Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adadanda snažíme se o druhé dítko. Doma máme téměř dvouleťáka ![]()
@eviku-miluna
Tak my se snažíme o třetí. Mám doma dva kluciky 5 let a 2 roky.
A jak dlouho se snažíte? My od leta ![]()
Ahoj, my se začali snažit tento měsíc
Máme už holčičku 26 měsíců starou, pokud to nedopadne do Vánoc, tak doufám, že aspoň do konce ledna, aby mi stihla navázat mateřská na stávající rodičák. Pokud ne, tak se asi budu muset vrátit v září do práce, uvidíme, nechávám to na osudu
O první mimčo jsme se snažili 5 měsíců, ale s tím, že první čtyři to bylo na náhodu, v tom pátém jsem si pohlídala ovulaci a klaplo to, takže doufám i nyní v rychlý průběh, to samé přeju i vám ostatním ![]()
@adadanda taky se snazime od leta
Syn nam trval docela dlouho, tak tentokrat doufam v hladsi prubeh
.
@IvuskaIvuska ahoj zakladatelko, nechtela by jsi to tu casem nechat uzamknout? ![]()
@eviku-miluna
Nám oba kluci půl roku a vždycky to vyšlo na prosinec, tak doufám že to tentokrát vyjde dřív, jinak budou slavit všichni v jeden měsíc včetně tatky ![]()
@eviku-miluna
Tajně v to doufam
a co ty by si chtěla holku nebo kluka? Já jsem ráda, že první dva jsou kluci, ale teď bych tu holku uvítala, chtěla bych si to zkusit jaký je to mít holku, ale na druhou stranu 3 kluci by byli taky fajn ![]()
@adadanda radeji bych holcicku, ale nepohrdnu ani klukem, hlavne kdyz bude zdrave a v poradku
.
@eviku-miluna
Tak to je jasný, zdravý je nejdůležitější
a kdy čekáš MS? Já 6.11. tak jsem zatím v klidu, pro mě je strašný ten týden před MS, to čekání jestli přijde nebo ne ![]()
Ahoj holky! Včera už jsem nemohla psát, protože jako nováček, jsem vyčerpala svých 10 příspěvků
Předem se chci omluvit za hroznou hrubku, v jednom mém příspěvku, a to ve slově hysterická
Až když jsem odeslala, tak jsem si všimla, co jsem to za hrůzu napsala
A už jsem nemohla napsat, kvůli tomu vyčerpání těch příspěvků.
No jaký máte dnes den? Já jsem 20DC. A jsem zvědavá, jestli ta potvora MS příjde, má být okolo 3.11.
Zatím na sobě, žádné příznaky těhu nepozoruji, jen mě občas jakoby píchá v podbříšku a v tříslech…Už si nepamatuji, jestli jsem to takhle u syna měla taky. Tenkrát mě začlo hrozně bolet na pravé straně v podbříšku, a byl to zánět slepáku v 5 měsíci těhu.
![]()
Dnes jsem byla na alergologii, mám astma, a doktorka mi řekla, že těhotenství jako problém nevidí, jen by se mi upravili léky. ![]()
No momentálně mám největší obavu z toho, že kdyby se zadařilo, aby se neopakovala ta hnusná preeklampsie.Fakt jsem zvědavá, která z nás bude první hlasit pozitivní TT
Dnes jsem si pro jistotu koupila 3 krabičky testů
mám mamatest citlivost 10.Tak nevím jestli mám zkusit testovat před MS a nebo počkat, až jestli dorazí
Asi budu nedočkavá, a zkusím dřív
A jinak k otázce, jestli bych nechtěla skupinku časem uzamknout, tak asi jo? Až nas tu bude víc? Nebo už by jste chtěly teď? Nejdřív bych musela zjistit, jak se to dělá
Tak dejte každá vědět, jestli zamknout nebo nezamkonout ![]()
Mě je to celkem jedno
Holky, jak dlouho vám trvalo snažení u prvních dětí? A měli jste nějaké zdravotní problémy, před těhotenstvím?
Ahoj holky, tak já hlásím, že se mi rozjíždí ms, takže tento měsíc opět nic. Ohledně zamčení, byla bych také pro zamčení. Přeci jen je to lepší, kdo bude chtít může si o členství zažádat a pro my budeme moci kde co napsat, představit se, více se poznat. Z vlastní zkušenosti vím, že zavřená skupina je téměř vždy lepší než takhle veřejná, kde si kdokoliv může cokoliv přečíst.
Dělá se to tak že dáš skupiny a tam někde je založení nové skupiny. @IvuskaIvuska
@eviku-miluna
Tak to je jasný, zdravý je nejdůležitější
a kdy čekáš MS? Já 6.11. tak jsem zatím v klidu, pro mě je strašný ten týden před MS, to čekání jestli přijde nebo ne ![]()
Ahoj holky, je mi 26 a s manželem jsme se rozhodli, že už nechcete být jen sami dva. Snažit jsme se začali v neděli. Mám sníženou funkci štítné žlázy, tak snad to do vánoc dopadne. ![]()