, tak to chce hold další změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
3.4.14 18:48

Ale není dobré každý týden měnit mléko, je to hrozná zátěž pro organismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
3.4.14 19:15

@maritimka s prdíkama máme problémy od začátku, ale to se mi tak podařilo vychytat kapičky BioGaia, a když je nejhůř tak trubička.. ale od doby těch kapek se mi zdá, že jí je líp.. není to tak strašný, dá se to.:-). S tím Hippem počkám určitě… přeci nevyhodim celou krabici, tj další věc..:/.. takže se to pokusim nějak vychytat a doufám, že za pár dní.. bude líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.4.14 20:44

@Areen A nepotřebuje náhodou delší chvíli na odříhnutí, když leží v postýlce a pak se poblinká :think: Jinak já jsem dávala Hipp Bio Combiotic od asi pěti měsíců a nikdy žádný problém, prdíky jsou normální věc a vůbec jsem to nepřikládala mléku, někde jsem dokonce četla, že Hipp je velmi kvalitní mléko a nejvíce ze všech se podobá MM. Teď po jednom roce jsem přešla na Sunar a žádný problém, snad jen jiná stolice a to přiládám růstu zubů i změně mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
3.4.14 21:04

@natyber když jí nechám na rameni odkrknout, povětšinu u toho u blinka..:/.. ale teď sem jí dala najíst.. a (ťuk, ťuk)zatím v pohodě:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.4.14 23:07

@Areen Tak uvidíš za pár dní ono z jednoho dne se nedá soudit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27689
4.4.14 09:10
@Areen píše:
@natyber když jí nechám na rameni odkrknout, povětšinu u toho u blinka..:/.. ale teď sem jí dala najíst.. a (ťuk, ťuk)zatím v pohodě:))

tak to blinkání je asi taky docela častý syn to dělal taky a blinkal docela dost a pak ze dne na den nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
22.4.14 12:22

Holky nedokrmujete nebo nekrmíte náhodou někdo mimčo Hippem Combiotic 1? Přenechám nové nenačaté balení 350g za 90 Kč. Trvanlivost do 16. 11. 2014. Přikrmovali jsme při kojení, pak se nám povedlo znovu rozkojit, tak už nebylo potřeba. Osobní předání v Českých Budějovicích nebo za 2 týdny po domluvě v Sedlčanech, Sedlci - Prčici, Táboře nebo Benešově u Prahy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
22.4.14 13:59

@Areen My začali v porodnici Nutrilonem na dokrmování. Bohužel po měsíci dokrmování jsme museli přejít na UM uplně. Jinak Nutrilon hrůza, a to jsem na radu doktorky vyzkoušela asi 3 druhy, ten už nikdy více ani u dalšího. Vyzkoušela jsem potom asi další 3 mléka a pořád nevyhovovalo. Nakonec Hipp Bio C. to vyřešil a musím říct, že chvíli trvalo, než se vše srovnalo, dej tomu tak nejméně týden ;-) Jinak ublinkávání (když to nejde proudem) je velmi časté, Filípek si u krknutí ublinkává doteď, takže žádný strach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí