Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte těhulky a maminky
chtěla bych se zeptat, jestli i vy míváte takové bolesti, když se pohybuje miminko? Opravdu je malý mnohem hyperaktivnější než mé předchozí děti. Jsem ve 35. tt a mám někdy pocit, že mě někdo řeže, a trhá mi celé bříško, neskutečně rychle a velmi kope, hýbe se a místy to hrozně bolí.
Jsem na bolest nějak víc citlivá než dříve.
I v noci se kvůli tomu často budím. Jdu zítra k doktorovi, určitě se zeptám, ale chtěla bych vědět, jestli jste některá měla takové bolesti. Děkuji
První dítě bylo klidnejsi a nebolely me pohyby, teď jsem 34+6 a asi přes měsíc mám ty pohyby bolestivé, malej je hodně aktivní ve dne i v noci(hlavně když se najim)
teď poslední týden hodně cítím řezání a píchání dole a nahoře zase dostávám kopance do žeber, občas řeknu i au a chytam se za břicho:mrgreen: za mě asi normální
Taky záleží jak je dítě uložené, já mám miminko už hodně dole a jsem otevřená na prst, takže se nám to asi blíží.
Taky mám akční mimčo
kolikrát se musím i zastavit a povzdechnu si “auuu” ![]()
Jsem ve 33.týdnu a mimčo je dost aktivní a ne vždy je to příjemný. Když se do toho opře, tak to i zaboli.
Jee, vítej v klubu. Já už jsem skoro na konci a ráda bych se toho hyperaktivního nádoru zbavila. 😆 Tu rána do žeber, tu vykopnutá noha, takže břicho do špičata. 😁 A oproti tomu prvnímu opravdu aktivní dítě. A v noci je to vůbec nej, když chce člověk spát. Takže v klidu, u některých dětí je to bohužel normální. Ale zase na druhou stranu, aspoň o nich víme. 😁