Jak miminka snášejí dvou hodinový let?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
20.5.11 11:29
Hanka1 píše:
Hermiono,
jejich vody bych se nebala - co litame cca 4× rocne, tak maji v letadle vzdy neperlivou bud Aquilu nebo Dobrou vodu a obe jsou vhodne pro kojence.Ja si naposledy pred velikonocema kupovala primo na palube pullitrovku balene Dobre vody nebublinkate za 25,– :palec: , leteli jsme charterem Travel Service do Spanelska.

Já neříkám bát se, ale spíš, to že správně v letadle se to nesmí. Mám kamarádku stewardku ČSA a tak jsem s ní před prvním letem vše probrala. Charterové lety, nevím, nelétáme s nimi :wink: . Ale správně bys měla mít vodu pro mimi vlastní, protože v letadle je extrémní množství virů a bakterií vzhledem ke klimatizaci, která koluje a tudíž to roznáší, proto bys neměla brát nic pro mimi od nich, oni nemohou zaručit, že je to OK, stejně tak jako by správně neměli nic v letadleohřívat pro pasažéry, správně nesmí nic vnášet do prostoru pro přípravu jejich jídla. Na druhou stranu vím, že letušky se vždy snaží vyjít co nejvíce vstříc a jsou většinou moc ochotné :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.5.11 11:18

Hermiono,
to je fakt, ale rikam si co mi hrozi horsiho, nez kdyz si pullitrovku koupim a otevru v Tescu (ktere je ma skladovane venku na slunci) nebo koupim/dostanu a otevru primo v letadle :wink:

Pro mimi bych si vezla vlastni a krom male vody je uplne nejlepsi balene mlicko v krabicce - jen se preleje do lahve, ale pro nas uz davno passe, nase holky jsou zkusene cestovatelky - ta mladsi uz mela loni uz i vlastni sedacku pac ji byly cerstve dva roky.

• Citovat
  • Upravit
1832
22.5.11 10:39

ahojholky chci se zeptat ohledne kocarku, ted se chystam se svym prckem 2 mesice letet na Sicilii. vim ze muze s kocarkem az k letadlu, ale resim, spise jak to udelat-chci si vzit vajicko i normalne hlubokou korbu. jedeme tam na dva tydny a prece nebudu mit maleho porad ve vajicku skrceneho a kdyz bude prset a budem nekde chtit jit tak vajicko mi moc nepomuze…doufam, ze jsem to nepsala dobre a chapate me jak to myslim. dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.5.11 07:47

Hlubokou korbu nechat v Praze obalit igelitem a poslat normalne na pasu s kufrem - na pasu ti i prijede a k letadlu jit s podvozkem a autosedackou. Podvozek slozis u vstupu do letadla a ten ti uklidi a autosedacku vezmes normalne na palubu. Jen pocitej s tim, ze pri startu i pristani stejne musis mimco z autosedacky vyndat a pripoutat ho k sobe pridavnym pasem, ktery dostanes.

Takhle jsme cestovali ve trech mesicich mimina na Kanary a vse bez problemu - petilete i trimesicni cely let prospaly, mimi jen knourlo pri startu a pristani, ze jsem je vyndavala z autosedacky, pricuclo se a byl klid i nadale :huban:

Příspěvek upraven 02.12.15 v 10:49

• Citovat
  • Upravit
1832
23.5.11 08:18
Hanka1 píše:
hlubokou korbu nechat v Praze obalit igelitem a poslat normalne na pasu s kufrem - na pasu ti i prijede a k letadlu jit s podvozkem a autosedackou. Podvozek slozis u vstupu do letadla a ten ti uklidi a autosedacku vezmes normalne na palubu. Jen pocitej s tim, ze pri startu i pristani stejne musis mimco z autosedacky vyndat a pripoutat ho k sobe pridavnym pasem, ktery dostanes.

a tu autosedacku mi veme potom v letadle letuska nebo kde ji mam? danou na zemi mezinohama? a za tu korbu platim jako za zavazadlo? ja bohuzel z prahy neletim, ja ziju v Italii…a nevim jaky maji system tady…

Takhle jsme cestovali ve trech mesicich male na Kanary a vse bez problemu - petileta i trimesicni cely let prospaly, mala jen knourla pri startu a pristani, ze jsem ji vyndavala z autosedacky, pricucla se a byl klid i nadale :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
30.9.17 00:02

Můžu vzít malýmu Kubíka pití do letadla? Z jinýho pitítka mi malej nic nevypije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.9.17 00:52

@donutka při letištní kontrole vám ho zabaví. Jedině pak koupit na letišti v bezcelní zóně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
30.9.17 01:39

@donutka letěli jsme minulý rok. Pití mi akorát zkontrolovali a nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
30.9.17 01:40
@donutka píše:
Můžu vzít malýmu Kubíka pití do letadla? Z jinýho pitítka mi malej nic nevypije..

U malych deti delaji vetsinou vyjimku, kdyby chteli zabavit, urcite je muzes poprosit, aby piti vylili a dali ti prazdnou flasku.

• Citovat
  • Upravit
76
30.9.17 01:40

@donutka muzes. Piti jen zkontroluji. Ja ted letela a mela 2 kubiky a dzus a nechali vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.9.17 01:58

@donutka záleží jak máš staré dítě. Přinejhorším si vezmeš prázdnou flašku. Jo už koukám, jak máš starý dítě… tak vám ho nejspíš nechají.

• Citovat
  • Upravit
741
30.9.17 07:18

Tento týden jsem letěla se 17 měsíčním synem, pití v dětském hrníčku, ani sklenička s jídlem nebyl problém. Klidný let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.9.17 07:50

@donutka letěli jsme před měsícem, nezabavili nam vůbec nic - ani kubika, ani dětskou láhev plnou džusu ani otevřenou výživu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
30.9.17 08:07

Litam pravidelně s dětmi starymi1 rok a 3 roky a nikdy se mi nestalo, že by mi cokoliv vyhodili. A mám s sebou vzdycky: krabička s ovocem, sušenky, krupky, pití pro starší, mliko pro mladsiho, nekdy i toust k veceri. Vždycky to jen řeknu a vyndám a nikdy za celý 3 roky jsem neměla nejmensi problem. Jednou řekla slečna při pohledu na ovoce a sušenky, že by si teda dala taky ???? a to je vse. Takže si vezmi cokoliv potřebuješ a žádný stres. Klidný let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
30.9.17 08:26

Pití nechají, raději sem vezla vše origo zabalený, aby nebyl problém. Taky zkontrolovali, pití nám nechali. Měla jsem malé lahvičky vody, caprisone a Kubíka, vše neotevřené. Rozbalila jsem to až za kontrolou. Ale asi by pustili i tak, co vím, pustili i termosku s horkou vodou, co vezla paní, aby mohla udělat Sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí