Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj přidávám se do klubu snažíme se od jara, ale zatím nic, tak by bylo hezké kdyby se to do Vánoc povedlo, doma mám čertíka, kterému budou v lednu dva roky ![]()
Jak kdy
většinou jsou hodní, už jsi spolu umí vyhrát, tak je to fajn. Ale taky chvilku neposedi..
Holky, moc vám držím palce, aby to všem vyšlo. My už se snažíme téměř rok
Takže drobek by byl nejkrásnější dárek co bychom dostali. U mě jsou problémem příliš dlouhé cykly a poslední dobou myslím, že ani neovuluju, takže už jsem objednaná u doktorky a uvidíme co dál ![]()
@IvuskaIvuska Já bych naopak chlapečka ráda ![]()
Lucko-26 a bereš nějaké podpůrné prostředky? Kamarádka právě teď začíná tohle řešit- měsíčky má jednou za půl roku a začala tím, že si koupila gynex a pije kontryhel. čaj.
Ahoj. Pridavam se. Mame 2 a pul letou dceru. A od ledna se snazime o druhy. Uz aby to bylo
.
Jinak jsem 16 DC, menstruace má přijít 6.11. na moje narozeniny, tak doufám že nedorazi, bych měla hezky dárek k narozkam. Po dvou klucicich bych ráda holčičku, ale ani za chlapečka bych se nezlobila ![]()
@adadanda Tak to máme skoro stejně
Já mám mít MS 3.11.
Snažení proběhlo tento měsíc 5×
Ovulaci jsem nijak nehlídala, zatím tomu nechávám volný průběh.
Je tu z vás některá, která má sníženou funkci šž. A bez problémů otěhotněla?
@scentini píše:
Ahoj. Pridavam se. Mame 2 a pul letou dceru. A od ledna se snazime o druhy. Uz aby to bylo.
Tak snad už se zadaří
Hlídáš nějak ovulaci? Já jsem u syna otěhotněla den po menstruaci. Neplánovaně, nečekaně… ![]()
@Lucka-26 Já jsem si přála i u syna holčičku…Naopak manžel chtěl kluka, a taky si byl jistý že to kluk bude
A já už jsem to taky cítila…jakmile jsem zjistila, že jsem těhotná, věděla jsem nějak vnitřně že to bude kluk
No a je, a kluk se vším všudy, od malička, je divoký, nebojácný, věčně zraněný…Všude vleze, skáče, padá…Ze začátku jsem z každé kapky krve byla histerická
Ted už jsem v klidu, pokud samozřejmě nejde o něco vážného ![]()
Hodně jsem se obrněla
A tak bych teď ráda holčičku, hodnou, klidnou ![]()
Ale i kdyby byl kluk, budu ráda.
@IvuskaIvuska
Ovulaci zatím nějak nehlidam, snažíme se obden, tak uvidime ![]()
@123Soňa Kontryhel mi cyklus ještě víc natáhl
Bohuže
@IvuskaIvuska Přesně takového klučíka chci ![]()
@IvuskaIvuska píše:
Tak snad už se zadaříHlídáš nějak ovulaci? Já jsem u syna otěhotněla den po menstruaci. Neplánovaně, nečekaně…
Bylo by to moc krasny. Strasne moc chci mimco v brisku. Jo hlidam ovulaci, mam na to i testy. Zitra jsem tyden od ovu. V sobotu mam termin ms.