Miminko se praštilo do hlavy a má od té doby problém

Anonymní
7.9.21 20:09

Miminko se praštilo do hlavy a má od té doby problém

Zdravím! Mám 8mi měsíční dceru a 18/8 ji sklouzly nohy když stála u tv a spadla na hlavu. Byla ještě před tím pádem unavená, takže tím pláčem usnula. Volala jsem sanitku, vzbudila jsem jí a vyšetřily ji doma. Prý že je v pořádku, smála se a byla moc hodná u vyšetření, takže nás nechaly doma. 14 dní po tom pádu, začala mít v noci takové “záchvaty”, kdy lape z ničeho nic ze spaní po dechu a trvá to pár sekund. Teď už to má i při odpoledním spánku. U mudry jsme byli, ta se mi vysmála a mávla nad tím rukou. Takže nevím kam s ní jít, protože to už mi to nepříjde normální. :zed: :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4124
7.9.21 20:13

K jiné doktorce. Tohle bych rozhodně nenechala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
7.9.21 20:13

Než půjdeš k mudr tak si to natoč popis jim nic neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
7.9.21 20:14

Natoč si to a ukaž doktorce. Nenech se odbýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
7.9.21 20:16

Zkusila bych dceru natočit - byť to bude nepříjemné, ale je to jasný záznam. Ať už stávající či jiná doktorka tak mohou soudit dle videa.

A pokud vás nepřijme stávající, šla bych jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.21 20:21

@Noelia_Z Bohužel to nikdy nestihnu natočit, protože jak vždy rychle vyletím z postele a vezmu ji aby se nadechla, tak je to pár sekund a nestihnu to. :zed:

• Citovat
  • Upravit
27679
7.9.21 20:28
@Anonymní píše:
@Noelia_Z Bohužel to nikdy nestihnu natočit, protože jak vždy rychle vyletím z postele a vezmu ji aby se nadechla, tak je to pár sekund a nestihnu to. :zed:

a to je teda takový problém si sednout odpoledne dopoledne večer k posteli a čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
7.9.21 20:39
@Anonymní píše:
@Noelia_Z Bohužel to nikdy nestihnu natočit, protože jak vždy rychle vyletím z postele a vezmu ji aby se nadechla, tak je to pár sekund a nestihnu to. :zed:

Já to chápu, je to těžký. Zkus to při odpoledním spánku.. Anebo zkusit najít jiného lékaře, který by byl schopny řešit problémy, jak má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9038
7.9.21 20:39

Chtěla bych vyšetření na neurologii a kardiologii. Jestli se to zhoršuje, tak bych to rozhodně nenechala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.9.21 13:46

Obstrukční spánková apnoe. Řekla bych paní doktorce že by to měla znát, když je to doktorka. Postihuje deti do jednoho roku, ale nemyslím si že to bude souviset s tim, že se praští do hlavičky. A není to nic strašného a samo by to mělo do roka věku vymizet. Pro klid duše si možná můžeš pořídit monitor dechu..ale myslím, že není třeba panikarit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
8.9.21 13:51
@Berkyova píše:
Obstrukční spánková apnoe. Řekla bych paní doktorce že by to měla znát, když je to doktorka. Postihuje deti do jednoho roku, ale nemyslím si že to bude souviset s tim, že se praští do hlavičky. A není to nic strašného a samo by to mělo do roka věku vymizet. Pro klid duše si možná můžeš pořídit monitor dechu..ale myslím, že není třeba panikarit :hug:

I starsi bohuzel to postihuje…nase 2leta to ma kvuli mandlim..,ale u toho i chrape.. ja nevim zakladatelko, jestli to muze souviset s ranou do hlavy, ale normalni to neni…muzes zkusit obejit pediatra a volat rovnou na neurologii, orl nebo nekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.21 20:22

@Berkyova No ona taky děsně chrápe

• Citovat
  • Upravit
133
9.9.21 06:20

No každopádně bych asi otravovala doktorku, že to není normální a trvala bych na tom, aby ji zkontrolovali na orl, jak psala Melodie9. Při nejhorším prostě zavolat na orl a zkusit to řešit rovnou tam a zmínit, že chrápe a že vaše paní doktorka není schopná to řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí