Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Všem Mám na Vás otázku, Těhotná jsem již už byla ale bohužel v 15tt jsem o malé přišla…
Těd Mě zajímá 26.9.2016 jsem měla poslední ms ovulace proběhla a během té samozřejmě i sex s partnerem ale dáváme si pozor.Den po sexu mě začlo bodat v pravém podbřišku a to přetrvavalo několik dnu i ted to mam…sem tam mě bolí hlava a někdy mě bolí v kříži…moje další ms by měla bejt podle všeho teď už…včera jsem si trošku zmačkla prso ani nevím proč a oběvila se mi tam kapka tekutiny takové asi do žluta možná trošku lepkavé…jeden kalendař mi ukazuje že ms měla bejt už včera tedy 25 dní od predchozí ms i předchozí měsíc jsem to měla po 25 dnech…kalendář mi to vždy ukazal na den přesné a vždy tomu tak bylo i ovulace…teď tedy mam dva dny podle něj spoždění…múže jít o těhotenství nebo nějaký problém..všem moc děkuji
Může jít o těhotenství. Objednej se na gynekologii a uvidíš co ti řeknou. Nevím jak moc velká šance tam je přes ochranu (kondom) pokud si dáváte pozor ale to ti řeknou ![]()
No ochranu nepouživáme a ant.taky ne protože mám sražlivost…vždy vyvrcholí na mé břicho… určitě bych se nezlobila neboť já se na mimčo cítím…
@natuselool Den po sexu bys těžko cítila těhotenské příznaky, ale nejjednodušší je si udělat těhotenský test, tady nikdo nemá křišťálovou kouli.
Holky jakto, že nemáte křištálové koule a zakladatelce to nevyveštíte? Kam jste je sakra zašantročily? @Adinal @Lekninka91 ![]()
@berry4 píše:
Holky jakto, že nemáte křištálové koule a zakladatelce to nevyveštíte? Kam jste je sakra zašantročily? @Adinal @Lekninka91
Samozřejmě si ten test udělej až tak za 2 týdny (což se normálně dělá, jen abys neutrácela peníze zbytečně)
já si dělala své první testy ze zvědavosti a 2 negativní a až po dvou týdnech první pozitivní. Ale ke gyn si zajdi tak či tak ![]()
A kouli taky nemám, pardon
![]()
Děkuji Všem test si udělám a k doktorce si tak či tak raději zajdu…
Tak jsem byla u doktorky ale zatím nic není vidět, a tak musím znovu za 14 dní…tak snad bude vše v pohodě
Jestli mate trombofilii, tak byste mela byt sledovana na hematologii. Nechci strasit ale muze se stat, ze potratite