Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte maminky,
tak si tady tak surfuju, po delší době jsem sedla k počítači na dýl, a říkám si - navštěvujete i jiné servry s diskusemi o miminkách? A jaké a jak se tam cítíte nebo ze začátku cítily?
Tak mě to napadlo, protože já přiznávám, jsem začínala na rodině.cz, ale nelíbilo se mi tam z určitých důvodů, nějak jsem měla pocit, že jsem nepronikla přes bariéru starousedlického jádra a vstřícní většinou moc nebyli… možná blbá shoda okolností, nicméně mě to dost otrávilo. Teď tam občas juknu, ale už nepřispívám.
E-mimino byl druhý server a zatím se mi tu líbí hodně
, setkávám se zatím jen s upřímnými radami a zatím jsem se neúčastnila žádného konfliktního tématu ![]()
Já jsem taky u dcery byla jen na rodina.cz, ale tohle se mi líbí víc, protože to píšou opravdu jenom maminky nebo skoro maminky ![]()
ahoj, tak my sme chodili na modreho konika, je dobre prepracovany, ale odisli sme odtial kvoli adminkam a stupidnym pravidlam- napr. profilovku musis mat taku, aby Ti bolo vidno jasne do tvare, bez farebnych efektov,
v albume nemozes mat fotky manzela, ani psa- lebo to sa netyka materstva
nemozes pisat velkym pismom ani pouzivat vykricniky …
no proste teror ![]()
neodporucam. ![]()
hladali sme si potom iny server a tento nam vysiel ako najlepsi po vsetkych strankach ![]()
Já byla chvíla na Modrýkoník.cz, ale taky mi přišlo, že se tam už všichni znají a já tam zacláním ![]()
Tady jsem se s takovým chováním maminek nesetkala, tak se mi tu líbí ![]()
Já jsem koukala taky na rodina.cz a ještě na BC. Ale obojí se mi zdálo špatně přehledné, tak jsem zakotvila tady a jsem moooc spokojená
![]()
Já jsem zaregistrovaná na babycafe, ale jen kvůli jednomu tématu, který mě zajímalo. Nic méně mi přijde, že kdo tam nechce rodit doma, tak je vyvrhel společnosti.
Já sjíždím jen e-mimino. Na jiné servery mě to „odvane“ jen když něco googlim, ale nemám nikde jinde profil ani jinde nedebatuju, jen si počtu a zase připluju do toho svého přístavu na e-miminu ![]()
https://www.emimino.cz/…iminu-49740/
Nové diskuse mám jako startovací stránku a je to asi moje jediná internetovská uchylárna (facebook, icq, chaty apod. neprovozuju) … manžel mě už sice obviňuje z rozvracení rodiny neustálným šmírováním nových témat na e-miminu a kdykoliv se rozbušim do klávesnice, tak mě má asi za slepici, že zase musim něco prodrbat, ale tuhle radůsku si sebrat nenechám ![]()
soldi, tak to je mazec
A nemoct si tam frknout ani fotku zvirat? Se divim, ze jim tam jeste nekdo chodi, se zhledli v nejakem ustavu a delaji si z uzivatelek chovanky ![]()
Ja jeste obcas chodim na BC, jako ne moc, klima je tam sice mirnejsi jak na Konikovi, ale preci jen je tam „silne“ jadro, ktere dokaze docela dost otravit i tu nejpitomnejsi diskuzi o duchovi na testu
Vzhledem k tomu, ze jsou celkem podporovane adminskym dohledem, tak je to obcas vopruz.
Emimino mi vychazi jako nejpestrejsi, ma hodne uzivatelek, tak je vetsi pravdepodobnost, ze si clovek najde sve spriznene duse.
Jeste obcas chodim na nosenideti.cz, to uz je spis pro batikovany alternativky ![]()
Rampe, tak té diskuse z odkazu jsem si nevšimla ![]()
Spíš mi jde o pocity, než o výčet jiných servrů. Protože mě rodina.cz fakt zklamala a tady je to fajn ![]()
cici, no, ked je niekto zvyknuty, tak sa prisposobi, ale my sme sa nechceli, tak nas asi 40 odislo.
no, v pravidlach maju, ze nemozes mat dokonca ani svadobne fotky, lebo to nesuvisi s materstvom. a najvacsia haluz je, ze tam maju cca 5 adminiek- ktore to robia zadarmo
a tie normalne sliedia a len hladaju najmensie nedodrzanie pravidiel.
bez upozornenia Ti napr. zmazu profil.
taky teror aky tam zaviedli, to som skutocne este nikdy nezazila.
adminky odtial su s prepacenim arogantne kravy.
dokonca, ked sme odisli na tento server, este aj sem nas chodili citat a to uz je vazne psycho ![]()
absolutne sa s nimi neda debatovat, zakladenie novej temy podlieha prisnym pravidlam, v nicom nevychazaju v ustrety a kazda si vyklada pravidla po svojom.
ja si tam obcas chodim citat temy, ale uz neprispievam
Ahoj,já když jsem otěhotněla tak jsem začala na Babyonline a tenhle server jsem narazila když jsem hledala odpověď na jednu otázku a už jsem tady zůstala.Na babyoline to je taky docela v poho,ale už tam nechodím tak často.Přijde mi to tady přehlednější a víc se dozvím. ![]()
Rampepurna píše:
Já sjíždím jen e-mimino. Na jiné servery mě to „odvane“ jen když něco googlim, ale nemám nikde jinde profil ani jinde nedebatuju, jen si počtu a zase připluju do toho svého přístavu na e-miminu
https://www.emimino.cz/…iminu-49740/
Nové diskuse mám jako startovací stránku a je to asi moje jediná internetovská uchylárna (facebook, icq, chaty apod. neprovozuju) … manžel mě už sice obviňuje z rozvracení rodiny neustálným šmírováním nových témat na e-miminu a kdykoliv se rozbušim do klávesnice, tak mě má asi za slepici, že zase musim něco prodrbat, ale tuhle radůsku si sebrat nenechám
![]()
Měla jsem to stejně, ale situace se změnila. Jakmile něco řešíme a nevíme, tak už i on říká: Zeptej se holek!!!!!
![]()
A dychtivě čeká na odpověď.
![]()
Chodila jsem na rodinu, ale nebyla jsem moc spokojená. Pak jsme párkrát googlili, když byl malej jako miminko nemocnej (zásadně v pátek večer!) a nejlepší odkazy vždy vyjely z emimi diskusí.
Pak jsem to tu pár měsíců jen četla a nakonec si udělala profil.
Ale zajímalo by mě, jestli znáte nějaký takový dobrý server v AJ. Že bych si jako početla a zároveň trochu popohnala šedé buňky…
Já jsem chodila a psala chvílu na rodina.cz, hnus, nadávky, urážky, slovní přestřelky, pálkování nechutným způsobem, vytahování textu ze souvislostí jen proto, aby byla hádka. Žádná admin to tam nikdy neřešil. Vůbec se mi tam nelíbilo.
Chodím jen sem, vše, co potřebuji, řeším a hledám tady. Podobné diskuze na sousedních serverech už nečtu. Je to pořád dokola, to samé v bledě modrém. Nebaví mě to a taky na to nemám čas.
Občas jsem teda nahlédla na modrého koníka, za dlouhých zimních večerů jsem pár diskuzí pročetla, taky mi to občas přijde moc tvrdé - hádky o poslední slovo, přestřelky. Baby cafe taky znám, ale nic pravidelně nečtu.