Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zkusila bych dceru natočit - byť to bude nepříjemné, ale je to jasný záznam. Ať už stávající či jiná doktorka tak mohou soudit dle videa.
A pokud vás nepřijme stávající, šla bych jinam.
@Noelia_Z Bohužel to nikdy nestihnu natočit, protože jak vždy rychle vyletím z postele a vezmu ji aby se nadechla, tak je to pár sekund a nestihnu to. ![]()
@Anonymní píše:
@Noelia_Z Bohužel to nikdy nestihnu natočit, protože jak vždy rychle vyletím z postele a vezmu ji aby se nadechla, tak je to pár sekund a nestihnu to.
a to je teda takový problém si sednout odpoledne dopoledne večer k posteli a čekat?
@Anonymní píše:
@Noelia_Z Bohužel to nikdy nestihnu natočit, protože jak vždy rychle vyletím z postele a vezmu ji aby se nadechla, tak je to pár sekund a nestihnu to.
Já to chápu, je to těžký. Zkus to při odpoledním spánku.. Anebo zkusit najít jiného lékaře, který by byl schopny řešit problémy, jak má…
Chtěla bych vyšetření na neurologii a kardiologii. Jestli se to zhoršuje, tak bych to rozhodně nenechala být.
Obstrukční spánková apnoe. Řekla bych paní doktorce že by to měla znát, když je to doktorka. Postihuje deti do jednoho roku, ale nemyslím si že to bude souviset s tim, že se praští do hlavičky. A není to nic strašného a samo by to mělo do roka věku vymizet. Pro klid duše si možná můžeš pořídit monitor dechu..ale myslím, že není třeba panikarit ![]()
@Berkyova píše:
Obstrukční spánková apnoe. Řekla bych paní doktorce že by to měla znát, když je to doktorka. Postihuje deti do jednoho roku, ale nemyslím si že to bude souviset s tim, že se praští do hlavičky. A není to nic strašného a samo by to mělo do roka věku vymizet. Pro klid duše si možná můžeš pořídit monitor dechu..ale myslím, že není třeba panikarit
I starsi bohuzel to postihuje…nase 2leta to ma kvuli mandlim..,ale u toho i chrape.. ja nevim zakladatelko, jestli to muze souviset s ranou do hlavy, ale normalni to neni…muzes zkusit obejit pediatra a volat rovnou na neurologii, orl nebo nekam
No každopádně bych asi otravovala doktorku, že to není normální a trvala bych na tom, aby ji zkontrolovali na orl, jak psala Melodie9. Při nejhorším prostě zavolat na orl a zkusit to řešit rovnou tam a zmínit, že chrápe a že vaše paní doktorka není schopná to řešit..
Zdravím! Mám 8mi měsíční dceru a 18/8 ji sklouzly nohy když stála u tv a spadla na hlavu. Byla ještě před tím pádem unavená, takže tím pláčem usnula. Volala jsem sanitku, vzbudila jsem jí a vyšetřily ji doma. Prý že je v pořádku, smála se a byla moc hodná u vyšetření, takže nás nechaly doma. 14 dní po tom pádu, začala mít v noci takové “záchvaty”, kdy lape z ničeho nic ze spaní po dechu a trvá to pár sekund. Teď už to má i při odpoledním spánku. U mudry jsme byli, ta se mi vysmála a mávla nad tím rukou. Takže nevím kam s ní jít, protože to už mi to nepříjde normální.