Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TAk já jsem se nejdříve zaregistrovala na Babyonline.No a pak jsem našla Emimino-trvalo my dlouho,něž jsem se zaregistrovala.PAk jsem ale chtěla poradit s problémem a od té doby jsem tady a je to tu moc fajn.
Koukám, že rodina.cz moc dobrý zvuk nemá a že je nás s podobnou zkušeností víc… a to jsem si myslela, že je to asi nejznámější server.
Ale je fakt, že když googlím nějaký problém, tak nejvíc vede e-mimino, pak dlouho nic
, pak babycafé a modrý koník a z rodiny tak max. jeden odkaz.
ještě chodím na babyweb.cz, ale spíš kvůli sem tam zajímavým článkům…diskuze tam jsou mrtvé
zkoušela jsem babycafé, ale tam je to nepřehledný, slabá grafika
…emimino je nejlepší
..jak graficky tak jsou tu i super maminy a těhule na pokec
…ráda si tu čtu deníčky a i jsem ráda, že tu jsou uzavřené skupiny, že se člověk může otevřít a ví, že to nemůže číst každý..
chodím sem denně
![]()
Já jsem chodila dříve na rodina.cz. Ale přestalo se mi to líbit. přijde mi to tam zastaralé, hrozný design, bez možnosti zamknout diskuze a je tam spoustu šmíráků atd. Taky maminky dost konfliktní a tady je mi fakt dobře
. I v diskuzích jsem tu vždy narazila na příjemné ženské. A když už byl nějaký střed názorů, tak jedině v dobrém a v klidu
.
Lumpi1 píše:
holky,co je BC ???
Taky mi trvalo dost dlouho, než jsem pochopila, co je to za zkratku a jsem ráda, že jsem tipovala správně ![]()
a i já se musím přidat k názoru ,že na emiminu je nejlépe. tu a tam sice nějaká ostřejší diskuze,ale nic proti tomu když je ,, běžná ,, diskuze na rodině.cz ( občas jen čtu protože bych se nerada dostala do spárů tamnějších .....
)
takže emimino jsi nejlepší
![]()
Mně se líbí babyweb, akorát že tam nejsou ty diskuse, jinak jako informační zdroj ze začátku prvního těhu to bylo neocenitelné ![]()
Teď samosebou vede emimi, ale začínám chodit i na baby-cafe, právě proto, že tam jsou samé domarodky a hodně holek nakloněných přirozeným porodům, takže maj dost informací a dá se lecos probrat zas z jiného úhlu pohledu.
Chodím občas ještě na BC, ale nechodím tam nikdy „pokecat“. Prostě mi to ovduší moc nesedne, jsem mnohem radši tady…ale pravda je, že když potřebuji nějakou informaci, tak se spíš zeptám tam, protože tam se ví fakt všechno a odpoví mi většinou nějak relevantně a k věci. Tady často na otázku odpovídají hlavně ty, které o tom nic nevědí a jen plácají něco zavádějícího ![]()
Emimino je moje srdcová záležitost ![]()
Babyweb je dobrý na získávání informací, ale už tam moc nezabrousím, spíše dříve, když jsem byla těhotná.
Kojeni.net tak to jsem pročítala hlavně na začátku kojení a také super…
Ale jak říkám, den bez emimina není ten správný den ![]()
Co se mi nelíbí, to ignoruji a co se mi líbí, to si užívám ![]()
Já jedu na emimi a na BC. Tady jsem už nooo… cca 6 let.BC vzniklo odtržením adminky a pak i ostatních uživatelek od emimina, znam to tam od počátku a je tam prča
.
) zaregistrovaná taky … le nikdy jsem se nevyznala v tom systému kde mají diskuze, deníky jak tamo lehce vlezu … takže jsem se na ně bodla
.Ale od prvopočátku na rodinu moc dobré reference nebyli, a ani teď nejsou ..
Na rodině jsem (nebo byla jsem
čičinko - chápu že tě třeba rozčílilo že holky udělali z vážné diskuze legaci … za mě .. ono je těch diskuzí o slabé čárce, máloviditelné, skoroviditelné tooolik … teď už jsem si všimla že plno holek napíšezajdi k lékaři a uvidíš my neporadíme.
.
Ale není to pravidlem, a jak jsou lidi různé tak jsou různé reakce na komenty popř komenty jako takové