Jak miminka snášejí dvou hodinový let?

55
20.7.06 15:27

miminko v letadle

Holky mám ještě jeden dotaz ohledně cestování v letadle. Letěli bychom do Španělska a malému bude v té době 5 měsíců.. Let bude trvat asi 2 hodiny. Nevíte jak to miminka snášejí? Bojím se, že Kubíčka budou bolet ouška. Jaké máte s tím zkušenosti?
Díky moc za Vaše zkušenosti.
 Tracy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
991
20.7.06 15:34

Taky se přidávám k dotazu.Poletíme na Rhodos když budou malé 4 měsíce.Snad ten let nějak vydrží. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.7.06 15:36

zkuste zapátrat ve vyhledávači, tohle téma už tu bylo mockrát :D
hodně zdaru a příjemný let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
20.7.06 16:10

O cestování s malými dětmi nedávno mluvili v Sama doma. Pokud kojíte, tak při odlétání a přistávání kojit, jinak dávat pít, aby mimi polykalo a nezaléhalo mu v uších. Ve vzduchu by prý už děti žádné problémy mít neměly. Takže během letu jen nějak zabavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.7.06 16:30

Ahojky,
já jsem letěla sama s naší malou, když jí byly tři měsíce a všechno bylo v pohodě. Letěly jsme teda jen z Prahy do Košic (to je něco přes hodinu). Trošku plakala při startu, tak jsem jí nakojila a dobrý, pak dokonce zjistila, že v těch kšírečkách u mě může spinkat, když se trošku stočí na stranu, tak spinkala až do přistání.
Vůbec bych se letu s mimčem nebála.

Jana a Nelis (6M)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
20.7.06 16:36

Pri vzletu i pristavani kojit, sani miminko uklidni a je to dobre kvuli usim. Ja jsem cestovala s Helenkou, kdyz ji byly tri mesice, mela jsem ji celou dobu uvazanou na sobe v satku a spala by mi celou cestu, kdybych ji neprobudila na kojeni. Let trval cca 2.5 hodiny. Pristi tyden letim znovu, nastesti v noci, takze budu praktikovat to same. Doufam, ze bude opet ukazkove spinkat. Jinak bych vzala nejakou hracku, aby se mrnousek zabavil a nezdalo se mu to dlouhe.

Bara a Helenka 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.7.06 21:52

Leteli jsme s kamaradama do turecka, deti půl roku, 2 a 3 a všichni bez jakýchkoliv potíží. Letadlo bylo plné dětí nejrůznějšího věku a všechny děti byli v pohode. Jen ty mezi rokem - 2 nedovedly chvíli podedět. Ale uši je tedy nebolely :-)

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
21.7.06 01:49

Ahojky,

letěli jsme s dcerou (13 měsíců) nedávno na Rhodos a ouška v pohodě. Pít, hračky, co nejdéle do odletu nechat prcky vzhůru, on je ten let pak ukolíbá. Držím palce, šťastnou cestu.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.8.06 23:04

My jsme do Španělska letěli před týdnem, našemu Kubíčkovi je 9 měsíců a znášel to překvapivě dobře - celou dobu visel převěšenej na opěradle křesla a tlemil se na asi 60 lidí sedících za náma, bolest oušek žádná. Když jsme startovali, snažila jsem se mu nacpat do pusy prso, ale nijak extra ho to nebavilo… Měj po ruce buď prso :-) nebo lahvičku pro vzlétání a přistávání. Jediné, co náš Kuba cítil a prožíval bylo nabírání výšky - to vždy roztáhl ruce a nohy a divně u toho koukal :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 13:25

My poletíme na konci září na Kypr a malé bude 10,5M a nejvíc mám obavu z toho, že bude výskat a plakat. Díky tomu, že letí zadarmo, tak nemáme samozřejmě nárok na sedadlo. Doufám, že chytneme dvousedadlo. Jinak pití taky vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
16.5.11 17:02

Ahojky, chtela bych poradit jak je to ted s vodou na palubu, kvuli atentatum se nesmi brat sva voda, tak jak to mam udelat s prevarenou kojeneckou vodou s domova, nebo ji koupim za odbavenima letusky mi ji ohreji?????
pomoc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.5.11 17:08
Lindsy píše:
Ahojky, chtela bych poradit jak je to ted s vodou na palubu, kvuli atentatum se nesmi brat sva voda, tak jak to mam udelat s prevarenou kojeneckou vodou s domova, nebo ji koupim za odbavenima letusky mi ji ohreji?????
pomoc :nevim:

s vodou v kojenecke lahvi by problem byt nemel - maximalne pred nima ochutnas ty…

Jinak veskere flasky pred kontrolou jak v Praze tak v Granade letely do kose…
Pri ceste zpet mi vyhmatl Spanel i vyborny jejich dzus s mlekem origos zavreny v krabicce, 250 ml - leteli jsme pred velikonocema a ja ho zapomnela vypit na letisti..

• Citovat
  • Upravit
241
16.5.11 17:25

Kdyztak se zeptame v cestovce, ale rada bych ji mela u sebe prevarenou v termosce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
16.5.11 17:37
Dle mého názoru ti termosku nepovolí určitě.
Lindsy píše:
Kdyztak se zeptame v cestovce, ale rada bych ji mela u sebe prevarenou v termosce!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.5.11 17:41
JanaK88 píše:
Dle mého názoru ti termosku nepovolí určitě.
Lindsy píše:

100% nepovolí. Jim je jedno, jestli ti bude řvát dítě hlady. Nikdo si nevezme na triko, že pustil do letadla potencionálního „teroristu“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí