Miminko v bříšku do Vánoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
23.10.16 18:06

Ahoj přidávám se do klubu snažíme se od jara, ale zatím nic, tak by bylo hezké kdyby se to do Vánoc povedlo, doma mám čertíka, kterému budou v lednu dva roky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.10.16 18:07

Jak kdy :lol: většinou jsou hodní, už jsi spolu umí vyhrát, tak je to fajn. Ale taky chvilku neposedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
23.10.16 18:09

Holky, moc vám držím palce, aby to všem vyšlo. My už se snažíme téměř rok :( Takže drobek by byl nejkrásnější dárek co bychom dostali. U mě jsou problémem příliš dlouhé cykly a poslední dobou myslím, že ani neovuluju, takže už jsem objednaná u doktorky a uvidíme co dál :)
@IvuskaIvuska Já bych naopak chlapečka ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
23.10.16 18:15

Lucko-26 a bereš nějaké podpůrné prostředky? Kamarádka právě teď začíná tohle řešit- měsíčky má jednou za půl roku a začala tím, že si koupila gynex a pije kontryhel. čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
23.10.16 18:28

Ahoj. Pridavam se. Mame 2 a pul letou dceru. A od ledna se snazime o druhy. Uz aby to bylo :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.10.16 19:02

@IvuskaIvuska

Jinak jsem 16 DC, menstruace má přijít 6.11. na moje narozeniny, tak doufám že nedorazi, bych měla hezky dárek k narozkam. Po dvou klucicich bych ráda holčičku, ale ani za chlapečka bych se nezlobila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.10.16 19:36

@adadanda Tak to máme skoro stejně :) Já mám mít MS 3.11. :) Snažení proběhlo tento měsíc 5× :) Ovulaci jsem nijak nehlídala, zatím tomu nechávám volný průběh.
Je tu z vás některá, která má sníženou funkci šž. A bez problémů otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.10.16 19:38
@scentini píše:
Ahoj. Pridavam se. Mame 2 a pul letou dceru. A od ledna se snazime o druhy. Uz aby to bylo :(.

Tak snad už se zadaří :) Hlídáš nějak ovulaci? Já jsem u syna otěhotněla den po menstruaci. Neplánovaně, nečekaně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.10.16 19:44

@Lucka-26 Já jsem si přála i u syna holčičku…Naopak manžel chtěl kluka, a taky si byl jistý že to kluk bude :D A já už jsem to taky cítila…jakmile jsem zjistila, že jsem těhotná, věděla jsem nějak vnitřně že to bude kluk :) No a je, a kluk se vším všudy, od malička, je divoký, nebojácný, věčně zraněný…Všude vleze, skáče, padá…Ze začátku jsem z každé kapky krve byla histerická :D Ted už jsem v klidu, pokud samozřejmě nejde o něco vážného :)
Hodně jsem se obrněla :) A tak bych teď ráda holčičku, hodnou, klidnou :)
Ale i kdyby byl kluk, budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.10.16 19:47

@IvuskaIvuska
Ovulaci zatím nějak nehlidam, snažíme se obden, tak uvidime 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
23.10.16 20:02

@123Soňa Kontryhel mi cyklus ještě víc natáhl :( Bohuže
@IvuskaIvuska Přesně takového klučíka chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
23.10.16 20:23
@IvuskaIvuska píše:
Tak snad už se zadaří :) Hlídáš nějak ovulaci? Já jsem u syna otěhotněla den po menstruaci. Neplánovaně, nečekaně… :D

Bylo by to moc krasny. Strasne moc chci mimco v brisku. Jo hlidam ovulaci, mam na to i testy. Zitra jsem tyden od ovu. V sobotu mam termin ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
23.10.16 21:22

Ahoj holky, můžu se také přidat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
23.10.16 22:08

Vítáme tě. Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.10.16 22:15

@eviku-miluna
Ahoj, jasně že jo :) a snažíš se o první mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí